Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעזרה, אני מחפש לקנות רכב בפעם הראשונה בחיי...

אנחנו מחפשים לקנות רכב משומש שישמש 2 מבוגרים + 2 ילדים בכסאות בטיחות.

למען האמת, הרכב כמעט לא הולך לזוז (אנחנו גרים ועובדים בתוך העיר), ובעיקר ישמש אותנו לסופ"שים, לרוב לנסיעות קצרות.

חשוב לנו רכב שיהיה נוח להתנייד איתו בתוך העיר ובגאז' מרווח (לעגלת תינוק וציוד).

אם אפשר אז שיהיה מקום לאחד מההורים לשבת בין כסאות הבטיחות מאחורה, אבל אני לא יודע כמה זה ריאלי.

תודה!

פורסם

הכל אפשרי, כולל הושבת נוסע בין כסאות בטיחות בשורה השניה, במידה ואתם קונים מיני וואן ( טויוטה ורסו/ סיטרואן C4 גרנד פיקאסו ).
גם טויוטה פריוס פלוס עונה על כל הדרישות, אבל בכמות הנסיעות שלכם היתרון הגדול של צריכת דלק נמוכה לא בא לידי הביטוי.

אם אתם מוותרים על הושבת נוסע בין מושבי הבטיחות, כל רכב משפחתי ( רצוי סטיישן ) או ג'יפון ( דוגמת קיה ספורטאז'/ יונדאי טוסון ) יעשו את העבודה.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קיה ספורטאג' 2017 מנוע 1.6 יכולה להיכנס לתקציב.
זאת צורה חדשה של הדגם, עם יתרון בבטיחות אקטיבית על רכבים מקבילים כבר ברמת הגימור הבסיסית.
קשה לי להאמין שתהיה אפשרות להושיב אדם בוגר בין כסאות בטיחות.
הרכב לא מרגיש חזק, אבל לשימוש שלכם הוא מספיק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...