Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 27 דקות, פבל כתב:

אני ממש בספק שהבחור משלב לניוטרל או פארקינג בכל רמזור.

לפני 29 דקות, zaf כתב:

הנה ההסבר -

https://www.manualslib.com/manual/1208522/Hyundai-Grand-I10.html?page=223#manual  

עמוד 223

Hill-Start Assist Control (HAC)(if equipped)The Hill-Start Assist Control (HAC) pre-vents the vehicle from rolling backwards when starting a vehicle from a stop on a hill. The system operates the brakes automatically for approximately 1.5 seconds and releases the brake when the

accelerator pedal is depressed or after1.5 seconds

✽ NOTICE• The HAC does not operate when the shift lever is in P (Park) or N (Neutral)(for automatic transaxle vehicle.)

• The HAC operates when:- the shift lever is in N (Neutral) or D(Drive) on up hill.- the shift lever is in R (Reverses) on down hill.(for manual transaxle vehicle)•

The HAC activates even though the ESC (Electronic Stability Control) is off but does not activate when the ESC has malfunctioned

משאיר על Drive בנסיעה תמיד, אבל מעריך מאוד את הניסיון לעזור.

פורסם

^^

אבל עדין צריך להפנים שיש לו רק שניה וחצי להגיב.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אנשים איבדו את היכולת לנהוג . 

זוכר את אימא שלי עם אלפה 33 קרה בעליה , שיש במקביל לשחק עם ה צוק כדי למצא את האיזון בין עודף דלק (הצפה וכיבוי ) וחוסר צלק (כיבוי ) בעליה עם שיפוע של 15%  

פורסם

זה לא עניין שאנשים אבדו את היכולת לנהוג, הם מעדיפים שיהיה להם נוח יותר אם אפשר.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני שעה, El_LOBO כתב:

אנשים איבדו את היכולת לנהוג . 

זוכר את אימא שלי עם אלפה 33 קרה בעליה , שיש במקביל לשחק עם ה צוק כדי למצא את האיזון בין עודף דלק (הצפה וכיבוי ) וחוסר צלק (כיבוי ) בעליה עם שיפוע של 15%  

אני מוכן לשים כסף שב-HuntsForum יושבים מלא הומו ארקטוסים ואומרים אותו דבר עלינו ועל צייד. 

אנשים לא "איבדו" את היכולת לשום דבר, הם נאלצו לעשות משהו בעבר, אז עשו אותו מלית ברירה. היום הם לא צריכים לעשות אותו, אז אין להם באמת סיבה ללמוד אותו. הם מעדיפים להשקיע את הזמן/יכולת שכלית לדברים אחרים שיועילו להם בתחומים שהם רוצים. 

בוא נראה אותך (או אותי, כן? שלא תהיה טעות :LOL:) שולח מברק בקוד מורס או מבשל ארוחה בלי כיריים או מצית. 

• רעיון טוב! 3

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

תופעה דומה בכל רכבי יונדאי i20 מהדור הנוכחי.
גם במנוע הטורבו החדש לצורך העניין, אומנם זה חסרון אך מתרגלים ובשביל זה לא מחליפים רכב.

אחסוך לך מראש מניסיון עבר של אחרים ביונדאי לא תקבל פתרון.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...