Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מי אנחנו ? משפחה + תינוק בן חודשיים.

איזה רכב מחפשים ? קומפקטי אך מרווח מבפנים עם תא מטען גדול, אמין ועם צריכת דלק טובה.

תקציב ? 50,000 עד 70,000 שח.

שנים ? 3-4 שנים על הכביש כלומר החל משנתונים 2017 - 2018 ואילך לכן רכבים כדוגמת טויטה ספייס ורסו או ניסן נוט לא באים בחשבון.

חשבנו על הונדה ג'אז אבל החסרון הבולט שלה ממה שהבנו הוא שהמנוע לא חזק מספיק ואנחנו חוששים שהוא לא יסחב בעליות למשל.

נשמע לשמוע על הצעות נוספות 

תודה

פורסם

סקודה ייטי - מאד מרווחת וורסטילית, מנוע חזק וחסכוני יחסית, נוחות מצויינת והיא נוסעת נהדר. משפחתית מעולה. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

סוזוקי קרוסאובר טורבו משנת 2017 תהיה מאוד חסכונית בהוצאות (דלק, טיפולים, ביטוח). זריזה ומרווחת גם אם המשפחה תתרחב בעתיד. 

הג'אז אופציה מצויינת, בעיקר בדגם הקומפורט, לגבי כח מנוע - נסו לבצע נסיעת מבחן באיזור עם עליות. לא חושב שיש בעיה אם הרכב לא עמוס. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

הצעות נוספות ?

אני מחפש משהו בסגנון : ניסן נוט , סיריון או טויוטה ספייס ורסו. קיימים היום (2018-2021) רכבים מיני משפחתיים מרווחים כאלה ? אולי גרסאות המשך ?

פורסם

יש את הונדה ג'אז, סופר-מיני עם מרווח גדול מאד. גם הסיטרואן קקטוס היא אופציה. 

פורסם

לדעתי הגאז אכן אופציה טובה, מרווחת מאוד מאחור ותא מטען פרקטי, החיסרון שהיא יקרה יסחית ומנוע לא חזק, צריך לבצע נסיעת מבחן, אולי הוא תספק אותכם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

התקציב שלו עד 70 אלף, הגאז החדשה לא אופציה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ממה ששמעתי מכוניות אירופאיות פחות אמינות ממכוניות יפניות / קוריאניות לכן אני פחות נוטה ללכת על סיטרואן.

תקנו אותי אם אני טועה

מה לגבי פורד פיאסטה ? יכול להתאים לדעתכם ?

פורסם

יש לבחון כל דגם לגופו. עד לפני כמה שנים, רוב המכוניות האסייתיות השתמשו במכלולי הנעה מיושנים (ולכן אמינים יותר), כאשר הדגמים הארופאים כללו טכנולוגיות מתקדמות יותר (כדי להתאים לרגולציה המתקדמת באירופה בכל הקשור לזיהום אוויר), שלעיתים הגיעו לשוק שהן לא אפויות עד הסוף. בשנתיים-שלוש האחרונות, גם הדגמים האסייתיים שנמכרים באירופה, משווקים עם הטכנולוגיות העדכניות ביותר, וחלק מהדגמים חווים תקלות במכלולים כאלו ואחרים. 

ספציפית, הקקטוס כוללת מכלולים אמינים יחסית, אך דגמים שיוצרו עד מרץ 2017 כללו רצועת תזמון שנטתה להיפרם. הדגמים האוטמאטיים הגיעו במחצית השנייה של 2017.

לגבי הפיאסטה, היא לא שווקה כאן בשנים האחרונות, אז לא ברור לאיזה דגם את מתכוון

• חברי המעגל הראשון
פורסם

68K לפי מה שמצאתי. יש אפליקציה של המחירון שמאפשרת גם למצוא מחירים משוקללים (בחינם, כמובן).

פורסם

לקחתי היום את ההונדה ג'אז לנסיעת מבחן. 

טיפסתי איתה את העליות של ירושלים וטיילתי ברחבי ירושלים. חייב לציין שהיא כבדה ורועשת מאוד. אני נוסע היום על סקודה פאביה וההבדל מורגש בהחלט. אי לכך נראה לי שאני יורד מג'אז. מה לגבי קיה סיד ? 

• תוכן חדש...