Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם....

אחרי מספר חודשים שאני מחפש הונדה גאז בסוף הרמתי ידיים כל הרכבים שראיתי היו פח פרטיים (חיים בסרט עם המחיר) וליסינג.

הלכתי היום לאוטו סנטר והיה להם הונדה גאז שנת 2018 עם 84K מהשכרה...

לטענת הנציג הרכב נקי והכל מקורי ברכב, לא הוחלף כלום וגם כשהוא הראה לי במחשב את הכרטיסי עבודה של הרכב חוץ מטיפולים שוטפים לא היה כלום... (היה טיפול אחד שנכנס באיחור של 2000 ק"מ בערך).

נתתי להם מקדמה של אלף שקל בשביל שיביאו את האוטו ורציתי לשאול אם יש דברים מיוחדים שאני צריך לבדוק ברכב/ חוזה מולם ?

כמו כן, הם נותנים אחריות ל10 מכלולים ואפשרות לרכוש את הרכב ממני בחזרה בעוד 3 שנים ללא התחייבות מצידי (בתנאי שלא עשיתי יותר מ54 אלף קמ ב3 שנים ושפעם בשנה טיפלתי באוטו במוסך צריך קבלה)

וכן, מודה יש לי חשש מזה של השכרה

אשמח לעצות :)

תודה

פורסם

ראשית צריך לקחת את הרכב לבדיקה משלך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני קניתי את הג'אז שלי (פרטית) ב-2018 מאוטו סנטר. הם גם הטרייד אין של הונדה.

קח לבדיקה, תתעקש על תיקון כל הליקויים לפני מסירה וסע לשלום.

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

פורסם

מה כוונה לבדיקה של החיישנים?

במכון בדיקה עוים בדיקה מקיפה לרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כשיצא לי להיות במכון לפני כמה חודשים ראיתי שהם עושים בדיקת רכב לפני קניה 

ומתחת לזה גם בדיקה של החיישנים כמובן בתוספת מחיר 

(על רכבי יוקרה הם לוקחים מחירים אחרים)

פורסם

הבדיקה הסטנדרטית של מכוני הבדיקה בהחלט מספיקה, אוטוסנטר זאת חברה גדולה ולמעשה מדובר בחברת הטריידאין של הונדה.

אבא שלי רכב כמה וכמה מכוניות מהם במהלך השנים לעצמו ולאחיותי תוך ביצוע טריידאין אחרי טריידאין ומעולם לא נתקל בבעיות מולם.

פורסם
לפני שעתיים, Roycohen1979 כתב:

הבדיקה הסטנדרטית של מכוני הבדיקה בהחלט מספיקה, אוטוסנטר זאת חברה גדולה ולמעשה מדובר בחברת הטריידאין של הונדה.

אבא שלי רכב כמה וכמה מכוניות מהם במהלך השנים לעצמו ולאחיותי תוך ביצוע טריידאין אחרי טריידאין ומעולם לא נתקל בבעיות מולם.

תודה :)

ותודה לכל העונים 

• תוכן חדש...