ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,624 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 26 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
היי, אני כנראה אצטרך רכב בקרוב. מתחיל לחפש כבר מעכשיו אבל לא לחוץ, אז מוכן לחפש כמה שבועות/חודשים. בגדול הרכב ינסע גג 8000 ק"מ בשנה או לי 10K. מה שנחמד לי זה שהרכב יהיה ידני (כי אני נוסע בשעות בלי פקקים כמעט), אמין ויצליח לנסוע במהירות סבירה בלי לרטוט כאילו הוא מתפרק (נניח 140). בנוסף מזגן נורמלי זה בונוס. לא אכפת לי ניהוג, רעשי רוח, גודל של הרכב (חוץ ממיני ממש קטנות שאני לא אוהב איך שהן נראות), בעצם שום דבר אחר לא מעניין. זה לא רכב ל"פאן" או ימי מסלול, אלא נטו משהו שיניע אותי מנקודה א' ל-ב' במהירות, עם מזגן ומושב סבירים ושיהיה לי נחמד לבחוש בהילוכים. זהו. ראיתי את הקליאו 0.9 בשנים 15-17 אבל ממה שקראתי בפורום המזגנים שלהן לא להיט? יש להן עוד בעיו…
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מחפש רכב למשפחה, נסועה של 5000 ק''מ ומטה לשנה (יש לי ברלינגו לעבודה). זקוק ל8 מקומות ותא מטען גדול. חשבתי על רודיוס, ביד 2 יש כמה במחיר זול עם 7 מקומות, הבנתי שיש אפשרות להוסיף ספסל על המסילות הקיימות ולקבל 9 מקומות. זה חוקי? יש אפשרות להוסיף ברישיון? מה התהליך לעשות זאת? תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת save, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 464 צפיות
היי חברים, אשמח להלצתכם לרכב שיהיה נוח ובעיקר אמין לנסיעות ארוכות של פעם בשבוע עפולה - באר שבע וחזור... התקציב הוא עד 40 אלף ומטה... על איזה רכב הייתם ממליצים שהנסיעות האלה לא יכבידו עליו ושעדיין יתן תמורה למחיר.. תודה 🙂
הודעה אחרונה מאת עמית1345, -
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
שלום, אשתי ואני בהריון ראשון, והחלטנו שהגיע הזמן לשדרג את הרכב הקיים והישן לרכב משפחתי ראשון. יש לנו תאומים ולכן אחד הפרמטרים החשובים לנו (מלבד נושא הבטיחות מן הסתם) הוא גודל תל המטען. לאשתי גם חשוב רכב גבוה ולכן העמדנו את האטקה והקארוק כמועמדים אפשריים. מבחינת היתרונות ששמתי לב שיש בקארוק הוא העניין האבזור הבטיחותי על פני האטקה. אהבתי את העניין שאין בו התקנת מוביליי מקומי ויש היגוי אקטיבי מקורי. לעומת זאת, האטקה מגיעה עם מנוע חזק יותר ויש לה יתרון של חיווי שטח מת במראות. עוד נקודה - הקארוק חדש יחסית והמחיר שלו גבוה יחסית. לעומת זאת את האטקה ניתן לרכוש לאחר ירידת ערך בשנתון 2016. מניסיונכם - מה הייתם ממליצים? נקודה אחרונה - הבנתי שאין הבדל בין ה…
הודעה אחרונה מאת Bull-81, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום מחפש הונדה ג'אז יחסית חדשה 18-19 אבל לא מבין את המחירים שהולכים בשוק ראיתי בחברות ליסינג רכבים עם ק"מ נמוך בסביבות ה70-73 אלף ש"ח לאחר התמכחות בשוק הפרטי מתחילים רק לדבר מ75. אך אני רואה שע"פ מחירון לוי יצחק רכב כזה צריך לעלות 66-68 תלוי ק"מ וכו מה אני מפספס?
הודעה אחרונה מאת Bull-81, -
-
- 4 עוקבים
- 22 תגובות
- 14.9 אלף צפיות
היי, לאחרונה שמעתי על העולם הזה. מה דעתכם עליו? האם יש אתר שמרכז את כל העסקאות בצורה טובה? מה צריך לדעת לפני שנכנסים לתהליך כזה? תודה.
הודעה אחרונה מאת nirko, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 571 צפיות
שלום, מחפש מוסך אמין לבדיקה לפני קניית רכב יד ראשונה באיזור כפר סבא - רעננה. תודה!
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 12 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היי, אנחנו קצת אבודים מהמבחר ובערך כל יום שומעים על דגם נוסף שאולי רלוונטי. אפילו על קטגוריה אנחנו לא סגורים - SUV B או SUV C או משפחתית ואפילו ראינו מכוניות מנהלים רלוונטיות (ומפנקות!). תוסיפו לזה מבצע חבר דרך ההורים, מתיחות פנים לאורך השנים, רכב חדש\יד שנייה\0 ק"מ, והנה אנחנו כאן, צריכים יותר הכוונה ו"מה לא" מאשר מה כן. דרישות: בטיחות - בקרת שיוט אדפטיבית (אני מת על זה), בלימת חירום אוטונומית והתראת סטייה מנתיב - חובה. מערכת שמירה על נתיב - יתרון. 3 כסאות בטיחות במושב האחורי. (תאומות מתחת לגיל 3 ואח קטן ממש בקרוב). פתחי מיזוג מאחור - יתרון. נוסעים כ-11K בשנה, בעיקר נסיעות ארוכות בסופ"שים. מוציאים היום כ-450 ש"ח בחודש עם רכב…
הודעה אחרונה מאת robertf, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 611 צפיות
שלום, המליצו לי בפורום בשרשור על מספר רכבי 7 מושבים. אני ממוקד כעת בסורנטו בנזין, להבנתי: יתרונות: מרווח מזגן ליושבים מאחור אמין יחסית חסרונות: אין הרבה כאלה תקלת מנוע חבויה בדגם בנזין (?) שאלתי - האם באמת קיימת תקלת מנוע חבויה בדגם זה? הבנתי שטופלה במסגרת הסכמים ייעודים היכן שהתגלתה אבל לא במסגרת ריקול. יש ממה לחשוש? אם לא זה, אז כנראה אאוטלנדר למרות שאני פחות אוהב.. תודה מראש 🙏🏼
הודעה אחרונה מאת shimonam, -
דרישות ופרטים: - אמינות - שיהיה יחסית זריז (לא מחפש מכונית ספורט או משהו כזה, אבל שלא ירגיש שהאוטו "לא סוחב") - מערכות בטיחות אקטיביות (בעיקר בקרת שיוט אדפטיבית והתראת שטח מת) - אופי נסיעות: יותר בינעירוני מאשר עירוני (ביחס של 60:40 בערך לטובת הבינעירוני) - ממוצע נסועה 15,000 ק"מ בשנה - עיצוב - שיתאים לזוג בלי ילדים (ושאולי בהמשך יהיה אפשר להסתדר עם ילד אחד, גם אם זה לא יהיה מושלם) - כניסה והנעה ללא מפתח חשבתי על מאזדה 3 האצ'בק ספיריט אבל המחיר (150K) פשוט מטורף. 140K זה גבול עליון קשיח מבחינתי (ראיתי שיש מאזדה 3 באפס ק"מ אבל אין שם את הצבע שאני רוצה אם אני הולך על הרכב הזה). איזה אופציות יש לי?…
הודעה אחרונה מאת joelsnet, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן. כנראה הפוסט השני שלי פה מאז שנרשמתי לפה מתישהו לפני 4 שנים. אני מחפש רכב ידני,מן הסתם צריך להיות אמין וחסכוני. אני לא מחפש מכונית מירוץ. פשוט משהו שייקח אותי מA ל-B אני כנראה אהיה הנהג היחיד רוב הזמן ולא ייקח איתי עוד אנשים ככה שמקום ברכב פחות קריטי רק שזה לא יהיה מכונית עם גג נמוך. אני לא גבוה במיוחד אבל ב1.79 מטר האלטו של אחותי לא ממש קורצת לי למרות שכנראה הייתי יכול אולי להוריד את הגובה של המושב. תא מטען גדול זה בונוס (בעיקר בשביל לעזור לאמא שלי עם הקניות) אין לי מושג אם רוב הנסיעות יהיו בעיר או מחוץ לעיר אבל נגיד שזה חצי-חצי כזה. שמתי עין על רנו קליאו 0.9 ידנית אבל אני אשמח לעוד הצעות אם יש
הודעה אחרונה מאת DrCow, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלומות. חבר אמר לי שהשמועות מדברות על דגם חדש אוטומטי לקראת הקיץ. הדגם הקודם, האוטומטי, אזל די מהר ולאחר מכן גם לא כל כך הצטערתי שלא הצלחתי לשים יד על אחד, כי נתוני הבטיחות שלו עלובים. השאלה שלי היא האם מישהו יודע משהו לגבי החדש הזה? האם הוא דגם משופר משמעותית או רק עבר מתיחת פנים? האתר של היבואן מעצבן ולא אינפורמטיבי. אני יודע שהכי טוב זה לגשת אליו או לבקש נסיעת מבחן, אבל בכל זאת. קר, גשום ואנחנו גם בשנת 2021.
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אני שוקל לרכוש ניסאן סנטרה 2018. הרכב מספיק לי מבחינת דרישות הגודל וסביר לי לנהיגה. רציתי לשמוע מבעלי נסיון - האם הוא אמין לאורך שנים? אני רוכש אותו עם 60 אקמ. האם יהיה עלי לצפות להחליף בו חלקים משמעותיים כשיתקרב ל-100 אקמ? או שהתחזוקה שלו רגילה?
הודעה אחרונה מאת claudia5, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 977 צפיות
שלום לכולם, כבר תקופה שאני מתלבט אם לרכוש את הקליאו (דור-רביעי) בגירסא הידנית. כל אדם שאני פוגש, אומר להתרחק מרנו. מצד שני, במעט הביקורת שראיתי (ביד-2) נראה שדי משבחים את הרכב. ראיתי שאפשר למצוא את הרכב בין השנים 2014-2018 בטווח מחירים די סביר ושהתמורה נראית טובה (מבחינת אבזור הרכב). ראיתי שהרכב מגיע עם מנוע 0.9 טורבו (שגם מהטורבו המליצו להתרחק) ושאין כל כך מה לצפות מהביצועים, אך אני נוסע עם סוזוקי אלטו, כך בטוח שאני ארגיש בהבדל מהותי. צריכת הדלק נראית גם בסדר והשאלה המרכזית היא רמת האמינות. האם רנו באמת לא מומלצת או שמא זו סטיגמה רעה שנדבקה ולא מוכנה לשחרר? ואם אכן מדובר רק בסטיגמה, האם מישהו נתקל בקשיים למכו…
הודעה אחרונה מאת ra.nix, -
-
שלום, אשמח לעזרתכם בבחירת ג'יפון עירוני לאשתי. הנסועה כ- 70% בעיר, 30% בינעירוני. באיזור ה- 5K ק"מ בשנה רגילה, במצב קורונה כנראה חצי. לאחר קריאה מרובה על הרכבים ונסיעות מבחן על רנו קפצ'ור החדשה, פז'ו 2008 וסיור סטטי בניסאן ג'וק וסקודה קאמיק - נראה שה- 2008 הכי יפה ונסיעה רכה עם בידוד רעשים טוב על שיבושים עירוניים. נראה שאנחנו די מוכוונים ל- 2008, אבל ממש לא בטוחים בגלל שזה רכב צרפתי. בקיצור יש לנו פיק ברכיים בנושא. מדובר בגדם פרימיום עם מנוע 1.2 טורבו בנזין (130 כ"ס ותיבת ASIN עם 8 הילוכים). מה דעתכם על הרכב? האם יש לו כבר תקלות ידועות ועד כמה בטוח ללכת על הדגם הנ"ל?
הודעה אחרונה מאת ronrcz, -
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 517 צפיות
לבנה עשיתי סיבוב האוטו נוסע חלק מאיץ טוב. 1.6 טורבו רמת אבזור לדעתי הכי נמוכה אין מושבי עור אין סאן רוף. הוא אומר שהמחירון מעל 60 אני אישית לא בדקתי, הוא דרש 45, אמרתי שאעדכן אותו ולמען האמת לא חזרתי אליו. אני רואה כל מיני רכבים מכל מיני קטגוריות ועדיין לא סגור על עצמי. אבל אז הוא התקשר ואמר לי אם אני אקח את הרכב ב40... עכשיו אני בדילמה, האוטו באמת אחלה ואני אוהב את המראה. אני גם אוהב מכוניות גדולות אבל קשה לי להחליט כי האוטו באמת טוב אבל לא התאהבתי בו. אתם יכולים אולי לתת פרטים מהנסיון שלכם על הדגם? אמינות צריכת דלק מחירי ביטוח וכו?
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 740 צפיות
היי חברים, אני מאוד רוצה להתקדם לרכב (גר בתא, רווק, מחפש רכב נוח אמין ובסיסי לנסיעות עירוניות- בינעירונית לרוב במרכז , בערך פעמיים בשבוע.) מתלבט לגבי איזה מסלול כדאי: 1. קנייה של רכב יד שנייה - האם לקנות רכב מיד שניה מסוכנות או פרטי (להשקיע זמן בחיפוש רכב בשוק עם מלא שקרנים ..) ? אם כבר לקנות אז בתקציב של 40- 45 אלף ועדיף רכב שישרת אותי לתקופה ממושכת (נגיד יונדאי i20 או סופר מיני / משפחתית מומלצת). 2. ליסינג פרטי מסוכנות- לשכור רכב לשנתיים בראש שקט יחסית, לשלם מקדמה לא יקרה ותשלום חודשי קבוע ולדעת שבסוף תקופה אני מחזיר את הרכב ואז משדרג או קונה רכב מתקדם יותר. לא צריך ליסינג מימוני בכלל אז אין כאן עניין של ריבית. חושב על יונדי I10…
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 851 צפיות
מחפש רכב אוטומט לנסיעה עירונית ומידי שבועיים לנסיעה לצפון\דרום מהמרכז. לבן אדם יחיד\זוג. תקציב - 25k... כמובן שאפשר להתגמש חשיבות לפי הסדר - אמינות, צריכת דלק, טיפולים לא יקרים, זריז בכביש, אין צורך במשפחתית מאסיבית. רכבים שחשבתי עליהם - פיגו 208, סיאט איביזה, טויוטה קורולה, רנו קליאו, קיה סיד\ריו, יונדאי i20.
הודעה אחרונה מאת shakedi, -
-
פגו 108 רובוטית
מאת Yz12-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי שוקל לקנות פגו 108 רובוטית 2016, ומתלבט על האם זה רכב כדאי? האם יש למישהו נסיון? מבחינת אמינות וצריכת דלק ?
הודעה אחרונה מאת Yz12, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 686 צפיות
מחפש כבר הרבה זמן רכב אוטומט, אמין, חסכוני חזק ונוח ולא מוצא. עד לפני כמה שנים לא הייתה חיה כזאת? אם למישהו יש ניסיון עם רכב כזה אשמח לשיתוף שלכם. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
אני נהג חדש ואני מתכנן לקנות בקרוב רכב ראשון ואני לא יודע מה כדאי לי יש לי תקציב של עד 15k בערך ואני כבר מבולבל אז אם יש פה כמה שמבינים אשמח לעצה ועל הדרך שתסבירו על הקילומטראז ועד כמה כדאי לקנות, על הכמות דלק, על הוצאות תחזוקה שלא יהיה יקר מדי. בכל זאת אני רק בן 18 ואני מתכנן לממן הכל ועל ביטוח, כמובן תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת .אופק., -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם! אני מחפש בנרות כבר כמה שבועות רכב עד 30k. בעיקרון אני מחפש רכב אמין, חסכוני, חזק ונוח (בדיוק בסדר עדיפות הזה). אחרי חיפושים ארוכים הבנתי שאלו האופציות שלי: איביזה, פאביה ו208. אשמח לדעת מה לא ומה כן, למה לא ולמה כן (אך ורק מניסיון אישי) ואם יש אופציות אחרות שלא שמעתי עליהן אשמח לשמוע. תודה רבה חברים. נ.ב. חייב גיר אוטומט (כי אני עכשיו עם ידני וחלאס)... נ.ב 2. 208 קצת יותר יקרה בתקציב אבל יש לי אופציה לקנות אחת ב20 אבל הבעלים טוען שהרכב אוכל שמן. יכול לתקן לבד בבית מה שצריך רק צריך לעלות על התקלה. (אם יש מישהו שמכיר את הבעיה הזאת זה בכלל יהיה מעולה).
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 587 צפיות
שלום לכולם, כרגע אני בדרך לרילוקיישן שקצת מתעכב באדיבות הקורונה, אבל עתיד לחזור לארץ לפעמים לפרקים של שבוע-שבועיים ואף קצת יותר, ויכל להיות נחמד שיהיה רכב שיחכה לי לטיולים בארץ לזוג + 1, מה גם שיהיה לי עבר ביטוחי כשאחזור אחר כך לישראל. כל הרעיון הזה עלה בעקבות הזמדנות לקנות אופל קורסה 2002 עם קמ' נמוך של 80K, בעלת מנוע 1.4 וגיר אוטומט רגיל (לא טיפטרוניק שידוע כבעייתי) הרכב (אם) יירכש במחיר נמוך, אבל אני לא רוצה ליפול להוצאות מיותרות ומה שמעניין אותי בעיקר זאת האמינות ובפרט המנוע והגיר. למי מכם יש נסיון עם הרכב אשמח לקצת פרטים. תודה עריכה קטנה: יהיה מי שיזיז את הרכב ויקח לסיבוב קצר (15קמ) …
הודעה אחרונה מאת ExtraD, -
היי רציתי לדעת ממישהו כאן עם ניסיון על אחד מרכבים GM עם V6 3.5/3.8 או כל נפח על איך האמינות שלהם כי אמינות שברולט ביואיק נחשבת ללא טובה בכלל אבל יש הרבה דוגמאות ביד 2 עם המון המון ק''מ בלי בעעיות
הודעה אחרונה מאת icc, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מחפשת רכב אוטומט לנסיעה שקטה אמינה מרווחת ולא רועשת. תקציב - 30K בערך... חשיבות לפי הסדר - אמינות, נוחות, מרווח, צריכת דלק,שנתון סביר, לא צרפתי, לא מכוערת מדי רכבים שעלו - הונדה גאז הייתה פייבוריטית אבל בלתי אפשרי למצוא בקילומטראז סביר. סוזוקי XS4(דמוי ג'יפון),סוזוקי ספלאש, מאזדה 3 בינתיים אני לא כל כך מוצאת את עצמי. אני מסתכלת כבר חודש על רכבים ואני די מיואשת שאני רואה את חוות הדעת, תמיד יש למישהו מה להגיד. אשמח לעזרה מכם. חשוב מאוד נוחות ומרווח כי אני תמיד נוסעת עם חיות (מטפלת בעזרת בעלי חיים) תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 6 תגובות
- 809 צפיות
שלום לכולם, קיבלתי הצעה לקניית יונדאי i20 חדשה מדגם intense ב 84 אש"ח מהחברה. נפח מנוע 1.0 - 100 כ"ס. 1. מה דעתכם על הרכב? הוא ישמש בעיקר לנסיעות בין עירוניות של קו עבודה - בית. 2. מה דעתכם על הגיר הרובוטי של יונדאי? 3. היה רשום שיש דירוג 1 (מתוך 9) של בטיחות. מה אתם חושבים על זה? הרכב לא בטיחותי?
הודעה אחרונה מאת Alif2, -
-
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, צריך את עזרתכם בנוגע לחוות דעת על שני דגמים של הונדה: 1. הונדה סיוויק האצבק קומפורט 2017 2. הונדה סיוויק האצבק אלגנס 2017 שני הרכבים שמצאתי הם בעלי קילומטראז זהה (40-45 אלף קמ), ובמחיר דומה (80,000₪). שניהם פרטיים, הקומפורט יד שניה, האלגנס ראשונה. רציתי לדעת מה ההבדלים בין הרכבים, ובאופן כללי איך הם. אם יש הצעות אחרות, אז מה שמעניין אותי ברכב זה: *שלושת הראשונים די שווים בדירשה שלי 1. חוויית ניהוג 2. נוחות 3. אמינות 4. אבזור טוב (גם מדיה, גם בטיחות) 5. מעדיף משפחתיות קומפקטיות האצבק, אך פתוח גם לסופר מיני מרווחות וגיפונים. 6. תקציב - לא מעל 80k, מעדיף פחות …
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 523 צפיות
מעוניין בהמלצות מחפש קרוסובר היברדי במחיר עד 220 אמינות וחיסכון בדלק ונוחות נסיעה קונה רכב לטווח ארוך. וכמה הנחה ניתן להשיג מסוכניות רכב בעת רכישת רכב חדש? הרכב שכרגע מעניין אותי זה טויטה ראב 4 או יונדאי טוסון כשיגיע
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 586 צפיות
שלום לכולם, בעלי הרכב אומרים שזה משפשוף עם רכב אחר, ושהתופסנים נהרסו. הם הדביקו את זה אך זה השתחרר. אודה לדעתכם על הנושא, האם מה שהם אומרים נשמע הגיוני וכמו כן מה הן אפשרויות התיקון שעומדות לרשותי. תודה לכולם. 20210219_111930.mp4
הודעה אחרונה מאת markb205, -
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אחד מהאביזרים היותר חשובים לדעתי הוא "זיהוי תמרורים" המספק אזהרת חריגה מהמהירות המותרת למקרה שהנהג לא שם-לב לכך. זוהי אחת האופציות החסכוניות בתוכנות ניווט שונות כדוגמת WAZE. חבל שלא כל יצרני הרכב מוסיפים אופציה זו לכל ההיצע שלהם!
הודעה אחרונה מאת ronrcz,
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 968 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Supertigre
- Giant_TA
- אהרן ג
- גולדן191
- T_A
- orsh99
- gadik6
- עוזי ל
- הדיין
- Igalz
- lanosforce
- David32