Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שקלתי לרכוש אופל גרנדלנד יד שנייה. יש לא מעט כאלו במודעות עם קילומטראז נמוך. ובהתחשב במחירון הם תמורה מעולה למחיר.
אמה מה, הרבה מהמוכרים רכשו את הרכבים ממגרשי ליסינג במתכונת 0 ק״מ. ומסרבים בתוקף להתייחס למחירון של לוי יצחק.

עכשיו יכול להיות מאוד להיות שבתיאוריה הם צודקים ואכן המחירון מכסח אותם שלא בצדק יתר על המידה.
עם זאת, אם אני רוכש מהם את הרכב במחיר שהם רוצים מעל המחירון (היום דיברתי עם מישהו שרצה 120 על רכב שמתומחר לפי 89) והרכב עשה אצלי טוטאל לוס או נגנב אני מאבד את הפער בין המחירון למה ששילמתי.

היה לי בעבר לקסוס ct200 זאת אומרת אני יודע מתי יש רכבים ששומרים מחירון ובצדק. אבל במקרה הזה אנשים כנראה לא מבינים איך השוק עובד.
וחמור מזה אם מישהו קונה את הרכב הזה מעל המחירון הוא מסתכן בצורה חסרת פרופרציות.
אבל.. זה שוק חופשי. שישארו עם הרכבים ושיהיה בהצלחה.

פורסם

לאנשים לוקח זמן להפנים שקנו רכב לא מבוקש ושההנחה שקיבלו כשקנו 0 קילומטר צריכה להתגלגל לקונה הבא. 

תן להם להתבשל קצת. הרי אף אחד לא ישלם על אופל מעל למחירון. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אין לי בעיה אגב לשלם מעל המחירון משהו סימלי אם האוטו באמת בקילומטראז נמוך ללא תאונות וללא תקלות.
אבל בטח לא 5000 ו 10,000₪. שלא נדבר על 30,000.

זה חוסר מודעות.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אתה כנראה לא מבין איך השוק עובד.

רכבים נמכרים במחיר שקונים מוכנים לשלם עליהם בלי קשר למחירון. במיוחד בלי קשר למה שאדון מסויים בשם לוי יצחק קבע.

ברגע שיש קונים ורכבים נמכרים אז המחיר ישמר אך ברגע שאין קונים המוכרים נאלצים להוריד במחיר כדי למכור את הרכב.

ואז השוק קובע את המחירים של עצמו.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם

אין קשר למי קובע את השוק.
מי שמוכן לשלם 5000₪ שקל ויותר על רכב יד שניה מסתכן.

יש רכבים שזה הגיוני שזה יקרה בהם כמו קופרה למשל ושות׳ ששם אין באמת מחירון.
אבל ברכבים מסוג אופל? שום סיבה שזה יקרה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

הכל תלוי היצע וביקוש לדגם.
ראיתי היום מיני קופר ישנה . מד אוץ 140000 קמ. מחירון כ ₪35000 נמכרה בכ 60 בלי הרבה ויכוחים. כלומר כ 20 אלף מעל המחירון, כי המחירון לא ממש רלוונטי.

פורסם

בזמנו הגרנדלנד X כיכב כמעט בכל אתר 0 ק"ם ומגרשי ליסינג. 

הם הציעו את הרכב ב-120000 שקל. כאשר אפילו בטלפון היה אפשר לקבל עליו עוד הנחה, קטנה מאוד.

זה אגב, היה אחד הרכבים שלקחתי בחשבון כאשר בדקתי רכבים, בזמנו, לפני קניית  הרכב הבא שלי.

יצא לי להשכיר את הרכב הזה. לא אכנס כרגע לסקירה רחבה של הרכב.

הרכב נוסע נחמד מאוד, הוא די שקט ולא רועד בכלל. גם מרווח עם נוכחות מרשימה.

כפתורי המיזוג\איוורור, קטנים מדי ולא כל כך נגישים. כדי לקבל ממנו ביצועי מנוע, וקצב התקדמות סבירה בעליות, צריך טיפה ללחוץ.

יש השהית טורבו קלה, וגם גיר שעובד טיפה לאט בהורדת הילוכים. מסך המולטימדיה קטן מדי, ומצלמת הנסיעה לאחור בעלת רזולוצייה פשוט זוועה.

לבסוף, הוא נפסל עקב צריכת הדלק הנוראית שהוא הציג, כאשר הוא הוחזר.

אם להתייחס לקניית הרכב הנ"ל, כאשר הוא כרגע יד 2 עם עבר ליסינג 0 ק"ם, במחיר מעל-1100000 שקל, זה פשוט, טימטום.

יפה ושמור ככל שיהיה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 דקות, yossiaviel כתב:

בזמנו הגרנדלנד X כיכב כמעט בכל אתר 0 ק"ם ומגרשי ליסינג. 

הם הציעו את הרכב ב-120000 שקל. כאשר אפילו בטלפון היה אפשר לקבל עליו עוד הנחה, קטנה מאוד.

זה אגב, היה אחד הרכבים שלקחתי בחשבון כאשר בדקתי רכבים, בזמנו, לפני קניית  הרכב הבא שלי.

יצא לי להשכיר את הרכב הזה. לא אכנס כרגע לסקירה רחבה של הרכב.

הרכב נוסע נחמד מאוד, הוא די שקט ולא רועד בכלל. גם מרווח עם נוכחות מרשימה.

כפתורי המיזוג\איוורור, קטנים מדי ולא כל כך נגישים. כדי לקבל ממנו ביצועי מנוע, וקצב התקדמות סבירה בעליות, צריך טיפה ללחוץ.

יש השהית טורבו קלה, וגם גיר שעובד טיפה לאט בהורדת הילוכים. מסך המולטימדיה קטן מדי, ומצלמת הנסיעה לאחור בעלת רזולוצייה פשוט זוועה.

לבסוף, הוא נפסל עקב צריכת הדלק הנוראית שהוא הציג, כאשר הוא הוחזר.

אם להתייחס לקניית הרכב הנ"ל, כאשר הוא כרגע יד 2 עם עבר ליסינג 0 ק"ם, במחיר מעל-1100000 שקל, זה פשוט, טימטום.

יפה ושמור ככל שיהיה.

אפשר לשאול מה רכשת בסוף ?

פורסם

אל תיקח קשה מדי, מהנסיון שלי המון מוכרי רכבים יחסית חדשים(בני 2-3), לא באמת רוצים למכור. 

הם מפרסמים ביד 2 כי הפרסום לא עולה כסף, במחיר גבוה מאוד, בשביל שאולי ידוגו את הפראייר התורן. ואם לא, אז לא נורא. 

אל תתרגש מזה, ותחכה בסבלנות למישהו שבאמת רוצה למכור ויפרסם במחיר נורמלי

פורסם
לפני 5 שעות, לאדה כתב:

שקלתי לרכוש אופל גרנדלנד יד שנייה. יש לא מעט כאלו במודעות עם קילומטראז נמוך. ובהתחשב במחירון הם תמורה מעולה למחיר.
אמה מה, הרבה מהמוכרים רכשו את הרכבים ממגרשי ליסינג במתכונת 0 ק״מ. ומסרבים בתוקף להתייחס למחירון של לוי יצחק.
עכשיו יכול להיות מאוד להיות שבתיאוריה הם צודקים ואכן המחירון מכסח אותם שלא בצדק יתר על המידה.
עם זאת, אם אני רוכש מהם את הרכב במחיר שהם רוצים מעל המחירון (היום דיברתי עם מישהו שרצה 120 על רכב שמתומחר לפי 89) והרכב עשה אצלי טוטאל לוס או נגנב אני מאבד את הפער בין המחירון למה ששילמתי.

כל השוק הרכב בישראל עיוות אחד גדול,עם הרבה פערי מידע וידע !
היו ויהיו עוד אין סוף שרשורים על בעד/נגד מחירון של לוי יצחק,אבל אחרי כל האמוציות וסירוב לקבל את המציאות,כל השוק הזה מתנהל לפי לוי יצחק,בטח זה הרפרנס לחברות ביטוח,לכן כל הכבוד שעלית על הנקודה שהרבה אנשים מפספסים.
בעיניי בכל שוק של היצע וביקוש אין דבר כזה יקר או זול,תמיד אני אומר המחיר,מה שאנשים מוכנים לשלם,או עד כמה המוכר לחוץ למכור !
אפשר להידלק,לרצות נורא דגם מסויים,לא לשכוח את ההשלכות של זה,במיוחד ברכבים חדשים יחסית!

פורסם

אין מה להתעצבן.
זה שוק חופשי והוא יתאזן לבד.
אם יש מספיק ביקוש ואנשים ייקנו במחיר הזה, אז זה מחיר השוק.
אם אין ביקוש והמוכר באמת מעוניין למכור אז עוד חודש חודשיים הוא יתחיל לרדת.
סך הכל אין הרבה רכבים כאלה אז אין כרגע דרך אמיתית לתמחר אותו.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

• תוכן חדש...