ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,626 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 804 צפיות
אז אחרי כל השנים האלו החלטתי לקנות סובארו ולדעתי עשיתי את הבחריה הלא טובה במיוחד והכוונה שלי בדגם עצמו לא בחברת רכבים אז נתחיל מאוד פשוט רכב לא סוחב לשום מקום . כן כיף לנסוע איתו בכל מקום כי המחיר שלו כרגע לא עובר את ה 10000 מה שעושה אותו רכב נורא כיף לשבירה וניסיון ראשוני אז בואו אני יפרט לכם על הרכב קצת 1. חיצוני ישלו פוטנציאל של STI זה ממש אותו מבנה ואין שום הדבלים רק הבעיה בג'אנט שאם רוצים להיות חוקיים מוגבל ל 15 אינטש' בגלל המנוע הקטן 2. תיבת ההילוכים 4EAT של חברת JATCO אמינה מאוד מגיעה אצל אנשים ל 220 אלף ק''מ והמנוע מת לפנייה בדרך כלל האומנם התיבה רק 4 הילוכים מאוד מיושנת ולדעתי הורסת את הרכב לגמרי 3. המנוע EL15 אחד המנועים הכי לא טובים שיצ…
הודעה אחרונה מאת שליקו99, -
- 7 עוקבים
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
למרות המוניטין של הונדה יש ביקורות לא טובות על התיבה האוטומטית, היא באמת לא אמינה?
הודעה אחרונה מאת שליקו99, -
- 0 תגובות
- 485 צפיות
אהלן לכולם... מתלבט לגבי רכישת אאודי A6 שנת 2011. הרכב יד ראשונה עם 130 אלף ק״מ - טופל רק במוסך המרכזי. מחיר הרכישה הסופי הוא 70. המוכר אינו גמיש עם המחיר. הרכב מטופל ושמור - השאלה היא האם ביחס למחיר, שווה? האם אני צפוי להוצאות לא פרופורציונאליות בשנה הקרובה? מי מכם שנוסע על אחד כזה, אשמח לתובנות
הודעה אחרונה מאת SpeedLover, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אודה לחוות דעת על סיאט לאון 2014 מנוע 1.2 (105 כ"ס) גיר DSG. מבחינת עלויות תחזוקה, תקלות כלליות ותקלות גיר וכל דבר אחר עבור בן אדם מבוגר שנוהג רגוע מאוד ולא מחפש הרפתקאות. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ik3, -
-
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 590 צפיות
שלום , ראשית חוויתי לצערי ,גם אני את יחסם המזלזל של חלק מסוכני המכירות בחברות הליסיניג (אוויס ,שלמה...) ,כאשר חשבתי לערוך טרייד-אין, שמעתי הערות מזלזלות ,כמו : הרכב ללא שוק ,צריך השבחה..' חלק היו כנים ואמרו : 'תמכור את הרכב לבד'. הרכב אשר ברשותי נרכש בחברת ליסיניג אבל היה ביד פרטית,האם גם במקרה כזה , יש ירידת מחיר ? במידה ואמצא רכב, ואקח אותו לבדיקה במכון 'מטעמי' , כדאי לקחת את תוצאות הבדיקה ולנסוע למוסך של של חברת הרכב, על מנת שיחוו דיעה על מחיר התיקונים /כדאיות במידה ויהיו ? האם ניתן לראות במוסך החברה ,היסטורית טיפולים מפורטת ולא מלל עלום ,כמו : טיפול עפ"י הוראות היצרן ? כאשר רוכשים רכש באחת החברות ,יש משפט עלום ,'התחייבות קלנייה חוזרת...' מה עומד מא…
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 961 צפיות
הי לכולם, אני חדש פה...עומד לקנות רכב בפעם הראשונה בחיי. מאד רוצה קורולה ובדקתי אחת בסוכנות אלדן, והייתה לי הרגשה שהמזגן לא משהו,לא מקפיא, ועכשיו פברואר. למישהו יש ניסיון לחלוק עם מזגן של קורולה? דגם SUN ככל הנראה 2017. תודה לעונים!☺️
הודעה אחרונה מאת Rueda123, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 996 צפיות
כבר 20 שנה לאבא שלי יש רכב צמוד מהחברה שהוא עבד בה ולא היה רכב נוסף חוץ מהרכב חברה אבל עכשיו עומדים לפטר אותו ובגלל זה הוא צריך ליקנות רכב חדש . והוא די מטלבת ובגלל זה הוא רצה שאני יעזור לו ליבחור אני מעריך שהתקציב עד 10,000 שקל דרישות כמה שיותר אמין וחסכוני בדלק ומרווח שיכול להכיל את כל המשפחה (6 אנשים ) גיר : ידני /אוטומט לא משנה ק"מ : כמה שיותר נמוך ועלות החזקה נמוכה . (מצב כלכלי לא כ"כ טוב אבל מצד שני אי אפשר להסתדר בלי אוטו כי התחבורה הציבורית באזור שהמשפחה שלי גרה בו גרועה *אוטובוס פעם בשעתיים ואין כמעט מוניות . ובשביל כל עניין צריך ליסוע מינימום 30 דקות)
הודעה אחרונה מאת online, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 613 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב מיני/סופר מיני בהעדפה לסופר מיני עד 40 אלף ש"ח עם אפשרות להתגמשות קלה. הדרישות שלי מהאוטו הן: 1. הכי חשוב אמינות, חשוב לי שהרכב לא יהיה במוסך ועלות הטיפולים לא תהיה גבוהה. 2. מראה - הרכב צריך להראות טוב, שיראה די חדש, לא מיושן. 3. אבזור - אבזור מודרני, מערכות בטיחות וכאלה יכול להיות בונוס אבל לא חובה. חשבתי בעיקר לכיוון של פיג'ו 208 Active/Active Pro. חוץ ממנוע ה1.2 המעולה ראיתי עוד אקסמפלר מעולה עם סאנרוף וכל מיני תוספות עם ה1.6 שגם שעולה פחות, יש הבדל גדול בין השניים? האם ה1.6 אמין כמו ה1.2? עדיף להשקיע יותר על ה1.2? חוץ מזה פתוח לעוד אופציות אם יש. תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 537 צפיות
השתחררתי לאחרונה מהצבא ואני מחפש בזמן האחרון רכב לקנייה מיד 2 אחרי מלא בדיקות בחרתי רכבים מסויימים שאני מעוניין לקנות. העיקרון שחיפשתי זה רכב שנראה טוב לא במחיר גדול מדי ושיהיה ביצועים אחלה הבעיה הגדולה שאין לי מושג מה לעשות איתה בנתיים זה איזה גודל רכב לקחת או סופר מיני או רכב משפחתי רגיל שיכול להיות שהוא גדול מדי אבל אין לי מושג באמת כי הרכבים שיצא לי לנסוע בהם עד היום הם בסגנון הסופר מיני. האפשרויות שמצאתי לרכב משפחתי רגיל זה מאזדה 3 2012, ומיצובישי לנסר 2012 ,בסביבות מחירים של עד 25,000. האפשרות שמצאתי לסופר מיני זה פולקסוואגן פולו 2012 במחיר של סביבות ה30,000 שקל. אני יודע שיש לי יותר מדי בקשות לעומת רכבים במח…
הודעה אחרונה מאת אורי1231, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 13 תגובות
- 886 צפיות
שלום לכולם, מצאתי 208 מפרטי עם 60K . אני מכיר שהייתה תקלה ברצועת טיימינג של התפוררות לתוך המנוע, האם זה גם בשנתון הזה? *לא הוחלפה רצועה כמובן שבכל רכב עם רצועה צריך להחליף כל כמה שנים אבל אני מדבר על הרס המנוע מהתפוררות בלבד. והאם מורידים במחיר אם לא הוחלפה רצועה כי בקרוב יהיה צורך?
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 497 צפיות
שלום לכולם אני שוכר כרגע רכב מסחרי ארוך גבוהה מהסוג של הדוקטו והבוקסר משלם עליו 6300 לחודש לפני מעמ פלוס הגבלת קילומטרג של 3500 לחודש שאותו אני עובר תמיד ומשלם שקל לכל קילומטר נוסף רציתי לדעת האם המחיר הוא סביר והאם יש לכם הצעות טובות יותר הרכב חדש ובמצב מעולה תודה רבה יונתן
הודעה אחרונה מאת ETAY1998, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 863 צפיות
שלום, אשמח אם תמליצו על רכב לסבא שלי. יש לו כרגע קיה ריו סדאן 2014. סך הכל מרוצה מהרכב חוץ מ: 1. היותו נמוך (מבחינת הכניסה לתוך המושב נהג) 2. יחסית זללן הדלק. לפי יד 2 אפשר למכור אותה בכ25000. העדיפות היא לרכב "חדש" באותו המחיר עם תוספת עד 55000 סך הכל. מבחינת דרישות: אמינות חסכוני לפחות פי 1.5 מהקיה שיש לו עכשיו מושב גבוה (בערך כמו בשקודה ייטי) בנוסף אשמח לשמוע את דעתכם על אפציות היברידיות. תודה!
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 616 צפיות
היי חברים ערב טוב התלבטנו בין כמה דגמים בסוף הלכנו על יונדאי איוניק בתור בחירה וטיוטה האוריס התקציב שלנו 60K לערך בחרנו בדגמים בגלל חסכוניות ומקום גדול יחסית הייתי באלבר ובשלמה בנתיים קבעתי ללובינסקי ואלדן ובאד'ט מתי אני אמור לחשוד או להבין שמשהו לא בסדר, המחירון אומנם גבוה אבל כשהרכב ליסינג בכול זאת יורד 15% , פעם אחרונה שקניתי רכב היה מיד 1 פרטי בטרייד מוביל אבל המחירים שלהם מאוד יקרים הנה 2 איוניק והאוריס אחד שהציעו לי בשלמה האם יש משהו שאמור לגרום לי לחשוד בבדיקות כאלו ? בעיקר שמתי לב מתי הוא אוחסן אצלהם וכמה זמן היה אודה לטיפים או עזרה בנושא האם הדגמים האלו טובים ומה מהם כדאי לבחור,האם לשים לב לד…
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 703 צפיות
שלום, המשפחה שלנו אמורה לגדול בהמשך השנה ולהכיל זוג מבוגרים ילדה בת שנתיים וחצי, תינוק חדש וכלבה בינונית (25 קילוגרם). אנחנו מעוניינים לקנות סטיישן על מנת שיהיה מקום לכלבה מאחורה ואולי גם לציוד. לא אכפת לי מרמת גימור, מולטימדיה או ביצועים מטורפים. מעוניין באוטומט עם עלויות תחזוקה ממוצעת וצריכת דלק ממוצעת. חשוב לציין שכל עניין הרכבים הוא ממני והלאה והידע שלי הוא אפסי בנושא (מנסה עכשיו להתחיל להשלים פערים. אודה לכל עצה
הודעה אחרונה מאת raflafd, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי כולם, פוסט ראשון שלי פה! רכב ראשון, תקציב עד כ18 אלף שקל. עדיפות לקטגורית סופר מיני, מנוע מעל 1, חשוב ממש אמינות, תיקונים זולים יחסית, וצריכה דלק סבבה.. חשבתי בעיקר על מאזדה 2, סוזוקי סוויפט, או פורד פיאסטה. ראיתי כמה רכבים רלוונטיים, הפורד בתקציב הזה יש בעיקר שנתון 2011 והמאזדה והסוזוקי יותר לכיוון 2007-2008. כולם ק"מ בין 140-170 אלף. מה דעתכם? יש העדפה משמעותית לדגם מסויים? תודה!
הודעה אחרונה מאת O.R., -
-
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 896 צפיות
זהו נותרו 2 רכבים באפשרויות הראשון הוא טויוטה אוריס - אמין, חסכוני, טויוטה, יפה, יפני. מצד שני אין אחריות על הסוללה, יקר הרבה יותר מהתקציב שלי, ישן. https://www.yad2.co.il/s/c/h1ol3v8m פיג'ו 208 - קילומטראג' נמוך, מומלץ ע"פ כולם , הוחלפה רצועת טיימינג, יד ראשונה, מצד שני צרפתית, חסכונית אך פחות , מחיר נוח, מפחיד אותי להתעסק איתה. פתגם של אבא שלי "צרפתיות אוט' קונים רק מהחברה וביד השניי שיהיה בהצלחה לקונים" https://www.ad.co.il/ad/12069493 אשמח לשמוע מה דעתכם, ושאלה - מה הצריכת דלק האמיתית של הרכבים? בדקתי באתר "אוטו" שם משום מה אני לא מאמין לצריכת דלק כי מדובר בצריכת דלק של רכבים חדשים. מהי העלות של סוללה היברידית? האם כדי …
הודעה אחרונה מאת RonCC__, -
- 14 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום רציתי לשתף אתכם "בחוויה" שהייתה לי עכשיו בסבב סוכנויות/חברות ליסינג כגון שלמה סיקס/לובינסקי/טרייד מוביל/ ובמיוחד קרסו לכולם יש את אותם רכבים באותם מחירים (אולי הייתי אופטימי מידי) ב 2 מהמקומות היחס היה כלכך מזלזל, בשלמה שרק שאלתי לגבי טרייד על הרכב שלי הנציג פנה בצורה מזלזלת, למרות שאני יודע שזה לא כדאי לי אבל אפשר לשנות גישה לדוגמא מחיר הרכב שלי הוא 34000 הוא אמר למה שאני אקנה אותו גם 15 לא הייתי קונה .....קמתי ישר והלכתי, טיפה כבוד כשהגעתי לקרסו התחלתי לשאול את הנציג ואז הוא עצר אותי,"....איך אתה רוצה להתקדם אני רואה שהיית בעוד מקומות ולכולם יש אותו דבר ...|" אולי אני נאיבי אבל אני מצפה מאיש מכירות שיינסה למכור את מה שיש לו ולא משנה…
הודעה אחרונה מאת FROGIE, -
- 11 עוקבים
- 18 תגובות
- 3 אלף צפיות
אהלן! הגיע הזמן להחליף רכב בליסינג, ומתלבטים... האפשרויות שלנו הם: 1. סיטרואן grand spacetourer בגימור exclusive 2. מיצובישי outlander בגימור intense הרכב עושה כ 120 ק"מ ביום, לכן חייב להיות נח לנהיגה (לנהג גבוה) 4 ילדים שכבר לא קטנים - שורה שלישית צריכה לאפשר ישיבה נוחה לגילאי 8-13. בידוד אקוסטי בין הנהג לילדים בהחלט בונוס.. 😉 מטיילים הרבה - עבירות סיבולת לשבילי עפר וכו' מקום בבגאז כשהמושבים האחוריים פתוחים - יתרון אבל לא קריטי (יש צ'ימיגג) יהיה נחמד שלא יפגוש מוסך יותר מדי מעבר לטיפולים התקופתיים, אם כי בכל זאת ליסינג...
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 517 צפיות
שלום, אני לפני רכישה של הרכב הנל כיד שנייה, ורוב השוק (לפחות במה שבדקתי בשבועיים האחרונים) מבקש באזור 10,000 שח מעל המחירון. את הרכבים שמכרתי (במזל) היו כמעט במחירון (מאזדה 2017 ספיריט). שאלות: האם זה תואם את המציאות שאתם מכירים עבור דגם זה? שאלה 2: האם קניית חדש עם הנחת יבואן (יש כזו?) תביא למחיר קרוב/דומה? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת guy.a, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מחפש רכב ידני מיני או סופר מיני לנסיעות קצרות בעיקר ומדי פעם גם בן עירוני. שמתי עין על סוזוקי סוויפט, רנו קליאו, פיג׳ו 208 מבחינת מה חשוב לי ברכב: ביצועים סבירים(בהתחלה חשבתי על סוזוקי אלטו אבל 0-100 ב 18 שניות? יש גבול.) שיהיה מאובזר כמה שיותר. שיהיה אמין(כולם אומרים לי להתרחק מהצרפתיות ובעיקר מהפג׳ו אבל לא יודע.. אולי זה רק סטיגמות). אם הוא חסכוני בדלק ובחלפים בונוס אבל לא קריטי. בטיחות? גם בונוס. מה שלא מעניין אותי זה מרווח(אני רווק ורוב הזמן יסע לבד) אפשר חוות דעת על הרכבים שציינתי למעלה או לחילופין הצעה לרכבים אחרים?
הודעה אחרונה מאת ik3, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 479 צפיות
הגיע זמני לקנות רכב ראשון. התקציב הוא כנ"ל בכותרת אבל גמיש קצת אם נדרש. השימושים הם בעיקר לעבודה - לימודים, נסיעות עירוניות ובינעירונית קצרות - בינוניות. אין לי עדיפות מיוחדת, שיהיה אמין ועם צריכת דלק סבירה וכל זה. משום מה יש לי משיכה לסיטרואן או רנו או פ'גו, אז אם יש דגמים מוצלחים בתקציב הזה, תמליצו! 🙂
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קיבלנו את הטופס הבדיקה המצורף עבור טויוטה יאריס שנת 2017 (קילומטרז' 48 אלף ק"מ) שהייתה בליסינג של שלמה sixt. שלמה sixt טוענים שהם טיפלו בבעיות שעלו בטופס הבדיקה. כמובן שניקח את הרכב למכון בדיקה מטעמנו. במידה ובמכון הבדיקה שלנו יאשרו שאין בעיות נוספות ושהבעיות בטופס אכן תוקנו, האם ניתן לקנות את הרכב ללא חשש? האם זה נכון שהבעיות המצויינות בטופס הבדיקה תחת הסעיף "שלדת המרכב" הן קוסמטיות בלבד ולא מהותיות? האם יש דברים נוספים שכדאי לנו לבקש\לוודא מול שלמה sixt לפני הקניה? המון תודה! גל
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חברים שלום אשמך בבקשה להמלצתכם בבחירת רכב חדש מהעבודה. 90 אחוז נסיעות בין עירוניות, לרוב לבד ובסופשים אשה ושלושה ילדים קטנים. לציין כי לא משלם על דלק ואין הבדל בהחזר החודשי. הדגמים לבחירה: 1. ניסאן סנטרה sv 2. יונדאי אלנטרה inspire sr 3. יונדאי קונה היברידי premium 4. רנו מגאן גנד קופה דיזל intense תודה רבה! Sent from my SM-N770F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת mottis, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי שלום, מחפשת רכב מיני עד 25,000 לנסיעות בין עירוניות כמה שפחות הוצאות על טיפולים, גיר אוטמט עם צריכת דלק נמוכה משנת 2014 צפונה תודה(:
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בהמשך לדיון אחר כאן, שבו קיבלתי חוות דעת שלילית על האמינות של סקודה ראפיד - מה באמת החוויות של חברי הפורום הנכבדים בנושא הזה? האם אכן נתקלתם בבעיות אמינות בדגם הזה? האם אכן "לא לגעת"?
הודעה אחרונה מאת ronrcz, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 795 צפיות
שלום לכולם, אחרי מחשבה החלטתי לקנות יונדאי i20 סביב השנים 2010\2011, אוטומטית. למישהו פה יש אולי תובנות לגבי ההבדלים בין הדגמים בכל מה שנוגע לביצועים ובדגש על צריכת דלק? פחות מעניין אותי תוספות האיבזור. תודה רבה לעונים, תבוא עליכם ברכה🙏
הודעה אחרונה מאת KorenAmir, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 837 צפיות
היי חברים, אחרי חיפוש ארוך מצאתי אוקטביה בשנתון ובקילומטרז' שרציתי. זו הבדיקה שהסוכנות שבה נמצא הרכב הציגה לי. אשמח לקבל חוות דעת לגבי החלקים הלא תקינים. לגבי תיקוני המרכב, מדאיג אותי שהוחלף הטמבון האחורי והייתה ירידת ערך. כששאלתי בסוכנות לא ידעו לענות על זה. כמובן שאקח את הרכב לבדיקה מטעמי ברגע שהוא יגיע לסניף. תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות את הרכב הזה דגם 2013 מישהו יכול מנסיון להגיד איך המנוע ? מבחינת דלק כבר הבנתי שהוא חסכוני אז אין מה לדבר יותר מדי.. ————- דרך אגב אני מדבר אני על הדגם אינסטייל אוטומט 1200. איך הנסיעה ? הנוחות ? מנוע זריז, מתאמץ ? בכמה זמן מגיע ל100 ? כמה הילוכים יש ? רכב אמין ? ————- אני הייתי עם מזדה 3 אקטיב 2009 מההורים ולא אהבתי.. חוץ מצריכת דלק על הפנים הרגיש לי שהמנוע לא סוחב ומתאמץ.. כרגע אין כל כך תקציב אז חשבתי להביא מיצובישי ספייס סטאר אינסטייל 1200 סמק אוטומט. כבר שמעתי ביקורות טובות אבל לא מוצא מידע מפורט ומרחיב בגוגל אז חייב להתייעץ מה שכן הכי חשוב לי ומוכן להתפשר עליה אם היא עוברת את המזדה 3 אקטיב 2009 בבי…
-
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 24 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחר חיפוש והתייעצות לרכב לזוג עד 20K קיבלתי המלצה על רכב אמין, חסכוני, חלפים זולים, מזגן מקפיא - סוזוקי אלטו ידנית מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת ProRules, -
-
החלטה בין דיזל לבנזין 1 2
מאת tulik-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום האם יש איזה "מחשבון" שניתן לחשב עלויות בין בנזין לסולר לדוגמא עלות ליטר סולר מול בנזין עלות הרכבים (דיזל מול בנזין) עלויות תחזוקה האם יש אפשרות לחשב את העלויות האם זה מתקזז מתישהו ? ועוד נתון חשוב שכחתי 25000 קמ לשנה תודה
הודעה אחרונה מאת yd b-4, -
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 1,057 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Coresh
- IsraCar
- BoazB11
- ofer-1973
- DubelBoom
- avizaz
- גולדן191
- `Infinity
- benny-m
- EliC25
- Jef
- amosbmw