Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטיישן עד 55,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המשפחה שלנו אמורה לגדול בהמשך השנה ולהכיל זוג מבוגרים ילדה בת שנתיים וחצי, תינוק חדש וכלבה בינונית (25 קילוגרם).

אנחנו מעוניינים לקנות סטיישן על מנת שיהיה מקום לכלבה מאחורה ואולי גם לציוד.

לא אכפת לי מרמת גימור, מולטימדיה או ביצועים מטורפים.

מעוניין באוטומט עם עלויות תחזוקה ממוצעת וצריכת דלק ממוצעת.

חשוב לציין שכל עניין הרכבים הוא ממני והלאה והידע שלי הוא אפסי בנושא (מנסה עכשיו להתחיל להשלים פערים.

אודה לכל עצה 

פורסם

אני חובב סטיישנים, היום על אסטרה k (לא בתקציב שלך), לפניה היו 2 יונדאי i30cw, אחת מהעבודה ושניה קניתי פרטית אחרי שעזבתי.

שתיהן עשו אצלי מעל 150 אלף קילומטר ולא נכנסו למוסך מעולם מלבד טיפולים שוטפים ובלמים.

הרכב בעל מנוע 1600 אטמוספרי עם 135 כ״ס והמכר בארץ החל מ2012 ועד 2017 ואז הוחלף הדגם.

בתחילה נמכר עם גיר אוטומטי פלנטרי 6 הילוכים ובסוף 2015 תחילת 2016 קיבל גיר רובוטי דו מצמדי.

צריכת הדלק שלהם מעט מעל הממוצע לקטגוריה ולא מתקרבת למשפחתיות בעלות מנועי הטורבו הקטנים, אני עשיתי ממוצע של בסביבות 11 ק״מ לליטר אבל מה שהוא לקח על דלק הוא פיצה באמינות מופתית.

בתקציב שלך תכנס כרסת הגיר הרובוטי, זה גיר שנחשב יחסית אמין אבל הוא לא מעודן כמו הגירהם הרובוטיים מבית פולקסווגן, פה בפורום כן נרשמו תקלות בגירים האלו פה ושם אבל לא בטוח שמדובר בתקלה נרחבת.

אופציה נוספת היא הקיה סיד סטיישן, מדובר באותה גברת בשינוי אדרת כאשר הקיה קיבלה את הגיר הרובוטי כבר מראשית שיווק הדגם.

• מעניין 1
פורסם

בנוסף כדאי לשקול פיג'ו 308 סטיישן.

מרווחת ומאובזרת. תרגיש חזקה יותר מהיונדאי ותהיה גם חסכונית יותר.

יש ברכבים אלו בעיה ידועה ברצועת הטיימינג. אם תתעניין ברכב, תבדוק שהנושא טופל.

• רעיון טוב! 1

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם
לפני 12 שעות, Roycohen1979 כתב:

אני חובב סטיישנים, היום על אסטרה k (לא בתקציב שלך), לפניה היו 2 יונדאי i30cw, אחת מהעבודה ושניה קניתי פרטית אחרי שעזבתי.

שתיהן עשו אצלי מעל 150 אלף קילומטר ולא נכנסו למוסך מעולם מלבד טיפולים שוטפים ובלמים.

הרכב בעל מנוע 1600 אטמוספרי עם 135 כ״ס והמכר בארץ החל מ2012 ועד 2017 ואז הוחלף הדגם.

בתחילה נמכר עם גיר אוטומטי פלנטרי 6 הילוכים ובסוף 2015 תחילת 2016 קיבל גיר רובוטי דו מצמדי.

צריכת הדלק שלהם מעט מעל הממוצע לקטגוריה ולא מתקרבת למשפחתיות בעלות מנועי הטורבו הקטנים, אני עשיתי ממוצע של בסביבות 11 ק״מ לליטר אבל מה שהוא לקח על דלק הוא פיצה באמינות מופתית.

בתקציב שלך תכנס כרסת הגיר הרובוטי, זה גיר שנחשב יחסית אמין אבל הוא לא מעודן כמו הגירהם הרובוטיים מבית פולקסווגן, פה בפורום כן נרשמו תקלות בגירים האלו פה ושם אבל לא בטוח שמדובר בתקלה נרחבת.

אופציה נוספת היא הקיה סיד סטיישן, מדובר באותה גברת בשינוי אדרת כאשר הקיה קיבלה את הגיר הרובוטי כבר מראשית שיווק הדגם.

תודה,

הקיה והיונדאי היו מהאופציות המועדפות.

הבנתי שגם האופל אסטרה 2016 היא אופצייה די טובה.

בתור חובב סטיישנים, יש כאלה שכדאי לי להימנע מהם מלכתחילה?

פורסם

אני על אסטרה k מודל 2017, בשנת 2016 מכרו שני דגמים של אסטרה, k ו- j, הדגם j עם מנוע ה140 כ״ס נחשב רכב בעייתי, בעיות בטורבו ובמערכות הקירור ובעיקר בית טרמוסטט שנוטה להתפרק, המנועים רגישים לlspi ודורשים טיפול מסור. ממליץ לא להתקרב.

דגם k עם מנוע האקוטוק b14xft נחשב אמין בהרבה, בעיות הטורבו ומערכות הקירור נפתרו, המנוע עדיין לא.

הרכב דורש שמן בתקן מאוד ספציפי וכל רכב שלא טופל כראוי יסיים ככול הנראה עם בוכנות שבורות תוך אלפי קילומטרים בודדים מרגע ההחלפה.

מנש עכשיו יש אחת כזו עם 63000 ק״מ בפורום ומנוע גמור שטופלה במוסך מורשה שלא ידע איזה שמן לשים לה, הנזק קרוב ל14000 שקל במוסכי היבואן.

גם האסטרה שלי שבה בוכנה ב44000 ק״מ לאחר שטופלה במוסך מדרכה וקיבלה שמן ״סטנדרטי״, אני קניתי אותה כבר אחרי החלפת המנוע.

האסטרה הרבה יותר טובה מהיונדאי בכל אספקט שניתן לחשוב עליו מלבד אחד והוא כנרטה החשוב ביותר מבחינתך- אמינות.

אם אתה מחפש רכב שיקח אותך מא- ל-ב בלי דרמה אז לך על היונדאי...

פורסם
לפני 4 שעות, Roycohen1979 כתב:

אני על אסטרה k מודל 2017, בשנת 2016 מכרו שני דגמים של אסטרה, k ו- j, הדגם j עם מנוע ה140 כ״ס נחשב רכב בעייתי, בעיות בטורבו ובמערכות הקירור ובעיקר בית טרמוסטט שנוטה להתפרק, המנועים רגישים לlspi ודורשים טיפול מסור. ממליץ לא להתקרב.

דגם k עם מנוע האקוטוק b14xft נחשב אמין בהרבה, בעיות הטורבו ומערכות הקירור נפתרו, המנוע עדיין לא.

הרכב דורש שמן בתקן מאוד ספציפי וכל רכב שלא טופל כראוי יסיים ככול הנראה עם בוכנות שבורות תוך אלפי קילומטרים בודדים מרגע ההחלפה.

מנש עכשיו יש אחת כזו עם 63000 ק״מ בפורום ומנוע גמור שטופלה במוסך מורשה שלא ידע איזה שמן לשים לה, הנזק קרוב ל14000 שקל במוסכי היבואן.

גם האסטרה שלי שבה בוכנה ב44000 ק״מ לאחר שטופלה במוסך מדרכה וקיבלה שמן ״סטנדרטי״, אני קניתי אותה כבר אחרי החלפת המנוע.

האסטרה הרבה יותר טובה מהיונדאי בכל אספקט שניתן לחשוב עליו מלבד אחד והוא כנרטה החשוב ביותר מבחינתך- אמינות.

אם אתה מחפש רכב שיקח אותך מא- ל-ב בלי דרמה אז לך על היונדאי...

תודה רבה

• תוכן חדש...