Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מאמר: רנו קליאו 2012 -THE END


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, yulianx כתב:

כיום המחירון הוא 17.300 אלף ש"ח

לא.

המחירון של הרכב הוא 17,300₪ או 17.3 אלף ש"ח. הרכב שלך לא עלה 17,300,000₪.

 

לגביי הביצועים אני בהחלט מסכים, הרכב מרגיש די חלש בעליות גם בלי מזגן, עם מזגן הוא מאוד מתקשה.

רכב נהדר לעיר או לתנועה בינעירונית במהירויות לא גבוהות. פחות מתאים לכביש 6 או לנסיעה הררית.

זה לא שהוא לא יגיע ליעד, זה פשוט הכוח שחסר וזה שצריך לתכנן בערך כל דבר.

גם השיוט מתבצע בסל"ד גבוה יחסית שזה די מרגיז.

 

מי המחליפה?

 

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

המחיר תוקן תודה.

לגבי המחליפה, קצת אצבור נסיון ואפרסם התרשמות, מעדיף ששאלות לגבי הרכב החדש ישאלו בפוסט שיפורסם פשוט, מעדיף להשאיר את הפוסט הזה למי שיש שאלות עם הקליאו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הניסיון שלי עם הדגם מצומצם - שכירות למשך מספר ימים לטיול בסלובניה ב-2012. גם עם תיבת הילוכים ידנית לא הסתדר עם התוואים ההרריים שם. לעומת זאת אני חייב לציין לטובה את תא המטען שלו שהיה מהיותר מוצלחים מבין הסופרמיני שהכרתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

באמת - לפעמים גם צריך להודות ל"רב-סרן שמועתי" או לישראלי המצוי על הנטיה לסטריאוטיפיות מוגזמת ולהוצעת שם רע. 

 

אחרת בחיים לא הייתי מוציא בזמנו רנו מגאן 2 שנת 2008 שהיבואן לא רק ליקק אותה ודיגם אותה בעבורי עם יישור קו קומפלט, לא רק איבזר אותה בכל טוב ביחד עם מבצע של צה"ל וגם נתן לי מחירון על הקורולה 96 שקיבלו ממני עם מתלים גמורים מאחורה ועבודת צבע שניה במהלך ה8 שנים שהיתה אצלי - גם זכיתי להנות במשך שנתיים ושליש מרכב נהדר! בטיחותי, נוח! מפנק עם תא מטען פשוט עצום ותכלס מנוע 1.6 נהדר. רק הגיר מרד אלור מעצבן קצת. אמינות תכלס ללא רבב.

 

והיום אני סוגר שנה עם עוד צורפתיה, הפעם לוהטת, עם מנוע שפותח בשיתוף עם במוו ודווקא המנוע - מרד אלור - איך אומרים על גבר? - רגיש! 

 

אז באמת גם פותח השרשור לדעתי זכה ובגדול! 

 

תענוג לקרוא.

  • מעניין 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היה לי כזה רכב שנת 2012 נקנה חדש כיד 2 עם אפס ק"מ. נמכר לפני 3 חודשים עם 160,000 ק"מ. הפגין אמינות מוחלטת ,מעבר לטיפולים שוטפים וטיימינג 

פלוס משאבת מיים לא הוחלף כלום (צמיגים מצברים ברקסים הוחלפו עם השנים כשנדרש) מעבר לכך כלום 

הרכב טופל כל 15,000 ק"מ באדיקות

רכב מעולה עם אמינות מוחלטת

מומלץ בחום 

  • אהבתי 1
פורסם

אכן רכבים (צרפתיים) כאלו ידנים, עם מנוע פשוט מגלים אמינות טובה,
לאנוס מצד שני חבר טוב קנה בזמנו מגאן דומה מפרטי (זוג זקנים קלומטרג' נמוך ומטופלת לפי הספר) ואכל ממנה מרורים עד שנפתר ממנה במכירה לסוחר.

  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הבהלת אותי בזה שעברו כבר 4.5 שנים. נראה לי שרק קנית אותה כרכב שני. ממש זוכר את השרשור בנושא.

 

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

 Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

 

פורסם

אם המנוע היה חזק יותר או לחילופין אם לא הייתה קורונה הייתי ממשיך להחזיק בה עוד לא מעט שנים, היא בהחלט תמורה טובה לכסף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הדגמים הפשוטים האלו הכי אמינים, כשמתחילים להוסיף קצת טורבו קצת חשמליות קצת גיר רובוטי וכדומה אז מתחילות הבעיות.

כל מי שאני מכיר שהחזיקו כאלו לא התלוננו על בעיות, אחלה רכב

Opel Adam S 2017

פורסם

אפשר היה להמשיך להציע את המנוע של קליאו 2, 1.4. עם 98 כ״ס.

אני זוכר בtop gear ממש הופתעו לטובה ממנו בזמנו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נראה שהיה לך המון מזל במכירה, גם במחיר וגם בזמן שלקח לך למכור, בגלל שכמעט אף אחד לא התקשר..

  • לא הבנתי... 1
פורסם

שילוב של רנו וגיר ידני לא המתכון לשיחות לצערי.

לגבי המחיר, ציפיתי למכור את הרכב באזור ה 15 אלף, הצעה ראשונית של הקונה הייתה 12 אלף, במחיר הזה אין מצב, אני ביקשתי 14.5 ולבסוף סגרנו על 14.

על 500 שקל לא התעקשתי, בשביל מכירה בטוחה.

במיוחד כשהרכב הבא כבר נרכש, ולא רציתי לשלם עוד ביטוח.

  • רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

×
×
  • תוכן חדש...