Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפון קטן או קומפטי עד 120K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אשמח לעצתכם בחיפוש דגמים מתאימים. 

אנחנו זוג + תינוק בן 1.5, בעתיד הקרוב נביא עוד ילד

מחפש ג'יפון או ג'יפ קומפטי בתקציב של 120K, אפשר לגלוש טיפה אם צריך. שנתון החל מ2015

כזה שיש לו בגאז' שייתן מענה מספק (יכיל עגלה + טיולון + ניתן להנדס אותו בנסיעות לנופש עם מזוודות)

אני נוסע הרבה לבד אז הייתי רוצה שהרכב יספק ביצועים טובים ביחס לסגמנט, חווית נהיגה כיפית

בנוסף חשוב שיהיה דגם אמין כך שההתעסקות תהיה מינימלית ככל האפשר

תודה רבה!

פורסם

בתקציב מכובד, כזה הייתי בוחן רכב 0 קילומטר חדשים כמו קאיה אקסיד, מיצובישי asx או ניסן קשקאי. 

מחירים בין 120 ל-130 לרכב חדש מליסינג. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תנסה לחפש אופל גרנדלנד ב0 ק"מ. הרכב אמין, בנוי על הפיגו 3008, מצויד בכל מערכות הבטיחות וגם פיצ'ר נחמד של חניה אוטומטית.

אם בא לך קצץ יותר ביצועים תחפש את ה3008 מאזורי 2019 עם המנוע 1.6 ו180 כ"ס, גם אמין מאוד.

פורסם

הייתי בודק את הקפצור החדשה, בתקציבך ניתן לרכוש חדשה ישירות מהיבואן. 

הקפצור, מרווחת עם תא מטען גדול מאוד- 520 ליטרים, מנוע 1.33 חזק וחסכוני, לטעמי עיצוב מוצלח, האבזור שייך לרכבים בקטגוריות גבוהות יותר. 

מנהיגה ברכב קצת הפריע לי בידוד הרעשים והקופצניות של הרכב, עוד נק שצריך לקחת בחשבון שעוד לא ברור איך תהיה שמירת הערך של הרכב. 

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים והעוזרים!

יונדאי ווניו נראת די חלשה, לא חושב שהיא מתאימה לצרכים שלי, 1600 ללא טורבו עם 120 כח... אם כבר אז קפצ'ור אופציה יותר אטרקטיבית אבל האמת שאני לא בטוח לגבי רכב חדש, אולי כדאי רכב שספג ירידת ערך כבר?

3008 בהחלט אופציה אטרקטיבית אבל קצת מדאיגה מבחינה של אחריות שעומדת להגמר, הדעות לגבי האמינות הולכות לחיוב ולשלילה.

אופל גרנדלנד וקיה אקסיד אלה אופציות שלא חשבתי עליהן. אבדוק עוד לגבי רכבים אלה.

האם שווה לשקול רכבים גדולים יותר מאלה למרות שאני לא באמת צריך את הגודל? למשל ניסאן אקס טרייל או סובארו פורסטר ביחס לאופציות שהועלו פה?

פורסם

הפורסטר יקרה ואם אתה לא מתכוון לרדת לשטח של ממש אז חבל על הכסף

קיה נירו (היברדית) מרווחת חסכונית וטובה, המחיר שלה קרוב מאוד לאלו שהוזכרו כאן והיא יותר מרווחת יותר חסכונית, ואמינה.

פורסם
לפני 11 שעות, The Greek Freak כתב:

תנסה לחפש אופל גרנדלנד ב0 ק"מ. הרכב אמין, בנוי על הפיגו 3008, מצויד בכל מערכות הבטיחות וגם פיצ'ר נחמד של חניה אוטומטית.

אם בא לך קצץ יותר ביצועים תחפש את ה3008 מאזורי 2019 עם המנוע 1.6 ו180 כ"ס, גם אמין מאוד.

ב120K לא תמצא 3008 הדגם עם מ180 כ"ס ו8 הילוכים, ב120 אפשר אולי למצוא רק דגמי 2017 הראשונים עם 165 כ"ס ו6 הילוכים.  לדעתי באמת גימור פרימיום זו האופציה הכי טובה במחיר הזה.

פות"ש אשמח לדעת מאיפה שמעת דעות שליליות לגבי אמינות ה3008 החדש, לי בינתיים לא יצא להיתקל באף נהג כזה שלא מרוצה, ובדקתי לא מעט נהגי ליסינג, אפילו חלקם התבעסו שהיו צריכים להחזיר אחרי תום התקופה.

פורסם

אם אין לך בעיה של חניה, ב-120 אתה מקבל פוקוס אקטיב טורר (יענו, סטיישן) מאפס ק"מ (וכנראה בלא הרבה יותר חדשה מהיבואן), שתיתן לך המון מקום בתא המטען, ביחד עם מנוע חזק והתנהגות מהנה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני 23 דקות, wildlands2019 כתב:

ב120K לא תמצא 3008 הדגם עם מ180 כ"ס ו8 הילוכים, ב120 אפשר אולי למצוא רק דגמי 2017 הראשונים עם 165 כ"ס ו6 הילוכים.  לדעתי באמת גימור פרימיום זו האופציה הכי טובה במחיר הזה.

פות"ש אשמח לדעת מאיפה שמעת דעות שליליות לגבי אמינות ה3008 החדש, לי בינתיים לא יצא להיתקל באף נהג כזה שלא מרוצה, ובדקתי לא מעט נהגי ליסינג, אפילו חלקם התבעסו שהיו צריכים להחזיר אחרי תום התקופה.

כמו בכל רכב אני מניח שמדובר בעיקר במזל.

דיברתי עם מספר אנשים שקנו ב3008 ב2017, הרוב גירסאות דיזל ובאמת מרוצים. חלק חוו בעיות שטופלו, ורכב אחד מהם עדיין יוצא ונכנס למוסך.

בנוסף דיברתי עם כמה מוסכניקים שלא ממליצים, אולי מדיעה קדומה על פיז'ו באופן כללי...

בסופו של יום אם אפשר לקבל תמורה דומה למחיר ממותג ש"אמין" יותר על הנייר - אז כמובן שאני מעדיף

פורסם
לפני 39 דקות, somebody כתב:

כמו בכל רכב אני מניח שמדובר בעיקר במזל.

דיברתי עם מספר אנשים שקנו ב3008 ב2017, הרוב גירסאות דיזל ובאמת מרוצים. חלק חוו בעיות שטופלו, ורכב אחד מהם עדיין יוצא ונכנס למוסך.

בנוסף דיברתי עם כמה מוסכניקים שלא ממליצים, אולי מדיעה קדומה על פיז'ו באופן כללי...

בסופו של יום אם אפשר לקבל תמורה דומה למחיר ממותג ש"אמין" יותר על הנייר - אז כמובן שאני מעדיף

אהה מוסכניקים ...

לא הייתי מתייחס לאותם מוסכניקים , אני בספק אם יש להם מושג על מה הם מדברים עם כל הכבוד ..., נטועים אי שם בשנות השמונים של המאה הקודמת ומדברים בידענות אין קץ...

תחליט מה אתה מחפש , רכב טוב אשר מתאים לצרכים שלך ואו "מותג אמין" שבגינו תהיה מוכן להתפשר...

הנירו אופציה טובה מאוד , ה 3008 \ C5 איירקרוס עדיפות משמעותית במיוחד האייר קרוס אשר למשפחה הינה האופציה המועדפת לטעמי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...