Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

ברצוני לרכוש אאוטלנדר חדש וקבעתי פגישה למחר האולם התצוגה ויש לי כמה ספיקות:

1. באתר הרשמי של מיצובישי ישראל כתוב שיש "הנחות מיוחדות" ל120 רכבים מתצוגה.. מה לדעתכם יהיה המחיר של אאוטלנדר דגם אינסטייל מתצוגה? (חדש לא מתצוגה עולה 177900).

2. הרי הולך לצאת צורה חדשה האם בכלל כדאי לקנות את הצורה הנוכחית? יציאת הצורה החדשה תגרום לירידת ערך רצינית יותר לדגם היוצא? (במיצובישי 2 נציגים אמרו לי דברים שונים אחד אמר שהדגם מגיע ביוני- יולי ואחד אמר שמגיע באוגוסט-ספטמבר ולפי שתיהם הרכב הולך להתייקר בסביבות 8% שזה אומר שאינסטייל יעלה +190. (בארה"ב כבר מפורסמים המחירים ושם הרכב התייקר ב12%)

3. האמת שאני קורץ לסקודה קודיאק מכל הבחינות אבל אני חושב שזה פשוט לא נכון כלכלי כיון שהקודיאק (משומשת) נמכרת בסביבות 10-20K יותר מהמחירון שלה (לוי יצחק אחרי בדיקות מעמיקות זה התוצאה בשטח וגם המוכרים מודים בזה ) כך שיוצא שקודיאק 2018 עם 50000 ק"מ דגם סטייל עולה +150 ההיגיון היבש (שלי) אומר שעדיף לקנות רכב מהניילונים (אאוטלנדר) 2021 במקום 2018 (קודיאק)  באותו מחיר..

מה אתם אומרים?

פורסם
לפני 23 דקות, ronrcz כתב:

אני אומר חכה לדגם החדש,למה לקחת דגם ישן?.

כיון שאם לדוגמא יתנו לי הנחה של 10% על רכב מתצוגה אז דגם אינסטייל יעלה בסביבות ה160K

והצורה החדשה ככל הנראה (כמו שכתבתי למעלה) תהיה +190K

פורסם

לדעתי זה לא כיף לקנות רכב ואחרי חודשים מגיע דגם חדש לחלוטין, כדאי להמתין. ואם זה באמת לא משנה לך חפש יד 2 מודל 2020 או 2021. ככה בכלל המחיר שלו יהיה זול יותר.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...