Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם , שאלה לגבי קניית רכב סובארו אימפרזה 2005 עם. מערכת גז יד ראשונה של שכן שלי רוסי שמר על האוטו מאוד האוטו כמו חדש רק גנבו ממיר קטליטי האם אפשר לרתח לו צינור וזהו ? 

פורסם

לא, אי אפשר לרתך צינור, הרכב לא יעבור טסט ככה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 6 שעות, tomy669 כתב:

ידוע לך איזה מצבר מתאים לרכב, 70 או 72 אמפר?

לפני 8 שעות, zvit כתב:

לא, אי אפשר לרתך צינור, הרכב לא יעבור טסט ככה.

טסט לא אכםת לי זה לא בעיה .. שואל  מבחינה תיאורטית אחי

פורסם

אפשרי בהחלט! לא מומלץ. ברכב שלי נגנב הממיר, סובארו אימפרזה וביצעתי זאת במכון אגזוזים עד שהשגתי ממיר חדש. 

פורסם
לפני שעה, tomy669 כתב:

ידוע לך מה היצרן ממליץ?

של איזה חברה שמת?

לפני 24 דקות, eli1801 כתב:

אפשרי בהחלט! לא מומלץ. ברכב שלי נגנב הממיר, סובארו אימפרזה וביצעתי זאת במכון אגזוזים עד שהשגתי ממיר חדש. 

כמה עלה 

פורסם
בתאריך 29.3.2021 בשעה 09:21, שרון רפאל כתב:

כמה עלה 

היה לי סובארו נוסף שרציתי למכור. העדפתי להעביר את הממיר ואת החיישנים שגם הם נגנבו. שלב ראשון ביצעו לי הלחמה עד שאשיג את החלפים. על משומש עם אחריות לחצי שנה רצו 2500 שקלים לערך. לא כולל חיישנים. בדרך כלל גונבים גם את החיישנים. כל חיישן 1000 שקלים חדש.

• תוכן חדש...