Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CX 5 או טיגואן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעונין להחליף את הרכב לרכב גדול יותר, כרגע יש לי גולף ואני משוחד פולקסווגן עם הרבה שנות ניסיון מוצלחות, לאשתי מזדה 2 שגם עושה את העבודה.

בהנחה שהמחיר אותו מחיר לדגם 2018 עם ק"מ לא גבוה בכלל, מה דעתכם?

פורסם

פולקסווגן טיגואן טרנדליין הגיע דיי ערום מאבזור בשנתונים הראשונים, כולל אבזור בטיחות מתקדם שנעדר ממנו.

הדגם המאובזר נראה ומרגיש הרבה יותר טוב, ב-2018 חסרה לו בקרת סטייה מנתיב אקטיבית אבל יש בלימה אוטונומית ובקרת שיוט אדפטיבית. הוא מרווח מאוד ונוח.

גם למאזדה היה קצת סלט עם מערכות הבטיחות בהתחלה אבל זה טופל עוד ב-2018 למעט בדגם אקזקיוטיב הבסיסי שהמשיך להגיע עם מובילאיי עד לעדכון בשנת 2019. המאזדה מתנהג טוב יותר ומרגיש זריז וקליל יותר למרות שיש לו מנוע בנזין רגיל ותיבת הילוכים אוטומטית ובפועל הוא לא זריז יותר מהטיגואן. 

אם אתה אוהב את התחושה בגולף שלך אז כנראה שהטיגואן יתאים לך. גם אני מתחבר להמלצה כאן על סיאט אטקה או סקודה קארוק. הם פחות מרווחים מהטיגואן אבל לא רעים בפנים עצמם ומעניקים תמורה עדיפה למחיר.

פורסם
בתאריך 27.3.2021 בשעה 15:56, guy.a כתב:

למה לא תקנה סיאט אטקה חדשה, במחיר של פולקסווגן בת 3? לא עדיף? זה אותו הרכב

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

זה לא בדיוק אותו מחיר, תא מטען גם יותר קטן אבל חיצונית באמת נראה אותו דבר.

אני מעדיף רכב שאני יודע גם מניסיון שהוא לא בעייתי, מכיר בעלי סקודות שלא מרוצים, בעלי סיאט לא מכיר לכאן או לכאן.

• לא הבנתי... 1
פורסם (נערך)

אתה מבין שאותם מכלולים שמשמשים את פולקסווגן משמשים גם את סקודה וסיאט?

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הבדלי מיתוג.
ואם תקנה אודי Q3 עם אותו המנוע 1.5 וגיר DSG, תשלם אקסטרה פרמיה על הסמל בהשוואה לפולקסוואגן.
במקרה של טיגואן יש יתרון של מרחב הפנים. אם אין לכם צורך במרחב הזה, סיאט או סקודה מקבילים מספיקים בהחלט.
ואם קונים טיגואן שיהיה באמת עדיף, אז עם מנוע 2.0 ( הרבה יותר יקר).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

טיגואן, לפחות עכשיו, מקבלת DSG7 עם קלאץ' רטוב גם במנוע 1.5TSI לפי הדיונים כאן בפורום.

משהו שלא קורה בקארוק ובאטקה. לא יודע מה קורה ב-Q3.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...