Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אנחנו זוג + ילד, ורוצים לקנות רכב [פעם ראשונה]. חשבתי להקציב לזה סכום של בסביבות 20 אלף שקל.

אני לא מייעד לרכב נסיעות יומיומיות ארוכות, אלא שימוש סטנדרטי בתוך העיר, ולפעמים מחוצה לה. חשוב לי מאד שיהיה רכב אמין עם מה שפחות צורך לתחזק אותו, כי יש לי 2 ידים שמאליות. גם רכב חסכוני יהיה נחמד. 

יש עוד דבר, אולי מצחיק, שקשה לי קצת לשמור על הנתיב המדוייק שלי בנהיגה, בפרט בכבישים חשוכים או שהסימון מחוק. לכן חשבתי אולי לתת עדיפות לרכב קטן.

נוהג רק על אוטומט.

חשבתי לפנות לכיוון הטויוטה יאריס או היונדאי I10. מה אתם חושבים? אשמח לקבל את חוות דעתכם המלומדת,

תודה ראש וחג שמח

פורסם

אפשר לבדוק את הספייס סטאר באזור ה 25 אלף שקל, רכב אמין, חסכוני ולא יקר לאחזקה, המרווחת בקטגוריה.

לרעה ניתן לציין רעש בזמן האצה ורכינה בפניות.

יונדאי i10 כדאי לקחת עם מנוע 1.2, המושבים תומכים יותר, סלון נעים יותר והיא שקטה יותר, אבל חסכונית פחות. אם אתה לא נוסעים הרבה לדעתי המשקל של צריכת דלק קטן.

לגבי בעיית שמירת נתיב, זה לא קשור לגודל הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 29.3.2021 בשעה 22:09, yulianx כתב:

אפשר לבדוק את הספייס סטאר באזור ה 25 אלף שקל, רכב אמין, חסכוני ולא יקר לאחזקה, המרווחת בקטגוריה.

לרעה ניתן לציין רעש בזמן האצה ורכינה בפניות.

יונדאי i10 כדאי לקחת עם מנוע 1.2, המושבים תומכים יותר, סלון נעים יותר והיא שקטה יותר, אבל חסכונית פחות. אם אתה לא נוסעים הרבה לדעתי המשקל של צריכת דלק קטן.

לגבי בעיית שמירת נתיב, זה לא קשור לגודל הרכב.

אני רואה שליאריס לא התייחסת.. מבין שני הרכבים שציינתי היית מעדיף את היונדאי?

אני בודק את הספייס סטאר שציינת, תודה רבה

פורסם

בתקציב הזה היאריס תהיה עם הגיר הרובוטי, פחות מומלץ.

היודנאי תהיה צפופה מאחור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני בדיוק מחפש רכב לחבר בתקציב קצת נמוך יותר, קודם כל לגבי הבעיה שלך עם הנתיבים אז הייתי ממליץ מאוד לעבוד על זה ואף לרכוש רכב עם מערכות עזר, בין אם סטייה מנתיב או מינימום מובילאי כדי קצת לעבוד על זה...

בגלל שיש לך ילד אני מניח שתרצה תא מטען גדול יותר משל מיני 

ורוב הנסיעות שלך הן בתוך העיר גם לפי מה שרשמת

אז במידה ואין יותר מידי מצוקת חניה באזור מגורייך הייתי ממליץ על סיטרואן אלייזה\פיגו 301 עם מנוע ה 1.6 וגיר אוטומט (לא גיר רובוטי ולא מנוע 1.2)

בגדול זה פח בעל 4 גלגלים  כמו הספייס סטאר שהמליצו לך רק עם יותר פח וגם קצת יותר מנוע(מנוע ה 1.6 נחשב מנוע אמין ופשוט)

במקרה ואתה חושש מבעיית סטיגמת הצרפתית ועדיין מעוניין ביותר פח שמחובר ל 4 גלגלים אז הייתי בודק מאזדה\סובארו B3

בגדול ספייסטאר בתקציב תהיה בת כמעט עשור לעומת יפנית יפנית גדולה יותר שתהיה בת עשור+- אז אין הרבה הבדל בנושא השנתון ממה שראיתי

*בתקציב שלך האמת פשוט תחפש רכב שמבחינת גודל מתאים לך ויהיה בלי מחלות לדוגמא שברולט קרוז אשר ממה שאני יודע יש להם בעיית גירים מסויימת, כנס ללוח המודעות תראה מה מתאים ואז תבדוק חוות דעת על הרכב המתאים.

קח כמה טיפים לחיפוש בתקציב נמוך

1. בלאי טבעי יהיה בכל רכב בין כמה שנים, מכונית מלאה בחלקים זזים,בולמים,חיבורים מלא מלא דברים שמחוברים ביחד כדי להעביר\לתמוך כוח מהמנוע לכביש והחלקים האלה מתבלים בדיוק כמו שצמיגים מתבלים ועם הזמן גם אותם צריך להחליף.

2.בתקציב הזה יותר חשוב מימי אתה קונה מאשר מה אז תבדוק בסביבה שלך אולי יש רכב של קרוב כזה או אחר ככה שאתה תדע פחות או יותר לאיזה בור אתה מכניס את עצמך(כל רכב הוא בור השאלה כמה עמוק).

3. קח איתך מישהו שקצת מבין ברכבים שידע להבדיל בין טפל לעיקר ואם צריך עזרה אז כמובן הפורום זה מקום נהדר כדי לחלוק דברים.

4. אתר סליקה תשתמש בו.

5. אל תקנה רכב שמישהו בדיוק קנה ועכשיו מוכר ותעדיף לקנות ממישהו פרטי כמובן אל תאמין לאף אחד מהם לא לזה שמוכר כי הרכב גדול לו מידי ולא למוכר שמבטיח לך שזה עדיף על רכב חדש כי יש לו ניסיון על הכביש וככה הוא לא יתבלבל כשהוא יסובב את הגלגלים שלו.

• תוכן חדש...