Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרייד אין וקניית רכב עד 50,000.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עשיתי כבר פוסט לפני כן אך רציתי ליצור חדש ולשאול יותר נקודתי.

קודם כל, אני רוצה להעיף את הרכב שיש לי, יונדאי I20 2010, הוא עם כמה מכות וכ180K, אני יודע שהוא לא שווה המון ואני רוצה להעיף אותו ולהתחדש קצת.

אשמח להסבר קטן לגבי טרייד אין והאם שווה לי ללכת על האופציה הזו בכלל.

חשבתי להביא לי סיאט איביזה 2016/7 עם קילומטראז' כמה שיותר נמוך.

אני נוסע כ15K ממוצע בשנה, מאמין שאפילו פחות, מעדיף אוטומט, אמרו שאיביזה עדיפה בידני כי הרובוטי לא טוב?? לא כל כך מבין.

אני מעוניין באיביזה כי לאחר 4/5 שנים עם היונדאי, ממש נמאס לי מכמה היא זוחלת ולא סוחבת והבנתי שהאיביזה זריזה בגלל הטורבו.

הונדה ג'אזז לא בשולחן, חשבתי על מאזדה 3 אך בתקציב שלי אפשר להביא אותו בדגם 2013~ וזה פחות מושך, האם אתם חושבים ששווה להשתדרג 3 שנים קדימה עבור רכב כזה?

אשמח לעוד הצעות. תודה!

פורסם

בטרייד אין- אתה מוסר את הרכב שלך ולוקח את רכב שבו אתה מעוניין. מהסכום של הרכב שאתה מעוניין מורידים את עלות הרכב שלך.

בדרך כלל בעיסקה כזאת אתה תקבל על הרכב שלך פחות

מאשר בשוק הפרטי, לכן תמיד כדי לבדוק כמה מציעים לך בשוק הפרטי.

איביזה אכן עדיפה ידנית עקב אמינות עדיפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...