Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקפצ'ור החדש הוא רכב חדש לגמרי ,  לגבי אמינות ושמירת ערך רצוי שיעברו כמה שנים ורק אז נידע .
מבחני הרכב מתארים רכב מוצלח למדי .

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

התאכזבתי לגלות שביונדאי הכיסה של מי שיושב ליד הנהג לא מתכוונן לגובה!! 

הוא ממש נמוך ולא ניתן להרים אותו. 

אמא שלי ישבה לידי ובקושי הצליחה לראות משהו מהכביש

פורסם
תנסה למכור קפצ'ור...
גם שמכרתם קליאו במחירון עדיין איביזה למשל שווה יותר מהקליאו
יכול להיות פער של יותר מ 10000...
והם עלו אותו דבר בחנות

עוד מוקדם לדעת איך יהיה השוק שלה, אבל להשוות את הקפצ׳ור החדשה לקודמת זה בדיוק כמו להשוות את הפיז׳ו 2008 החדשה לקודמת. מדובר במכונית אחרת לחלוטין, שהדבר היחיד שדומה בין החדשה לקודמת זה הסמל של רנו. אגב הבינוניות של הדגם הקודם לא הפריע לו להיות הרכב הנמכר מסוגו באירופה מאז שהושק, אבל זה כבר סיפור אחר ויודע שהטעם הישראלי שונה מהאירופאי.
לגבי הבדלי המחירים בין הקליאו לאיביזה אכן יש הבדל אבל זה לא קרוב לסכום שציינת.
פורסם

אבא שלי ניסה למכור קפצור במצב יוצא דופן של ק"מ יד ובלי שריטה,
מחירון הוא לא הצליח לקבל וזה לקח לא מעט זמן למכור.
האוטו היה סבבה לגמרי וגם אמין... אבל למכור אותו לא היה פשוט

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני לא מתפלא. כמו שכתבתי, הקפצ׳ור הקודמת לא היתה מכונית רעה, אבל בסיסית ונחותה לעומת המתחרות המודרניות שלה, בזמן שהקליאו גם אחרי שש שנים נראתה מעולה ומודרנית. הקפצ׳ור החדשה לעומת זאת בצמרת, עם הטובות בקטגוריה. זה כמו שחבר מכר 2008 דור קודם בזמנו גם כן עם נתונים טובים, ובכל זאת נאלץ להתפשר מאוד על מחיר המכירה, מה שאני מניח שלא יקרה עם הדור הנוכחי.
זה כמובן לא אומר שהקפצ׳ור החדשה תתנהג טוב יותר בשוק היד שניה ומאחר והרכבים עלו עכשיו על הכביש בארץ, הזמן יגיד, אבל אני לא רואה סיבה שלא.

• אהבתי 1
פורסם

רק הזמן יגיד איך המכוניות האלו יתנהגו בשוק היד השניה.

לצערי, בעקבות סטיגמות ובעיות בעבר, הרבה צרפתיות לא נהנות משוק יד שניה מוצלח במיוחד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נהגתי היום על ה קפצ'ור והיא מרגישה מעולה, איכות חומרים פנימית הרבה יותר טובה, הכיסא שליד הנהג גם מתכוונן לגובהה מה שאין ביונדאי, יש בה בקרת שיוט אדפטיבית שאין ביונדאי, יש בה חיישנים קידמיים שאין ביונדאי, יש לחיצה אחת קצרה לכל החלונות ולא רק לחלון נהג לפתיחה וסגירה שאין ביונדאי 

עם זאת מפחיד השוק והערך שלה כאשר הולכים על מימון. 

בלי קשר, החלישו את המנוע כי הוסיפו רכיב היברידי, היא עושה מ 0 ל 100 ב 9 ומשהו שניות לאומת ביונדאי שעושה 7.7, והשיא? הרימו את המחיר!!! 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 15.3.2021 בשעה 05:19, robertf כתב:

מה הכוונה החלישו? המנועים בקפצ׳ור החדשה חזקים מהקודמת. באיזו גרסה נהגת?

המנוע עכשיו בגרסא הנוכחית עם המנוע עזר ההיברידי מספק 140 כ"ס, לעומת הקודם (ללא המנוע עזר ההיברידי) שהיה מספק 154 כ"ס. 

פורסם

כן צודק. רק המשלוח הראשון נהנה מהמנוע החזק יותר, כאשר המשלוח הבא כבר יגיע עם המנוע היברידי קל.

פורסם

זהו שלא. הם מכרו את כל המלאי הראשוני שהגיע במשלוח הראשון, ובימים הקרובים אמור להגיע משלוח חדש (שרובו כבר מכור) ללא הגרסה החזקה, אלא רק הבסיסית וההיבריד הקלה.
אני מניח שהם ישנו את המפרט בקרוב והגרסה החזקה תיעלם. מי שרכש בדצמבר/ינואר הרוויח.

• תוכן חדש...