Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום

אשמך בבקשה להמלצתכם בבחירת רכב חדש מהעבודה.

90 אחוז נסיעות בין עירוניות, לרוב לבד ובסופשים אשה ושלושה ילדים קטנים.

לציין כי לא משלם על דלק ואין הבדל בהחזר החודשי.

הדגמים לבחירה:

1. ניסאן סנטרה sv

2. יונדאי אלנטרה inspire sr

3. יונדאי קונה היברידי premium

4. רנו מגאן גנד קופה דיזל intense

תודה רבה!

Sent from my SM-N770F using Tapatalk

פורסם

דירגתי לך אותן בשורת סיכום אחת בסדר יורד, למרות שניתן לומר עוד, אבל זה סתם פאקה פאקה שאקה שאקה. מספיקות השורות האלה.

1.רנו מגאן גנד קופה דיזל intense - הרכב הכי מפנק והכי גדול ומרווח ממה שיש כאן, מהבחירה הזו אני הייתי הולך על זה. אני חושב שמערכות הבטיחות לא אקטיביות כאן אבל לא סגור על זה.

2.יונדאי אלנטרה inspire sr - כולל כל המערכות בטיחות המקובלות בצורה אקטיבית, כולל חלון בגג, עם יחידת כוח מסורתית 1.6 אוטומטית, בחירה בטוחה.

3. יונדאי קונה היברידי premium - אחלה רכב מעניין עם בגאז' קטן ומעצבן ואין גלגל ספייר אם נתקעת, תתחיל לנפח עם הערכת עזרה ראשונה לניפוח גלגל הזו שמצורפת לרכב.

4.ניסאן סנטרה sv - תפסול, רכב לא אטרקטיבי, כניסה תקופה ומציקה מאוד לתחנות דלק מרוב שנכנסים הרבה.

אופנוען

פורסם (נערך)

לא חושב שמישהו כאן התנסה בסנטרה החדשה. גם אני לא. 

הרנו בדגם האינטנס ממש לא מפנקת, אבל כן נוחה. 

הקונה קטנה לשלושה ילדים. 

באמת רשימה מבאסת... 

האלנטרה בסוף חייה. 

איך אין אופציה לאיוניק/קורולה כמו בכל חברת ליסינג שמכבדת את הצי שלה? 

עריכה אחרונה על ידי markb205

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 14 שעות, Dudi14 כתב:

תודה רבה לכולם!
נלך על הרנו

Sent from my SM-N770F using Tapatalk

לדעתי, זו האפשרות הכי טובה מהרשימה - תתחדשו ותהנו

• תוכן חדש...