Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקציב נמוך (אל תעלב הכל יחסי בחיים),קונים את השנתון הגבוה ביותר האפשרי,קילומטרא'ז סביר (עד 180,000 ואם אפשר אפילו פחות),מס' ידיים נמוך ביותר,הסטוריית טיפולים לפחות 3 שנים אחרונות,טסט ארוך כמה שניתן והכי חשוב- לא להתפתות לעסקות במגרשים קטנים מול סוחרים מסוג האות ה 7 של ה א"ב/מספרי הסיפורים הסוחרים בפשפשוק רכב (ככה זה גם נראה בסוף).

ד"א יש אופציה מעניינת שאולי לא חשבנו עליה כאן: יש חברות כמו אלבר למשל שקונות רכבים מאוד ישנים מלקוחות שלהם,שמגיעים לטרייד אין והרכבים נמצאים במגרש שלהם כאבן שאין לה הופכין (נתקלתי למשל פורד מונדיאו למשל ללא טסט שביקשו עליה חצי מהמחירון ועם טסט המחיר נושק ל 10K).

לא ממליץ בהכרח על הפורד ההוא אבל,יש להם לא מעט רכבים בתקציב הזה-כדאי להתקשר ולברר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 47 דקות, colauti 9 כתב:

רכב עם גיר רובוטי דו מצמדי בשילוב מנוע 1800,לא רק שישתה לו את התקציב כמו שתיית מנדטים בפוליטיקה,אלא יקרע אותו בהוצא5ות התחזוקה במוסך.

(במאמר מוסגר- הגיר עוד מתוקן במחירים סבירים מחוץ לחברה אבל לגבי המנוע-שלא נדע מצרות לגבי דגם CDA)

הפאביה לא הגיע עם מנוע 1.8, אלא 1.2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 5 שעות, yulianx כתב:

הפאביה לא הגיע עם מנוע 1.8, אלא 1.2.

יש כאלו ב 10,000 ש"ח מקסימום כולל יישור קו ? מעט בספק ...

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בתקציב שלו רק 1.4.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...