Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני מחפש הצעות לרכבים באיזור ה - 8 \ 10 אלף ש"ח

לא משנה לי אם ידני\אוטו.

חשוב לי שיהיה חסוכני ואמין ונוח.. 

תודה :)

פורסם

הייתי בודק גם רנו קליאו בחריגה קלה של התקציב, נוחה מאוד, אמינה, יש אבזור נחמד כמו בקרת שיוט.

אחזקה ממוצעת.

מוזמן לקרוא את הסיכום שלי:

רנו קליאו

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מעבר לתקציב,אחת מהשאלות המרכזיות היא,מה גודל הרכב שאתה זקוק לו ? 

בתקציב הזה יכולות להיכנס קטנות כמו דייהטסו סיריון ( 2005-6) -מכונית קטנה,אמינה וחסכונית.

מבחינת משפחתיות קומפקטיות בתקציב הזה יכולות להיכנס גם מאזדה לאנטיס משנתון מעט יותר נמוך/מאזדה 3 (עד 2006-7) או מיצובישי לנסר (עד 2008).

לפני 3 שעות, yulianx כתב:

הייתי בודק גם רנו קליאו בחריגה קלה של התקציב, נוחה מאוד, אמינה, יש אבזור נחמד כמו בקרת שיוט.

אחזקה ממוצעת.

מוזמן לקרוא את הסיכום שלי:

רנו קליאו

הסיכום שלך על רכב שווה 14-17K וזה מעט חורג מהתקציב של פותח הנושא)

אם הרכב זהה בשנתונים 2010-11 אולי שווה לנסות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

2011 זהה למעט היעדר מערכת מקורית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ביד 2 יש כמה אופציות מעניינות במחיר שלך, שווה לבדוק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 8 שעות, idanm2313 כתב:

אהלן, אני מחפש הצעות לרכבים באיזור ה - 8 \ 10 אלף ש"ח

לא משנה לי אם ידני\אוטו.

חשוב לי שיהיה חסוכני ואמין ונוח.. 

תודה :)

הדגם לא משנה. 

1. מטופל, עם תיעוד טיפולים של השנים האחרונות שבעל הרכב יכול להראות לך. 

2. תקופה ממושכת (מספר שנים) בבעלות  הבעלים הנוכחי, לא 3 חודשים. 

3. טסט ארוך, רצוי מעל חצי שנה. 

4. קילומטרז' סביר באיזור 150-180 אלף ק"מ. 

5. בעלים איכפתי ומבין עניין שיודע לבדוק שמן, יודע מה על דבר עושה באוטו, מטפל במוסך קבוע ולא כל פעם במקום אחר איפה שמצא הכי זול. 

6. הרכב בבדיקה שלך נראה ונוסע תקין, כל המפלסים תקינים, אין 4 צמיגים מיצרנים שונים עם שחיקה שונה, אין פלסטיקים שבורים בתא הנוסעים. 

7. מי שמציג את הרכב ומי שמופיע ברישיון הרכב זה אותו בן אדם. לבקש לראות תעודת זהות. 

יש לך מוסך שאתה מכיר שיכול להעיף מבט אחרי הסינון הראשוני שלך? 

פורסם

אני אצרף עוד משהו למה ש-Buki כתב - לבדוק מזגן.

לא למהר להאמין למוכרים שאומרים לך שזה רק למלא גז, אם זה היה רק למלא גז הם היו עושים את זה בעצמם. בדרך כלל מדובר על תקלה רצינית יותר.

בנוסף, לבדוק שהנוזלים נראים טוב, כלומר אתה מצפה לראות נוזל קירור במיכל של נוזל הקירור ולא מי ברז.

אתה מצפה לראות שמן במצב סביר ולא שמן שרוף.

לראות שאין טחינה על פקק מילוי שמן, מאוד חשוב.

יש לי דווקא הסתייגות קלה מסעיף 7 - אם מדובר על רכב שמוכר קרוב משפחה מקרבה ראשונה או שניה (תחת הוכחה בלבד) - לא הייתי פוסל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

איזו יאריס הוא ירכוש בדיוק בתקציב שלו? אחת בת 18-20?

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 42 דקות, dorsht כתב:

יש לי דווקא הסתייגות קלה מסעיף 7 - אם מדובר על רכב שמוכר קרוב משפחה מקרבה ראשונה או שניה (תחת הוכחה בלבד) - לא הייתי פוסל

זה מובן מאליו, לא ראיתי צורך לפרט. 

פורסם
לפני 54 דקות, dorsht כתב:

איזו יאריס הוא ירכוש בדיוק בתקציב שלו? אחת בת 18-20?

נניח 2005.

הצעה נוספת היא סקודה פאביה 2009-10.

yad2.co.il/vehicles/private-cars?year=2011-2012&price=7500-9500&page=2

משתדל לעזור

פורסם
לפני 10 שעות, המחליף כתב:

נניח 2005.

הצעה נוספת היא סקודה פאביה 2009-10.

yad2.co.il/vehicles/private-cars?year=2011-2012&price=7500-9500&page=2

רכב עם גיר רובוטי דו מצמדי בשילוב מנוע 1800,לא רק שישתה לו את התקציב כמו שתיית מנדטים בפוליטיקה,אלא יקרע אותו בהוצא5ות התחזוקה במוסך.

(במאמר מוסגר- הגיר עוד מתוקן במחירים סבירים מחוץ לחברה אבל לגבי המנוע-שלא נדע מצרות לגבי דגם CDA)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 12 שעות, Buki כתב:

הדגם לא משנה. 

1. מטופל, עם תיעוד טיפולים של השנים האחרונות שבעל הרכב יכול להראות לך. 

2. תקופה ממושכת (מספר שנים) בבעלות  הבעלים הנוכחי, לא 3 חודשים. 

3. טסט ארוך, רצוי מעל חצי שנה. 

4. קילומטרז' סביר באיזור 150-180 אלף ק"מ. 

5. בעלים איכפתי ומבין עניין שיודע לבדוק שמן, יודע מה על דבר עושה באוטו, מטפל במוסך קבוע ולא כל פעם במקום אחר איפה שמצא הכי זול. 

6. הרכב בבדיקה שלך נראה ונוסע תקין, כל המפלסים תקינים, אין 4 צמיגים מיצרנים שונים עם שחיקה שונה, אין פלסטיקים שבורים בתא הנוסעים. 

7. מי שמציג את הרכב ומי שמופיע ברישיון הרכב זה אותו בן אדם. לבקש לראות תעודת זהות. 

יש לך מוסך שאתה מכיר שיכול להעיף מבט אחרי הסינון הראשוני שלך? 

יש כמה מוסכים שאני מכיר אבל אני לא יודע אם זה יהיה באיזור של הרכב שאני אקנה בעתיד

• תוכן חדש...