Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידני/ אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, yulianx כתב:

ידני/ אוטומט?

ודאי שאוטומט.

מה לגבי טויוטה יאריס למשל?

עריכה אחרונה על ידי shmulik88
פורסם

היאריס חסכונית, אמינה, שמירת ערך טובה, ביצועים בינונים, בתקתיב שלך נכנסת יאריס 2016, כאשר ב 2017 הרכב קיבל מנוע חזק יותר, ומערכות בטיחות כמו בלימה אוטונומית, התראה על סטיה, מעבר מאור גבוה וזיהוי תמרורים, אבל המבחן הריסוק פחות הצליח.

באזור ה 55 אלף יש גם את הונדה גאז ברמת אבזור קומפורט, גם לה יש מערכות בטיחות, עברה את מבחני ריסוק טוב יותר מאשר היאריס, מרווחת יותר, חסכונית ואמינה.

ברמת אבזור טרנד אין מערכות בטיחות כמו והתראה על סטיה,זיהוי תמרורים ומעבר מאור גבוה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 17.4.2021 בשעה 07:35, yulianx כתב:

היאריס חסכונית, אמינה, שמירת ערך טובה, ביצועים בינונים, בתקתיב שלך נכנסת יאריס 2016, כאשר ב 2017 הרכב קיבל מנוע חזק יותר, ומערכות בטיחות כמו בלימה אוטונומית, התראה על סטיה, מעבר מאור גבוה וזיהוי תמרורים, אבל המבחן הריסוק פחות הצליח.

באזור ה 55 אלף יש גם את הונדה גאז ברמת אבזור קומפורט, גם לה יש מערכות בטיחות, עברה את מבחני ריסוק טוב יותר מאשר היאריס, מרווחת יותר, חסכונית ואמינה.

ברמת אבזור טרנד אין מערכות בטיחות כמו והתראה על סטיה,זיהוי תמרורים ומעבר מאור גבוה.

אתה אומר שיאריס 2016 יותר בטוחה מ-2017 ?

הבנתי נכון?

פורסם

עדיף ג'אז מסוף 2015 שמגיעה עם בלימה אוטונומית, מה שביאריס אין, ובנוסף גם קיבלה ציון טוב יותר במבחן ה small overlap האמריקני. מה גם, שהיאריס פחות נוחה.

אני הייתי בהתלבטות בניהן לפני קצת יותר משנתיים, ובחרתי בהונדה ומאז היא אצלי ונסעתי איתה מעל 60000 ק"מ, אוטו בובה. 

חסכוני, מרווח מאוד, נוח, אמין, ביטוח זול. מה צריך יותר?. 

פורסם
לפני שעה, itamarg כתב:

עדיף ג'אז מסוף 2015 שמגיעה עם בלימה אוטונומית, מה שביאריס אין, ובנוסף גם קיבלה ציון טוב יותר במבחן ה small overlap האמריקני. מה גם, שהיאריס פחות נוחה.

אני הייתי בהתלבטות בניהן לפני קצת יותר משנתיים, ובחרתי בהונדה ומאז היא אצלי ונסעתי איתה מעל 60000 ק"מ, אוטו בובה. 

חסכוני, מרווח מאוד, נוח, אמין, ביטוח זול. מה צריך יותר?. 

אני מחפש אוטו גם שיהיה נפוץ כי אני מחזיק אוטו לתקופה ארוכה.

ואחר כך יש בעיות חלפים.

ג'אז לא היה כזה "להיט" מכירות (עד כמה שידוע לי) ומזה נגזר שוק חלקי החילוף שלו.

פורסם

תאמין לי שההונדה ג'אז מספיק נפוץ, זה לא אסטון מרטין...

הסיכוי שיהיו לך בעיות עם חלפים הוא בדיוק אותו סיכוי שיהיו לך בעיות עם חלפים עם הטויוטה יאריס או יונדאי i20...

פורסם

הונדה יבואן חזק, ורכב כמו הגאז הוא לא בדיוק הונדה פלורד נדירה.

לכן חלפים זה הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך.

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, shmulik88 כתב:

אני מחפש אוטו גם שיהיה נפוץ כי אני מחזיק אוטו לתקופה ארוכה.

ואחר כך יש בעיות חלפים.

ג'אז לא היה כזה "להיט" מכירות (עד כמה שידוע לי) ומזה נגזר שוק חלקי החילוף שלו.

נגיד ואתה צודק, נגיד. למרות שזה לא נכון.

עד שיתקלקל לך חלק בהונדה, ייקח המון שנים שאתה כבר תספיק להחליף פעמיים רכב. 

אגב ביונדאי איי 20 שהייתה לי, כפתור הדלקה של מזגן עולה סביב 2500 שקל לחדש ואיזה 1000 למשומש (וגם מפירוק, קשה להשיג! אפילו מחו"ל זה יקר ועם משלוח עולה כמעט כמו בארץ, אז בוא ניראה אותך בלי מזגן באוגוסט וששלוש פעמים כפתור כזה מתקלקל לך....).
אגב גם בניסן מיקרה שמאוד מאוד נפוצה, הכפתור הזה נוטה להתקלקל ועולה איזה 3000 שקל ואין להשיג מפירוק.
אז מה שקובע את עלות החלק או זמינות החלק היא לא בהכרח כמה הרכב נפוץ אלא כמה הוא באמת מתקלקל! כי ככל שיתקלקל יותר, הביקוש אליו יהיה גבוה יותר. 
מודאג מפנסים ומראות? היום רוב הפוליסות מכסות את זה בלי רישום תביעה בפוליסה/פרמיה. 

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...