Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים צהריים טובים

מנסה למכור את הרכב הנוכחי בכדי לשדרג לרכב משפחתי, מה הדרכים הכי טובות לקבל את הכסף?

עד עכשיו הסוחרים שדיברו איתי הציעו מזומן האם זה כדאי? אם אני הולך איתם להפקיד את הכסף לפני העברת בעלות זה עדיין בעייתי?

ראיתי שהציעו צ'ק בנקאי אבל אין דרך ממש לדעת איזה צ'ק זה ואם לא זייפו את זה לא? מהתמונות בגוגל אין כל כך הבדל בין צ'ק רגיל לבנקאי

העברת זה''ב הבנתי שזו גם דרך אבל אין לי לאומי רק פועלים ולא הבנתי איך למצוא את מספר הזה''ב .

אודה לעזרתכם ומתנצל אם זה לא הפורום הנכון לפרסם בו.

פורסם

הכי טוב העברת זה"ב. הכסף אצלך בחשבון תוך 5 דקות.

מזומן? אין לך דרך לדעת אם לא מדובר בכסף מזויף. גם להסתובב עם כמות של מזומן לא מומלץ, ובכ מקרה הן כפופות לחוק המזומן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 1 דקה, zvit כתב:

הכי טוב העברת זה"ב. הכסף אצלך בחשבון תוך 5 דקות.

מזומן? אין לך דרך לדעת אם לא מדובר בכסף מזויף. גם להסתובב עם כמות של מזומן לא מומלץ, ובכ מקרה הן כפופות לחוק המזומן.

אז זה מה שרשמתי אם אני מפקיד את הכסף בכספומט ישר איתו זה לא נותן לי וודאות שהכסף לא מזויף? 

והעברת זה''ב אפשר רק בלאומי לא? לא מצאתי אופציה כזו בפועלים למשל או הבינלאומי ואני בבנק שם

פורסם

העברת זה"ב אפשרית בכל הבנקים. באיזה סכום מדובר?

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

23000 אלף בערך זה לפחות מה שהרוב מציע לא נראה לי שאקבל יותר אולי 

לפי הבדיקה באתר של gov ניתן עד 50 אלף 

פורסם
לפני כשעה, t830king כתב:

והעברת זה''ב אפשר רק בלאומי לא? לא מצאתי אופציה כזו בפועלים למשל או הבינלאומי ואני בבנק שם

באתר של בנק הפועלים אתה נכנס לחשבון שלך, למעלה יש אופציה שנקראת "הגדרות והעדפות", אתה לוחץ עליה ומקבל מסך שבו בצד שמאל יש "אישור ניהול חשבון", ומתחתיו "IBAN (מספר זה"ב)".

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני קניתי ורכשתי דרך העברה בנקאית.

בברכב הקודם דרך העברת זהב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגבי הדרך הבטוחה כבר ענו לך (רק העברת זה"ב). 

אני שואל באיזה רכב מדובר ולמה אתה מוכר לסוחר (מחיר נמוך)? 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לא תמיד, לפעמים אין את האופציה דרך האינטרנט ואתה צריך להגיע פיזית לבנק\לשלוח פקס(2021 מישהו?)

תבדוק באתר של הבנק באיזור של העברת כספים

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

באתר של בנק הפועלים אתה נכנס לחשבון שלך, למעלה יש אופציה שנקראת "הגדרות והעדפות", אתה לוחץ עליה ומקבל מסך שבו בצד שמאל יש "אישור ניהול חשבון", ומתחתיו "IBAN (מספר זה"ב)".
אפשר בבנק הפועלים, מכרתי פעמיים רכב לבן אדם פרטי ו העבירו לי את הכסף ככה.

מה שכן, בגלל ש עם הכסף הייתי צריך לסגור את ההלוואה שלי, אז היינו חייבים לעשות את זה בסניף שלי.

וזה לא אוטומטי, לקח כמה דקות עד ש הפקידה ראתה את הכסף בחשבון, אומר את זה כי קראתי כמה פעמים שזה אוטומטי.

בגלל שזה סכום לא גדול מידי, אם הבן אדם שרוצה לקנות, יכול למשוך מ הכספומט/פקיד בבנק את הסכום, זה גם בטוח, כי לא מאמין שיצא משם כסף מזויף.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פורסם
לפני 17 דקות, kurko1992 כתב:

בגלל שזה סכום לא גדול מידי, אם הבן אדם שרוצה לקנות, יכול למשוך מ הכספומט/פקיד בבנק את הסכום, זה גם בטוח, כי לא מאמין שיצא משם כסף מזויף.

1. 23000 ש"ח איפשר למשוך בכספומט.

2. לפי חוק המזומן הסוחר לא יכול למשוך סכום כזה במזומן מחשבונו.

3. ברוב סניפי הבנקים כבר אין קופות ולא ניתן משוך מזומן באמצעות פקיד.

• מעניין 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...