Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

מחפשים רכב שני לבית בתקציב של 50 (עם גמישות צפונה). עגלה סטנדרטית צריכה להכנס בבגאז', חשוב לנו עניין הבטיחות.

מעדיפים משהו משנות ה2016 וצפונה עם לא יותר מ80,000 ק"מ.

התלבטנו בין סוזוקי סלריו, קיה פיקנטו ו-i10. קשה להבין את עניין הבטיחות כי יש דירוגים שונים וכל דירוג הוא פר שנתון.

נשמח להמלצות נוספות!

תודה

פורסם

רק לפיקנטו 2017 ומעלה ברמת גימור ex יש מערכות בטיחות מקוריות. והיא חורגת במעט מהתקציב. 

אני חושב שמי ששם בטיחות בראש סדר העדיפויות, עדיף שיבחר ברכב גדול יותר מקטגוריית המיני. 

פיג'ו 208 אקטיב למשל.. עולה כמו פיקנטו וטובה ממנה בכל פרמטר. 

• אהבתי 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

כיוון שיש צורך בעגלת

תינוק הייתי עולה לקטגורית הסופר מיני, למשל הונדה גאז, מאוד מרווחת מאחור, אמינה וחסכונית, פחות מצטיינת בזריזות.

אפשר גם לחפש סיטרואן קקטוס, נוחה, זריזה, מרווח סביר מאחור.

לקקטוס כמו ל208 הייתה בעיה עם רצועת טיימינג שיכלה להתפורר, יצא ריקול בנושא ולכן כדאי לבדוק האם הוחלפה.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדור האחרון של קיה פיקנטו בלימה אוטונומית בכל רמות הגימור.

אני מצטרף ליוליאן ומציע לוותר על קטגוריית המיני ולעלות לסופר מיני.

יונדאי i20 יכולה להיות בחירה דיי סולידית. היא מרווחת יחסית ואמינה, יש שפע של רכבים בשוק ולא מסובך לאתר רכב במצב טוב.

אין לה מערכות בטיחות אקטיביות בשנתונים האלה, אבל זה המצב גם אצל רוב המתחרות. היא קיבלה 4/5 כוכבים ביורו אנקאפ בשנת 2015.

• אהבתי 1
פורסם

הונדה ג'אז תתאים לדרישות באופן מושלם.

היא מאוד מרווחת ופרקטית למשפחה עם ילדים והדור השני הל מ2015 מכיל מערכות בטיחות אקטיביות.

תוכלו למצוא רכב עם הדרישות שהצבתם ב+-60 אלף שקל.

• אהבתי 1
פורסם

סוזוקי סלריו ובטיחות לא הולך ביחד. 

בתקציב שלך אפשר לרכוש פיג'ו 208 מנוע 1200 טורבו, קקטוס/C4 עם אותו מנוע וגיר, הונדה ג'אז שהיא מעולה, ואני מחזיק כזו ומאוד מרוצה ממנה. 

• אהבתי 1
פורסם

מיני טובה, בין היותר נוחות בקטגוריה, מהוע 1.2 סביר לגמרי, מושבים נוחים, מאחור די צפופה.

סלון נעים משולב שני צבעים, לא יקרה לאחזקה.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...