Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום, אשמח להתייעצות בנושא קניית רכב.
אני מחפש קרוסאובר יחסית קטן שיתאים לשני הורים+שני ילדים (בוסטר וכיסא תינוק). הגודל מאוד חשוב כי יש לנו חניון שקשה לתמרן בו בסיבובים ובחניה. צימצמתי לשני רכבים אפשריים: ניסן ג'וק החדש 2021 (אין מה להשוות לדגם הישן כי הוא שודרג לגמרי מהדור בכל הפרמטרים והוא יותר משפחתי) או סוזוקי קרוסאובר שהוא טיפה יותר גדול. הג'וק משוכלל עם מערכות בטיחות מתקדמות מובנות. אבל כמעט לא ראיתי את הדגם החדש בכבישים שזה מוזר.הסוזוקי לעומתו הוא אמין, משפחתי יותר, מוכר ונמצא בכל מקום אך בלי השכלולים ועם מובילאיי שזה פחות טוב. עשיתי נסיעת מבחן בג'וק כולל נסיעה לחניון והכל היה סבבה. את הסוזוקי לא ניסיתי. המחיר דיי דומה ככה שזה לא פרמטר. יש מישהו שמבין ויכול לפתור לי את הדילמה?
פורסם

לא זה ולא זה , שני רכבים בינונים.

2008 \ קארוק יתנו מענה עדיף משמעותית על שני אילו , מציע לך לבצע נסיעת מבחן ולהחליט בעצמך מה עדיף עבורך.

• אהבתי 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מניח שהתכוונת קאמיק (הקארוק יושבת במשבצת של 3008 וחברותיה). אני מסכים, ואני אוסיף את הקפצ׳ור החדשה (שלא נופלת במאומה מה-2008 ובטח מהקאמיק) שכמו הג׳וק מדובר ברכב אחר לחלוטין מהדור הקודם שלו.
אבל אם פסלתם את האופציות האלא ונשארתם עם הג׳וק או הקרוסאובר אישית הייתי הולך על הג׳וק.

• רעיון טוב! 2
פורסם

אם כבר ג'וק הייתי מעדיף את האחות מרנו עם המנוע 1.33 שמשמעותי יותר חזק, יצא לי לנהוג בקאפצור ומאוד הופתעתי מרמת האבזור ומהנסיעה הנעימה. 

הגוק מגיע רק עם מנוע 1.0 שעובד הרבה פחות חלק מה1.33 של הרנו.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• תוכן חדש...