Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לפני רכישת MG ZS EV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חקרתי קצת בנוגע לרכב (בעיקר ביקורות ביוטיוב) - לכאורה ניראה שכולם התלהבו ממנו.

המרחק בין טעינות 260 ק"מ (אמיתי 230) - מתאים לי, אני נוסע כ-30 ק"מ ביום,  (לעבודה וחזרה) ואולי פעם בשנה אילת או צפון.

המחיר 129K - מתאים (יש אפילו מבצע מימון ללא ריבית)

5 שנים אחריות ו-8 שנים על הסוללה.

התקנת עמדת טעינה בחניה בחינם

השאלות שנשארו לי פתוחות -

1. האם מישהו נתקל/מכיר תקלות ברכב הספציפי הזה.

2. עלויות של טיפולים - רשום טיפול כל שנה או 24,000 ק"מ, אבל מה יש לעשות וכמה זה עולה אם אין החלפת שמן + פילטר שמן ?

3.עוד משהו שיש למישהו להגיד לפני הזמנה :-) ?

תודה רבה לעוזרים

נ.ב 

ניסיתי לחפש בפורום ולא מצאתי התייחסות לרכב - קצת מוזר.

פורסם (נערך)

תוודא שגם התקנת העמדה היא בחינם ולא רק העמדה עצמה בחינם, אאל"ט היה צריך בזמנו לשלם על ההתקנה בעצמך. לפעמים עלות ההתקנה עולה על מחיר העמדה, תלוי במצב הספציפי של הבית והחניה שלך

עריכה אחרונה על ידי Amired
פורסם

אני גם מתלבט וחושב גם על גרסת ה plugin שלו, שעולה קצת יותר אבל נראה שיותר מאובזרת ומאפשרת גם טווח לא מוגבל, יש קבוצות ב FACEBOOK  וב whatsapp, הצטרפתי אליהם, הרוב מאוד מרוצים מהרכב אבל יש כמה שמתלוננים באופן מפתיע או שלא על השירות מהיבואן, ראיתי תלונות שם על רמקול לא תקין,  על קרעים במושב ועל מערכת חשמלית שלא נכנסת לפעולה (ברכב פלאגאין), אני חושב לקחת את הרכב בליסינג,  מאחר ולא ברור עדיין איך יחזיק מעמד לאורך השנים, מה תהיה ירידת הערך, עלות החלפת בטרייה (בטח אסטרונומית) , בקשר לטיפולים תקופתיים בגירסה החשמלית הם מן הסתם מינורים, החלפת נוזל בלמים וכד' , 

פורסם (נערך)

אנחנו מחזיקים ברכב מעל לשנה, פירטתי הכל בשרשור הזה:

אם יש לך שאלות נוספות אתה מוזמן לשאול.

עריכה אחרונה על ידי The Greek Freak
פורסם
לפני כשעה, FixTrics כתב:

אני גם מתלבט וחושב גם על גרסת ה plugin שלו, שעולה קצת יותר אבל נראה שיותר מאובזרת ומאפשרת גם טווח לא מוגבל, יש קבוצות ב FACEBOOK  וב whatsapp, הצטרפתי אליהם, הרוב מאוד מרוצים מהרכב אבל יש כמה שמתלוננים באופן מפתיע או שלא על השירות מהיבואן, ראיתי תלונות שם על רמקול לא תקין,  על קרעים במושב ועל מערכת חשמלית שלא נכנסת לפעולה (ברכב פלאגאין), אני חושב לקחת את הרכב בליסינג,  מאחר ולא ברור עדיין איך יחזיק מעמד לאורך השנים, מה תהיה ירידת הערך, עלות החלפת בטרייה (בטח אסטרונומית) , בקשר לטיפולים תקופתיים בגירסה החשמלית הם מן הסתם מינורים, החלפת נוזל בלמים וכד' , 

הבעיה ברכב פלג אין שאתה לא חוסך בטיפולים ובטסט השנתי, אולי רק דלק, גם המחיר יקר יותר.

תוכל לפרט אילו קבוצות יש ?

לפני 22 דקות, The Greek Freak כתב:

אנחנו מחזיקים ברכב מעל לשנה, פירטתי הכל בשרשור הזה:

אם יש לך שאלות נוספות אתה מוזמן לשאול.

תודה רבה, מעל שנה היה צריך לעבור כבר טיפול ראשון ? אשמח לדעת כמה עולה טיפול.

ראיתי שהם כותבים כל שנה החלפת נוזל בלם ונוזל קירור, ניראה לי כמו הנפצה כי אין באמת מה להחליף כל שנה ברכב כזה

פורסם

יש קבוצה בפייסבוק שמתלוננים על טווח הנסיעה שהתקצר בגלל איזשהו עדכון, לא חקרתי לעומק אולי לא משהו מייצג אבל יתכן וכן, שווה בדיקה.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

הרכב עצמו נהדר
מה שעדיין לוטה בערפל הוא שוק המכוניות החשמליות המשומשות. אני לא משווה בכלל בין רנו זואי לרכב הנ''ל, אבל שים לב בלוח כמה זמן מנסה חבר פורום למכור אותה, וכמה הוא יורד כל פעם במחיר. כך שהיה נחמד אם היבואנים היו מתחייבים לקנייה חוזרת במחיר מחירון.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, M B3 כתב:

תודה רבה, מעל שנה היה צריך לעבור כבר טיפול ראשון ? אשמח לדעת כמה עולה טיפול.

ראיתי שהם כותבים כל שנה החלפת נוזל בלם ונוזל קירור, ניראה לי כמו הנפצה כי אין באמת מה להחליף כל שנה ברכב כזה

את האמת שגם אני חשבתי שיקראו לי לאיזה טיפול שנתי או משהו כזה אבל חברת הליסינג לא הודיעה על כלום, אפילו לא על  חידוש הביטוח ככה שיצא מצב שנסעתי כמעט שבוע בלי ביטוח ובסוף אני נזכרתי בעצמי להתקשר אליהם ולבקש חידוש.

לא יודע אם כדאי לרכוש אותו כרכב פרטי בגלל ירידת הערך הלא ידועה אבל מבירורים עם כאלה שמחזיקים ברכב הזה, לא מצאתי אחד שלא נהנה ממנו או ציין בעיות מסוימות.

עריכה אחרונה על ידי The Greek Freak
פורסם
לפני 8 שעות, thebaron כתב:

הרכב עצמו נהדר
מה שעדיין לוטה בערפל הוא שוק המכוניות החשמליות המשומשות. אני לא משווה בכלל בין רנו זואי לרכב הנ''ל, אבל שים לב בלוח כמה זמן מנסה חבר פורום למכור אותה, וכמה הוא יורד כל פעם במחיר. כך שהיה נחמד אם היבואנים היו מתחייבים לקנייה חוזרת במחיר מחירון.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

מי שקונה רכב חשמלי צריך לצאת מנקודת הנחה שזה לא רכב רגיל, כי הוא באמת לא כזה, אלא צריך להתייחס אליו כקניית מכשיר חשמלי יקר,

וכמו שקשה למכור מכשיר חשמלי משומש במחיר נורמלי, לדעתי גם רכב חשמלי יהיה קשה למכור במחיר נורמלי לא זול, כי מעטים שמוכנים להסתכן עם רכב חשמלי משומש בלי אחריות או עם אחריות קצרה, זה די דומה למכירת אופניים חשמליים או קורקנט חשמלי, זה לא מנוע בערה שמחליפים חלק מתבלה לחלק ישן וממשיכים לנסוע, אלא יש כאן מנוע/מנועים חשמליים, סוללה והרבה מאוד מערכות חשמליות שהחלפתם או בכלל אבחון תקלה בהם זה סרט לא קצר.

• מצחיק 1
  • תוכן חדש...