Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום 

רציתי לשתף אתכם "בחוויה" שהייתה לי עכשיו בסבב סוכנויות/חברות ליסינג כגון שלמה סיקס/לובינסקי/טרייד מוביל/ ובמיוחד קרסו

לכולם יש את אותם רכבים באותם מחירים (אולי הייתי אופטימי מידי)

ב 2 מהמקומות היחס היה כלכך מזלזל, בשלמה שרק שאלתי לגבי טרייד על הרכב שלי הנציג פנה בצורה מזלזלת, למרות שאני יודע שזה לא כדאי לי אבל אפשר לשנות גישה

לדוגמא מחיר הרכב שלי הוא 34000 הוא אמר למה שאני אקנה אותו גם 15 לא הייתי קונה .....קמתי ישר והלכתי, טיפה כבוד

כשהגעתי לקרסו התחלתי לשאול את הנציג ואז הוא עצר אותי,"....איך אתה רוצה להתקדם אני רואה שהיית בעוד מקומות ולכולם יש אותו דבר ...|" אולי אני נאיבי אבל אני מצפה מאיש מכירות שיינסה למכור את מה שיש לו ולא משנה אם הייתי בעוד 10 מקומות, הבנתי שהוא לא רוצה למכור ולא ייצא לו במיידי מכירה אז אמרתי לו תודה וקמתי 

פשוט מאכזב מאד 

• אהבתי 1
פורסם

לא מבין מלכתחילה מה יש לחפש במגרשי ליסינג, הם כבר מזמן לא מתעסקים ברכבים, הם מתעסקים בהלוואות.

הם הבינו מזמן שאת הכסף האמיתי מהעסקה הם עושים מתנאי המימון ההזויים שלהם (ריביות של 6% - 12%).

פורסם (נערך)

כמו שכבתי בסקירה שלי על ההונדה ג'אז....לקח לי חודש למצוא אותה.

הסוכנים, לא באמת מבינים לרוב במכוניות. הם עובדים כמו באסטה בשוק הכרמל במקרה הטוב. 

הם יודעים דבר אחד: לערבב אנשים. שאל אותם מה זה מבחן Small overlap של ארגון IIHS מבחינתם זה תאילנדית. 

בהרבה חברות, נאמר לי ע"י כמה חברים שעבדו בחברות הללו, ככל שהסוכן סוגר עבורך עסקה גרועה יותר ככה הבונוס שלו גדול יותר. 

עכשיו השיטה היא אותה השיטה: גם אם תביא לו 200 אלף שקל הוא יזלזל, יגיד לך שזה לא מספיק, כדי לגרום לך לקחת את הנבלה הראשונה שהוא יציע לך, או השנייה.

צריך הרבה עקשנות, ולהציב להם מה אתה רוצה, לא מה הם רוצים. זה הרבה עקשנות וגם מזל, על איזה סוכן אתה נופל כי לא כולם עובדים בשיטה הזו של בונוסים אם מכרו לך רכב עם קצה שלדה... 

יותר מיזה: בסניף אחד  של טרייד אין יבואן, קיבלתי מחיר נמוך יותר על אותו הרכב מסניף אחר.  

אז צריך להמתין בסבלנות. אגב, יותר שווה למכור לבד ולבוא עם מזומן... 

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

מסכים לגמרי, הלכתי ל 2 סוכנויות מאלה שהזכרת לפני שבועיים ופשוט הרגשתי שהם לא רוצים למכור.

הרגשה כל כך מזלזלת ולא מקצועית יצאתי בהרגשה נוראית וגם בתהייה איך ולמי הם מוכרים בגישה הזאת.

פורסם

בואו נבין דבר בסיסי במסחר ובאשר לאנשי מכירות. מרבית אנשי המכירות, אם לא כולם מתוגמלים על מכירה ויותר אם המכירה היא במקסימום ריווחיות.

מכירה זה שהלקוח ישלם סכום מבוקש "במזומן" ולא בשווה ערך=טרייד-אין. 

לחברת ליסינג לבצע טרייד אין לא משתלם ולא כדאי, הם  רוצים להוציא מה שיותר מכוניות מהמלאי ולא להכניס, כי גם את הרכב שלך צריך יהיה להשביח ולמכור הלאה או שלא אלא למכור AS IS וזה בכלל לא כדאי להתעסק עם זה, את זה יעיפו לסוחר שגם הוא לא ממש יתלהב לשלם יותר מידי על הנבלה שלדעתך היא מכונית משובחת שאתה נפרד ממנה בצער עקב צרכים משתנים.

מכירה עבור הליסינג היא להשיג מחיר מבוקש הכי גבוה שניתן ולהגדיל את שורת הרווח וזה גם על ידי מתן מימון בריבית גבוהה. לך כקונה, ממש לא כדאי לעשות עסקאות כאלה איתם.

אמנם יחסם של אנשי מכירות אינו ראוי ואינו רצוי וגם מעליב, אבל מבחינתם אתה טרחן ולא יצא ממך רווח/בונוס/עמלה  גבוהה וכל מטרתם שלא תבזבז את זמנם, אפילו אם אין להם אף אחד במשרד במשך כל היום. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 30 דקות, tulik כתב:

עדיין אני חושב ברגע שאתה איש מכירות תעשה את המקסימום ואף פעם אל תזלזל בלקוח

כמובן שאתה צודק - מה יש להגיד?

אבל פה כבר מדובר במשהו הרבה יותר בסיסי ממה שכתב למעלה zaf:  תרבות. וזה כבר נושא לפורומים לא רק של רכב...

אישית, חייב לציין לטובה את הסוכנות של לובינקי טרייד בפ"ת (ז'בוטינסקי), שם ביצעתי מספר עסקאות (לא בטרייד-אין) וקיבלתי יחס מכובד והוגן.

ובסופו של יום - באמת תלוי על מי אתה נופל...

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

זכור לי עוד המקרה שהיה פה בחור שפרסם, על אימא שלו שהלכה לקנות רכב חדש ורצתה טרייד אין על קורולה משומשת ישנה במצב טוב, והסוכן ניסה לסגור לה עסקה כל כך גרועה, שעדיף שהייתה תורמת את הטויוטה או משאירה אותה אצלה וקונה רכב חדש, ולא עושה טרייד כי המחיר היה יקר בכמה אלפים רק בגלל הטרייד. הזייה, אבל זו המציאות. 

פורסם

אנחנו, חברי הפורום, לא מהוים מדגם מייצב ללקוח הפוטנציאלי. 

סוכני המכירות לא אוהבים אנשים שמבינים קצת ברכבים, מחירים או עלויות מימון. 

אני מכיר הרבה סיפורים של אנשים שקנו רכבי ליסינג במחיר קרוב למחירון. נתנו רכב בטרייד אין במחיר בדיחה או אפילו בחינם! 

הקטע הוא שהם יצאו מרוצים! היה להם קל להחליף את הרכב, לא לקחו את הרכב לבדיקה, תיקנו להם ונתנו להם אחריות. 

כמעט כל יום נכנס לכאן מישהו שעומד בפני עיסקה גרועה או שמעלה לכאן את הבדיקה של המיגרש ולא היה לוקח לבדיקה נוספת אם לא היינו אומרים לו. 

זה הקהל, והוא הרוב. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

כאחד שעובד בתחום אני יכול להגיד לך  שבהחלט הייתי מעדיף אם הייתה מגיע ללא טרייד, אבל מכאן ועד לזלזל בלקוח ולתת לו יחס משפיל זה לא לעניין, אני תמיד מסביר ללקוח שלטרייד אין יש מחיר, יהיה לנו קשה לקנות את הרכב במחיר מחירון  כי תחשוב שיש השבחה, יש תקלות קטנות לרכב, יש עובדים, יש ארנונה וזה עסק לכל דבר שחייב להרוויח כסף, אם אתה מוכן לוותר על כמה אלפי שקלים בשביל הנוחות זה כדאי, אם אתה בנאדם שיש לו כח להתעסקות ולמשא ומתן ויש לך רכב מבוקש ושמור אל תעשה טרייד ותמכור בשוק החופשי, קח בחשבון שאתה מגיע לרכוש רכב ללא טרייד יהיה לי קל יותר לתת לך הנחה ולהוציא לך עיסקה טובה יותר, אני אישית בתור סוכן תמיד נלחם בטרייד אין על מנת להוציא ללקוח כמה שיותר על הרכב שלו אם הרכב הוא טוב ושמור אני מצליח, אבל יש רכבים שלא הייתי מעז להביא אותם במתנה לשונאים שלי והלקוח חושב שיש לו אוצר ביד ורוצה לקבל מחירון על הרכב, אין מה לעשות צריך להיות ריאלי.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

לא רק בחברות האלו

הלכתי פעם לאחת מהחברות ואמרתי לו את הרכב שאני רוצה. איך הוא הגיב? פחחחח זה מה שאתה רוצה לקנות?

פורסם

לפני 3 שבועות לערך החלפתי רכב בטרייד (ניאו מוטורס - רעננה),

מסרתי טויוטה יחסית שמורה - קיבלתי עליה 15% מתחת למחירון, לקחתי פיקנטו (קניה מ0 קלומטר אחרי החלפת טמבון קדמי ללא משמעות של ירידת ערך) ושם שילמתי 500 ש"ח יותר מהמחירון אחרי שקלול,
לאחר שבוע וקצת השבחה לרכב שלי ראיתי אותו עומד למכירה ב25% יותר מהמחירון והוא נמכר ביומיים.

היה כיף ונוח התהליך של המכירה והקניה, זה שהבחור הרוויח יפה - שיהנה

אני חסכתי הרבה טלפונים זמן בדיקות וכו'.

• אהבתי 1
פורסם

אמנם היחס של מוכרנים בחברות הליסינג אינו מן המשובחים, אבל הציפייה של קונים המבקשים לבצע טריידאין היא מעבר ללא ראלית,היא ממש בגדר פנטזיה.

אנשים מאוהבים בפחית השבורה והמצוחצחת שלהם ומצפים שכל אחד יראה על איזו פנינה הם מוכנים לוותר בתמורה לרכב חדש יותר. 

לגבי קוני רכב מטריידאין יבואן במחירים גבוהים ב10-15% מעל מחירון משוקלל,  אלו אותם אנשים שמאמינים באמונה עיוורת שעשו את עיסקת חייהם, ובפרלמנט בית הקפה שך שישי בבוקר הם יהיו גיבורי השעה.

אבל השורה תחתונה, בכל עיסקה יש קונה מרצון ומוכר מרצון וכשהם נפגשים כל אחד נהנה ממה שקיבל. 

אגב @llaavvii רכב 0 קילומטר עם נזק לפגוש? קצת מוזר. אני מניח שזה קוסמטיקה זניחה. אתה יודע למה הוחלף הפגוש? ראית את הרכב לפני כן?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מדובר על רכב יד שניה שנקנה ע"י הבעלים הראשונים כ0 קלומטר,
ראיתי את דו"ח השמאי היה נזק לפגוש והוא העדיף להחליף ללא ירידת ערך.

בגדול זה הטרייד של סוכנות טויוטה במקום שבמקרה החזיקו קיה.

• תוכן חדש...