Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hyundai i20 2010 1.4 vs 1.6

KorenAmir
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אחרי מחשבה החלטתי לקנות יונדאי i20 סביב השנים 2010\2011, אוטומטית. למישהו פה יש אולי תובנות לגבי ההבדלים בין הדגמים בכל מה שנוגע לביצועים ובדגש על צריכת דלק? פחות מעניין אותי תוספות האיבזור. תודה רבה לעונים, תבוא עליכם ברכה🙏

פורסם

יהיה לך קשה יותר למצוא 1.6 יש 335 כאלה לעומת קרוב ל-11000 עם מנוע 1.4 אין הבדל משמעותי באבזור במיוחד אם תכוון לגרסת ה-1.4 Premium (ב1.6 יש חישוקים קלים)

מה-Premium  נמכרו כ-7000 יחידות כך שכנראה לא יהיה מסובך למצוא אחת מתאימה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה, האם זה אומר שבמקרה הצורך יהיה יותר קשה למצוא חלפים ל1.6? אתה יודע במקרה אם ה1.6 יצרוך יותר דלק? 

פורסם

לא יהיה קשה למצוא חלפים ל-1.6 מדובר במנוע זהה ל-i30. ההפרש בצריכת הדלק - זניח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא ממליץ. הייתה לי במשך 6 שנים ועלתה לא מעט בתחזוקה ובתקלות למרות שאם מצאת אחת ממש ממש שמורה עם ק"מ אפסי ותיעוד טיפולים, מילא. 

זו הסקירה שלי:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3253/סקירת-גולשים/מסכמים---6-שנים-עם-יונדאי-i20

פורסם

היה אחד לחבר מהעבודה ולבסוף הוא החליף אותה לאחר כמה שנים. אוטו חמוד מאוד אבל ממליץ לבדוק שיש היסטוריית טיפולים וכי החשמל באוטו עובד טוב.

אוסיף כי אם אתה גר על מקום הררי לא הייתי מתפשר על 1.4. הוא מספק בהחלט לנסיעות עירוניות רגילות אבל אם אתה גר בחיפה או ירושלים למשל, תחפש משהו חזק יותר.

• תוכן חדש...