ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,627 נושאים בפורום הזה
-
אחרי שנה של חיפושים נשארתי עם 3 רכבים מעניינים - פורד אקטיב x /מאזדה cx30/הונדה ג'אז 1 2 3 4
מאת Octavia-TSI11-
- אחראי פורום
- 13 עוקבים
- 48 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
המאזדה הכי מעוצבת הפורד הכי מאובזרת ג'אז מאוד פרקטית ונוחה בעיר. החסרונות שמצאתי: מאזדה- *קצת קשה לי להיכנס לרכב - המפתן מעט גבוה מדי, אחרי 3 פעמים של כניסה+יציאה, כאבה לי רגל שמאל. *מאזדה לא חסכונית פורד - *חסר זיהוי שטח מת *חסרים פתחי אוורור מאחור *פנים הרכב משדר פשטות יחסית, כמובן לעומת המאזדה אך גם לעומת ההונדה *במצב סטטי, מושבי העור היו די נוקשים ולא נוחים *לפי הדיווחים בפורם-לא חסכונית ג'אז - *תא המטען קטן לשימוש משפחתי *משום מה, בסיס מושב הנהג הרגיש לי קצר מדי בזמן נסיעת המבחן. יתרונות: מאזדה - *פנים הרכב נראה 2 רמות מעל שני הרכבים האחרים. *חוגה לתפעול…
הודעה אחרונה מאת Octavia-TSI11, -
-
- 8 עוקבים
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
שקלתי לרכוש אופל גרנדלנד יד שנייה. יש לא מעט כאלו במודעות עם קילומטראז נמוך. ובהתחשב במחירון הם תמורה מעולה למחיר. אמה מה, הרבה מהמוכרים רכשו את הרכבים ממגרשי ליסינג במתכונת 0 ק״מ. ומסרבים בתוקף להתייחס למחירון של לוי יצחק. עכשיו יכול להיות מאוד להיות שבתיאוריה הם צודקים ואכן המחירון מכסח אותם שלא בצדק יתר על המידה. עם זאת, אם אני רוכש מהם את הרכב במחיר שהם רוצים מעל המחירון (היום דיברתי עם מישהו שרצה 120 על רכב שמתומחר לפי 89) והרכב עשה אצלי טוטאל לוס או נגנב אני מאבד את הפער בין המחירון למה ששילמתי. היה לי בעבר לקסוס ct200 זאת אומרת אני יודע מתי יש רכבים ששומרים מחירון ובצדק. אבל במקרה הזה אנשים כנראה לא מבינים איך השוק עובד. וחמור מזה אם מישהו קונה את ה…
הודעה אחרונה מאת NP1, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום , אני מתעתד למכור את הרכב שלי , מסוג קיה. אחד ה'מתעניינים' טען כי רכב עם מרכב 'רגיל' עולה יותר מאותו רכב עם מרכב סטיישן, לעניות דעתי הוא טועה, מי צודק מביננו, באם ההשוואה היא על סמך מחירון ? תודה עופר
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם אשמח לשאול מה ההבדלים האמיתיים בין מוסך מורשה ללא מורשה? אני שואל לגביי רנו פלואנס דיזל שצריכה ככל הנראה לעבור טיפול טיימינג, מבירור שעשיתי המחיר במוסך מורשה הוא כ5K שח לטיפול מסוג זה, הבנתי שבלא מורשה זה יהיה נמוך משמעותית. אשמח לקבל המלצה על מוסך כזה באזור תל אביב / חיפה (דגש על מי שמחזיק רנו פלואנס דיזל ומטפל בו) תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת ocsi4u, -
- 7 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מחפשים לקנות רכב משפחתי בתקציב של כ 120-130 אלף שח. אפשר גם ב 150 אלף אם זה ממש שווה. עדיפות לרכב בין שנתיים שלוש, אבל אפשר גם חדש דרישות לפי סדר חשיבות: בטיחותי מרווח במושבים מאחור (צריך להתאים לשלושה כסאות בטיחות ובוסטר). אמינות (רוצים שיהיה להרבה שנים קדימה) מתלים טובים חסכוני בדלק בגאז גדול שקט (מבחינת רעש בזמן נהיגה) רוב הזמן הנסיעות הן עירוניות (בכבישים די משובשים לצערנו), פעם בשבוע בינעירוני. כרגע הסתכלנו בעיקר על טויוטה קורולה היברידית (לא מרווח מספיק מאחור כנראה), סקודה אוקטביה (בעייתי מבחינת אמינות, מניסיון עבר של מכרים כמה פעמים החליפו תיבות הילוכים ופיקוד) וקיה נירו (בגאז קטן יחסית). …
הודעה אחרונה מאת markb205, -
- 10 עוקבים
- 28 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
ערב טוב חברים, אשמח לדעתכם 2 המכוניות עושות רושם טוב מאוד. הקונה עם מראה חיצוני מדהים ומנוע חזק ביותר. הרנו עם מראה פנימי הרבה יותר טוב וכמה פיצרים שאין בקונה. הרנו זולה יותר ונותנת את כל מה שיש בקונה, אך אני מפחד מירידת הערך שלה בישראל כי אני לוקח מימון. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת robertf, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
הרכב יד 2 מליסינג אני יד שלישית. האם נשמע הגיוני לאחר הורדת מחיר שיהיה 87 אלף? למרות שליסינג צריך להוריד בערך 15 אחוז ממחיר הרכב ובנוסף יש צורך בהחלפת משאבת מים וטסט שתכף נדרש לעשות לרכב. אשמח לייעוץ, מרגיש לי מציאה אבל יקר
הודעה אחרונה מאת MikMan, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
מעוניין להקנות מהם רכב לנד קרוזר חדשה בליס אשמח לחוות דעת Drive4u
הודעה אחרונה מאת Faceit, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 497 צפיות
ברשותי מאזדה 3 2005 עם 127000 קמ הרכב אצלי שנתיים וחצי מטופל ושמור בצורה קפדנית מנוע 1.6,לאחרונה קיבלתי הצעה למכירה של הרכב ויש ברשותי סכום של 4 אלף להוסיף לרכב אחר,מצאתי מיצובישי לנסר 2009 מנוע 1.5 האם יש התקדמות בין שניהם? מה יותר אמין וזריז? האם העסקה כדאית?
הודעה אחרונה מאת hagggg55, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 14 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
שוקל לקנות כרכב שני, ראיתי שיש מבצע של היבואן עם מקדמה 5500 שח, 60 תשלומים של 1288 שח ובסוף תקופה 46000 שח, מעוניין לשמוע חוויות ממי שנוהג ברכב. אם יש תקלות ? ובכלל מה עושים אם לא חישבתי נכון, ונגמרה הסוללה, צריך להסתובב עם גנרטור ?
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, ידידה שלי מתלבטת בין שתי הרכבים קיה פיקאנטו לניסאן מיקרה בשנתונים 2015-2016 עשיתי בדיקות באינטרנט ואני מתלבט איזה מה2 כדאי למהליץ יותר, תוכלו לעזור בבקשה? היא מחפשת חיסכון בדלק, אמינות בעיקר התקציב לא עובר 35K והיא מחפשת רכב אוטומט
הודעה אחרונה מאת ABSULUTT, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, אנחנו זוג + ילד, ורוצים לקנות רכב [פעם ראשונה]. חשבתי להקציב לזה סכום של בסביבות 20 אלף שקל. אני לא מייעד לרכב נסיעות יומיומיות ארוכות, אלא שימוש סטנדרטי בתוך העיר, ולפעמים מחוצה לה. חשוב לי מאד שיהיה רכב אמין עם מה שפחות צורך לתחזק אותו, כי יש לי 2 ידים שמאליות. גם רכב חסכוני יהיה נחמד. יש עוד דבר, אולי מצחיק, שקשה לי קצת לשמור על הנתיב המדוייק שלי בנהיגה, בפרט בכבישים חשוכים או שהסימון מחוק. לכן חשבתי אולי לתת עדיפות לרכב קטן. נוהג רק על אוטומט. חשבתי לפנות לכיוון הטויוטה יאריס או היונדאי I10. מה אתם חושבים? אשמח לקבל את חוות דעתכם המלומדת, תודה ראש וחג שמח
הודעה אחרונה מאת online, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 569 צפיות
היי, אשמח לעזרתכם בחוות דעת על בדיקה להונדה ג'אז. בסעיף מנוע כתובה ההערה: רעש אביזרים וגלגלות, לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה. הבודק אמר שזה משהו כללי ולא מיוחד או יוצא דופן.פשוט בלאי של הרכב ואין בעיה. מעבר לזה הכל נמצא תקין. חוץ מכמובן שריטות ופגיעות פח קלות מאוד. דעתכם?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 471 צפיות
שלום לכולם, לאחר כמה שנים עם רנו פלואנס, הגיע הזמן לשדרוג. נוסעים מעט ובעיקר בעיר שמלאה בבאמפרים (נסועה של פחות מ10k בשנה), הרכב ב95% מהזמן יאכלס נוסע אחד או שניים גג. דרישות: אוטומט 2017 לפחות מערכות בטיחות מתקדמות שמירת ערך (למוד ניסיון מהפלואנס) אמינות מרווח סביר במושבים האחוריים בגאז׳ מספק חשבתי על: יונדאי איוניק סיאט ארונה קיה סטוניק אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, אם יש רעיונות נוספים כמובן שאשמח לשמוע גם. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 452 צפיות
שלום ראיתי מאזדה 3 שנת 2009 125km המחיר שהוא דורש עליו זה 22k לאחר בדיקה התבררו כמה בעיות ברכב כמובן שהמחיר קנייה לא ישאר אותו דבר אבל רציתי לברר עד כמה זה קריטי בכל זאת אני רוצה ראש שקט
הודעה אחרונה מאת Liad Sofer, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ערב טוב לכולם , שאלה לגבי קניית רכב סובארו אימפרזה 2005 עם. מערכת גז יד ראשונה של שכן שלי רוסי שמר על האוטו מאוד האוטו כמו חדש רק גנבו ממיר קטליטי האם אפשר לרתח לו צינור וזהו ?
הודעה אחרונה מאת eli1801, -
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אשמח לחוות דעת על הדגם, יש המון דגמים ולא מצליח להבין את ההבדלים, הרכב הזה מגיע דרך יבואן מקביל. כל טיפ יתקבל בברכה , תודה
הודעה אחרונה מאת PriceDevil, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אהלן, אני מחפש הצעות לרכבים באיזור ה - 8 \ 10 אלף ש"ח לא משנה לי אם ידני\אוטו. חשוב לי שיהיה חסוכני ואמין ונוח.. תודה :)
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 463 צפיות
אהלן, אבא שלי צריך לבחור רכב שיקבל מהעבודה. ה"תקציב" בגלל השווי מס שהוא יצטרך לשלם הוא עד 210K בערך. ביום יום הוא נוסע לבד נסיעות ארוכות יחסית בפקקים אז נוחות נסיעה ואווירה נעימה היא בעדיפות ראשונה. חשוב גם שיהיה 7 מקומות שיתאימו לשישה מבוגרים, כלב ומעט ציוד לטיולי יום. כרגע יש לנו סקודה קודיאק שיחסית מספיקה לנו אבל הוא לא מת עליה. אמינות חשובה רק לטווח הקצר עד שייגמר הליסינג (3 שנים)... בתקציב הזה ראיתי את ה-5008 אקטיב, הונדה crv-v בחריגה קלה וסקודה קודיאק שכמו שאמרתי מעדיפים שלא... ראיתי דברים טובים על ה-5008. חושבים שהיא תספיק בגודל? יש אפשרויות שפיספסתי? את המחירים ראיתי כאן https://www.carzon…
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מחפש ג'יפ\ג'יפון בתקציב של עד 30 אלף +- המטרה היא בעיקר רכיבה על כבישים, עם טיולים "לייט" מידי פעם, ז"א שלא חובה 4x4 ולא תהייה נסיעה על סלעים וכו'. חשוב לי בעיקר אחסון וצריכת דלק יעילה ביחס לכל זה (ברור לי שלא יהיה יעיל יותר מרכבי מיני, הכל יחסי). מבחינת שנתון הבנתי שלא כדאי לי ללכת על יותר ישן מ2008 ועד עכשיו הסתכלתי על 4 דגמים: 1. יונדאי טוסון 2. ניסאן קשקשאי 3. מיטסובישי אאוטלנדר 4. דייהטסו טריוס דיסקליימר: אני לא מבין מספיק בתחום ומסתמך בעיקר על מידע מאחרים (לכן פותח את האשכול) אשמח לשמוע מה לדעתכם יהיה כיוון טוב מבחינת הרכבים שציינתי או כל דגם אחר שלא נמצא כאן. 2008 ישן מידי? גיר לא אמין? וכו' וכו'
הודעה אחרונה מאת O.R., -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 745 צפיות
שלום לכולם, מועדים לשמחה. רציתי להתייעץ בנוגע לרכב פורד פוקוס טיטניום 2016. מה אומרים לגבי אמינות? איך הרכב מבחינת גיר ומנוע? אשמח לעזרה. תודה מראש וחג שמח!
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אחרי 5 שנים עם אופנוע, מחפש את הרכב הראשון שלי 😝 תקציב: 30k פלוס מינוס כרגע מתלבט בעיקר בין 2 אופציות (שמצאתי); רנו קליאו 0.9 טורבו ידני: 2016, יד ראשונה, 60k קמ. סיאט איביזה 1.2 ידני: 2016, יד שנייה, 50k קמ. אין לי נסיעות ארוכות מידי (בעיקר בעיר ובאזור). חשוב לי בעיקר שיהיה כוח, (בכל זאת, מעבר מאופנוע) חיסכון בדלק כמובן ונוחות. אשמח לדעתכם לגבי שני הדגמים שציינתי, אם יש לכם עוד אופציות אז גם טוב כמובן 🙂 תודה, אופק.
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
-
5008 בנזין\דיזל 1 2
מאת Ycom-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
רוצה לרכוש 5008. האופציות מסודרות מהזול ליקר: 5008 דיזל (דגם ישן) 1.6T הספק 120/3500 מומנט 30.6/1750 (הכי חסכוני אבל מפריע לי 12כ"ס) 5008 דיזל (דגם חדש) 1.5T הספק 130/3750 מומנט 30.6/1750 5008 בנזין (דגם חדש) 1.6T הספק 180/5500 מומנט 25.5/1650 הכל 0 ק"מ. מה אומרים?
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מעונין להחליף את הרכב לרכב גדול יותר, כרגע יש לי גולף ואני משוחד פולקסווגן עם הרבה שנות ניסיון מוצלחות, לאשתי מזדה 2 שגם עושה את העבודה. בהנחה שהמחיר אותו מחיר לדגם 2018 עם ק"מ לא גבוה בכלל, מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 578 צפיות
תקציב 10. דרישות: 3 שנים קדימה בלי טסט פעמיים בשנה, ידני, כמה שפחות בקרות (ESP ושות'), מצערת מהסוג שמחובר בכבל, משקל קל, חלקים בשפע, פעם בחודש במסלול, פעם בשבוע התגרזנות. על הפרק 107 ושות', יתרונות: חדש יחסית, קל, לא בולט מידי, נפוץ חסרונות: חלש ו.. נו זה 107. 206XS, יתרונות: הכי חזק, פוטנציאל שיפורים גדול, חלקים נפוצים מאוד, זול להחזקה חסרונות: פחות נפוץ, ישן פיאסטה MK6.5 יתרונות: הגיר הכי טוב, יכול לשמש בתור דיילי, חדש חסרונות: בקרות, מצערת שכנראה חשמלית, חלש יחסית. אשמח לקבל דעות על המועמדים וכמובן מוזמנים להאיר את עיניי למועמדים חדשים.
הודעה אחרונה מאת אסטון מרטין, -
לפני קניית רכב יד 2 נהוג לקחת את הרכב לבדיקה במוסך מורשה לבדוק מה התקלות שלו? האם יש סיכום של בדיקות ?
מאת אסיף-יוסף תמם-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 562 צפיות
לפני קניית רכב יד 2 נהוג לקחת את הרכב לבדיקה במוסך מורשה לבדוק מה התקלות שלו?האם יש אתר או מקום בו מפרסמים בדיקות שאנשים עושים לרכבים. לדוגמא אם אני עכשיו רוצה לקנות רכב reno 2016 עשיתי לו בדיקה התברר טעות בסוף לא קניתי, האם יש אתר בו אוכל לפרסם את הבדיקה שעשיתי עבור הרכב וככה כאשר מישהו אחר ירצה לקנות את אותו רכב הוא יוכל להסתכל על בדיקות שאנשים אחרים עשו?
הודעה אחרונה מאת TomerLL, -
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 750 צפיות
שלום, מחפש רכב שני למשפחה, שנים 2016-2017. תקציב 40K-45K (חריגה אפשרית לאקזמפלר מצויין), אוטומטי בלבד, פלנטרי או רציף, לא מעוניין בדו מצמדי. דגש על אמינות, פעם בשנה במוסך והרבה ראש שקט. חשבתי על: 1. קיה ריו/יונדאי i25 - מתי התחילו לעבוד עם גיר רובוטי? 2. קיה סיד או פורטה/יונדאי i30 או i35 - אותה שאלה לגבי גיר רובוטי. 3. לנסר ספורטבק 4. אימפרזה 5. ניסן סנטרה שכחתי מישהו? תודה!
הודעה אחרונה מאת daniel204, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, מצורפת בדיקה של מאזדה 3, 2017. מה דעתעם עליה? יש נקודות בהן אוכל להוריד קצת את המוכר? חוץ מזה מה דעתכם על הרכב? אני פתוח לעוד הצעות בסגנון אם יש תודה
הודעה אחרונה מאת Gh1993, -
-
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 464 צפיות
שלום , בפני בעייה בירוקרטית משהו... הרכב שלי רשום על שם אימי, אשר הינה נכה וכך גם רשיון הרכב. בימים אלה אני מתעתד למכור את הרכב, אך 'התעוררה' בעיה, בכידי 'לשחחר' את רשיון הנהיגה, כלי להתייצב פיזית עם ייפוי כח במשרד הרישוי, לשלם את החלק היחסי עד מועד הטסט, לאחר מכן מוצאים רשיון חדש ו..העברת בעלות. הבעייה הינה - תור למשרד הרישוי , ניתן לקבוע במערכת זימון תורים בלבד ,התור הזמין הקרוב ב-2 לשכות (רמת-גן ופתח-תקווה) הינו 05.04.2021, זהו מועד רחוק. ישנה אפשרות כל שהיא ,לערוך חוזה/ זכ"ד עם הקונה עד לתאריך הר"מ? או כל אפשרות אחרת ואצל מי 'ישאר' הרכב? תודה - עופר
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני רוצה לקנות את הרכב הראשון שלי, אני חייל משוחרר גר בצפון ככה שבלי רכב אין לי סיכוי להתנייד. אני מחפש רכב שיהיה קודם כל אמיןועם עליות תחזוקה סבירות, חוץ מזה אני רוצה רכב שגם נראה ספורטיבי ועם רמת אבזור מפנקת. עד עכשיו הסתכלתי על סוניק rs 2014, ועל פיגו 308 2015 שטיפה עוברת את התקציב שלי, על פניו ה308 נראית אופציה יותר טובה אבל משפחה וחברים אמרו לי לא להתקרב לצרפתיות. זה סתם סטיגמות של פעם או שחוץ מהבעיה עם הרצועת טיימניג הרכב אמין? בכל מקרה אשמח לעזרה כי אני קצת מאבד את עצמי בתחום אם למישהו יש רכבים נוספים להמליץ לי בתקציב אני גם אשמח.
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 914 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- David32
- איציק נ.
- מלטבשי
- baer
- flytomars
- avargel
- ידית
- falou
- guy.a
- NirNissimov
- ברווז
- gadik6