Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן סטיישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתחבט לצורך רכישה בין מספר רכבים (שחלקם כבר כתבתי בשרשורים אחרים :) ). אחד מהם זה הרנו מגאן סטיישן עם מנוע בנזין. שנתון 2016 או 2017.

הרכב נבחר לשקילה בגלל הצורך שלי במושב אחורי מרווח שיתאים לילד בגודל מבוגר + 2 ילדים בני כמעט 8 שעדיין על בוסטרים. התרשמתי ממבט כללי על הרכב שהמושב האחורי מרווח יותר ממשפחתיות קלאסיות אחרות.

ניסיתי לחפש ברשת מידע "מפליל" שיסביר למה הרכב נמכר במחיר יחסית זול ולא מצאתי. רב ההתייחסויות, גם בפורום הזה, הם על גרסאת הדיזל.

אשמח לדעת (יותר נכון שלא אשמח אבל זאת דרך כתיבה :) ) אילו מגרעות, מחלות וכאלה יש לו, שכדאי לי לקחת בחשבון אם אבחר בו לשרת אותי ואת משפחתי בשנים הקרובות.

פורסם

גיר רובוטי עם סטטיסטיקת אמינות לא משהו. 

דווקא מוזר לי שלא מצאת שום דבר ..

אם תחפש בפורום אני בטוח שתמצא לא מעט תלונות ודעות.

גם באתרי החדשות המובילים יש כתבות על תביעות ייצוגיות, מימושי אחריות וכו' וכו'.

• תוכן חדש...