Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז תורי הגיע :) 

אני קורא שקט בפורום בשנים האחרונות ומאוד נהנה.

לאחרונה, מחלחל בי הרצון להחליף את הרכב (להחליף זה מילה גדולה, אני נוהג על אלפא 147 שנת 2002 - במקום, זו המילה)

אני מחפש רכב שיש בו איזה EDGE, איזו קיק שאין ברכבי הMAIN STREAM (עבורי).

הדרישות שלי מהרכב:

1. חזק - 200 ++ כ"ס
  2. מתנהג מצד אחד ונוח בצורה סבירה - לא בהכרח ברמת מסלול, אבל אני כן נהנה מכבישים מפותלים
  3. מאובזר ומפנק
  4. שיראה טוב - שיהיה לי כיף להתסכל עליו אחרי שיוצא ממנו ושבא לקראתו
  5. משפחה של 4 יכולה לשבת שם - זה לא הרכב הראשי, אך אני מעריך שיתכנו מצבים שכל המשפחה (4 נפשות) יכנסו לאוטו וזה צריך להיות בצורה סבירה
  6. מתקשר לסעיף 5 - לא 3 דלתות
  7. שנתון מתקדם יחסית - ברור לי שיש הרבה אפשרויות אבל אני שם את שנת 2015 כשנתון הכי ישן

כרגע, הרכב שאני מאוד מאוד מאוד מעוניין בו זה הקאדילק ATS פרימיום, המבחנים שראיתי וקראתי פשוט פוגעים בול בSOFT SPOT שלי וזה לחלוטין הרכב שאני רוצה כרגע.

הבעיה, זה ההיצע. הוא לא קיים. יש לי מעט זמן לחכות, אבל כרגע אני מוצא.

הרכב השני שחשבתי עליו זה האינפיניטי QX50, יש לו בעיה עם סעיפי הנראות והאבזור (אפילו ברמה הגבוהה, הוא לא מפנק כמו הקאדי) מצד שני, מנוע (!!!!!), אמינות, מערכת הנעה ופרקטי (יחסית).

גם כאן, ההיצע לא גדול.

גם רכב החלומות שלי עוד ברקע, אלפא 159 TBI, אך השנתון הנמוך כבר מפריע לי.

פה אתם נכנסים לסיפור, על מה לא חשבתי, אילו עוד דברים מעניינים מסתובבים לנו בכבישים?

אני מוכן למתוח את התקציב או לרדת שנתון תמורת תמורה מעולה. צריכת דלק פחות מעניינת.

תודה

פורסם

האמת, התאור של הדרישות שלך התאימו לי בראש למה שקראתי בסקירות על ליאון קופרה.
כשהגעתי לרכבים שאתה מציע בעצמך ראיתי שאתה הולך לכיוון אחר לגמרי אבל אולי שווה לשקול

פורסם

לדעתי יש שתי קטגוריות עיקריות שעליהן תסתכל. הוט האץ' כמו הקופרה, או סדאן-מנהלים-ספורטיביות כמו הוולוו וה- 159.

יש לך עדיפות לאחת מהן?

בנוסף, אתה מחפש ידני או אוטומט? אם שקלת TBI, כנראה שידני הוא אופציה. אך מה אתה מעדיף?

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם
לפני 4 שעות, MiG כתב:

האמת, התאור של הדרישות שלך התאימו לי בראש למה שקראתי בסקירות על ליאון קופרה.
כשהגעתי לרכבים שאתה מציע בעצמך ראיתי שאתה הולך לכיוון אחר לגמרי אבל אולי שווה לשקול

קופרה זה בכלל לא בכיוון, לא יפה לא מפנקת ומבחינתי מאוד משעממת. יכול להיות שהיא מצוינת מבחינת נהיגה אבל היא נופלת בפרמטרים האחרים בגדול.

לפני שעתיים, Krd כתב:

נשמע ש s60 עם מנוע 2.0 ליטר טורבו (245 כ"ס)תענה על הדרישות שלך

לגמרי לשם, אופציה לגיטימית ושכחתי לכתוב אותה. היא קצת יותר MAIN STREAM והייתי שמח למצות את האופציות הפחות "רגילות" :) 

לפני שעתיים, GR8Day כתב:

לדעתי יש שתי קטגוריות עיקריות שעליהן תסתכל. הוט האץ' כמו הקופרה, או סדאן-מנהלים-ספורטיביות כמו הוולוו וה- 159.

יש לך עדיפות לאחת מהן?

בנוסף, אתה מחפש ידני או אוטומט? אם שקלת TBI, כנראה שידני הוא אופציה. אך מה אתה מעדיף?

אין לי העדפה ברורה, לצורך העניין אם אלך על האלפא, אני מוכן "להתפשר" על ידנית. אבל אני לא יכול להגיד היום שזו ההעדפה או האופציה היחידה שאני מוכן לשקול.

בנושא אחר, איך לעזאזל אני יכול לערוך את הכותרת? 

לא מצליח מהמחשב או מהפלאפון....

פורסם

חשבת על אלפא ג'וליה?

היא די עונה על הדרישות שלך אך יתכן שתצטרך למתוח קצת את התקציב.

1. 200 כ"ס בגרסאות הבסיס. עד כמה שידוע לי זה אותו מנוע כמו הגרסה החזקה יותר (280 כ"ס) ורק התוכנה שונה. כלומר, בעזרת עדכון תוכנה בלבד תוכל להוסיף המון כוח, כשתחפוץ בכך.

2. טוענים שהיא מתנהגת נפלא. כמו שאלפא אמורה להיות. נראה לי שהבקרות לא מתנתקות לחלוטין, אך אם אתה לא מחפש להתגרזן כהוגן, כנראה שזה לא אישיו.

3. הכל יחסי בחיים, כן?

4. בעיני אחד העיצובים המרהיבים אי פעם.

5-6. צ'ק.

7. סביבות 2017.

Today is a great day!

Just like every day...

• תוכן חדש...