Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי זה דגם מיושן ( מלפני 10 שנים ) ומרגיש ככה בפנים
אם כבר קונים רכב חדש, אז לפחות כדאי להרגיש שאתה לא ב 2010.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

לא כל כך מסכים....

גם אייפון הוא מכשיר מלפני 10 שנים ועדיין יוצא כל שנה דגם משופר.

הASX כולל מגוון רחב מאוד של מערכות בטיחות מתקדמות, מסמך מולטימדיה הכולל וויז, הרכבת חומרים טובה ועמידה, רחב מאחור ובחישוב של עלות מול תועלת (בעסקאות 0 ק"מ) נראה ממש נחמד.

לצורך השוואה עשיתי נסיעת מבחן ביונדאי קונה שהוא ללא ספק דגם חדש ומודרני לגמרי וממש התאכזבתי. כל החלק הפנימי שלו ממש דל.

הנקודה היחידה לעניין "רכב מיושן" שאני יכול להבין זה המנוע והגיר האטמוספרי. אבל גם כאן,  אני רואה יתרונות. בהתחשב ברצון להחזיק את הרכב כ- 6-7 שנים אני חושב שעדיף "ללכת" על מנוע וגיר מיושנים שכבר הוכיחו את עצמם.

אשמח להתייחסות. 

אני ממש לא מייעץ אלא בהתלבטות בין האפשרויות שעלו לעיל.

עריכה אחרונה על ידי פרפני
  • אהבתי 1
פורסם

באייפון יוצא כל תקופה דור חדש (טוב, כמעט).

אייפון 12 לא מרגיש כמו אייפון 4.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

ה- ASX נראה יפה, אבל כשנכנסו פנימה ההרגשה הייתה של צעצוע פשוט - הנדסת אנוש מלפני 2 דורות, מערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית ואיכות שמע ירודה (שלא לדבר על הדיבורית BT עם רמקול מתחת לדשבורד).

לכן במקרה של ASX אפילו לא המשכנו לנסיעת מבחן. 

ה- 2008 נותן הרגשה של רכב הרבה יותר מתקדם הן מבחינה טכנוליגית (מנוע מוגדש עם תיבת 8 הילוכים פלנטרית) והן בתוך הרכב. אני מסתכל על הדברים הקטנים ושואל את עצמי למה ב- ASX, רכב 2021,  הנורות עדיין לא נורות LED... ב- 2008 כל הדברים האלה מתחברים למשהו שלם יותר כחבילה שנראית כסומה יותר.

החשש הכי גדול הוא עד כמה כל הגידייז האלה של 2008 יהיו אמינים ומה עד כמה הרכב הזה יהיה מבוקש בשוק בעוד 3 שנים וירידת הערך בהתאם.

עריכה אחרונה על ידי Random
פורסם (נערך)

קשה לחזות את העתיד אבל אם ה-2008 הוא אכן בייבי 3008 אז הצפי שהרכב ישמור על מחירו בצורה לא רעה ויהיה מבוקש גם בעתיד בטח עם נסועה כל כך נמוכה ואם תקחו גרסה מאובזרת.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, Gavrik כתב:

אבל במקרה הנ"ל אפשר להגיד שזה נכון. מנוע הפיורטק 1.2 שמותקן ב2008 נמצא איתנו מ2014-2013 ועבר כבר את מחלות הילדות שלו ואפילו אפשר להגיד צבר רקורד אמינות מסויים והגירים של אייסין מצויינים מבחינת אמינות כמו תמיד.
מצד שני ה1.33 עוד לא צבר רקורד אמינות וכך גם הגיר הרובוטי החדש שיש ברנו.

בכל מקרה אני מסכים עם השורה התחתונה ה2008 קודם כל לדעתי יקרה מידי אני מרגיש שהם מנסים למתג את פיג'ו כפרימיום את אופל כעממי ואת סיטרואן כמשפחתי פרקטי בדיוק כמו שVAG עשתה עם וולקסוואגן, סקודה, סיאט ומקפיצים את המחירים של פיג'ו לרף הגבוהה בקטגוריה ומושכים רק את מי שממש מתרגש מהשופוני כאשר במחינת רכב נטו יש להם רכב טוב אבל לא טוב מספיק כדי לבקש עליו כמה שהם מבקשים.

הויטרה היא רעיון מצויין דווקה אם תרצו לחכות יש צפי להגעה של המון דגמי גיפונים סיניים חשמליים וחצי חשמליים והטיזר שהMG HS סיפקה לנו מספר שהם יכולים להגיע אלינו במחירים מאוד תחרותיים ודווקא לנסועה שלכם אני חשוב שרכב חשמלי יכול להיות מצויין. 

כמה עולות הקאמיק וה CX3 ?. למה אתה רושם שה2008 יקר?.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
פורסם

קאמיק מתחילה ב-127 אלף ש"ח, בפועל אני מאמין שאפשר לקבל אותה בפחות כולל אחריות לשנה שלישית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

טי קרוס עדיף על המיצובישי אבל נופל מהשאר.

תא הנוסעים שלו פחות איכותי ומעוצב מאלה של הפיג'ו והסקודה וגם בידוד הרעשים שלו נופל מהם. יצא לי לנהוג בו ראש בראש מול הקאמיק ולא מצאתי סיבה להעדיף את הטי קרוס. הוא דיי מקביל לארונה ויקר ממנה באופן דיי משמעותי כשהיתרון היחיד שלו על הסיאט הוא בקרת סטיה מנתיב שמבטלת את הצורך במובילאיי.

פורסם
לפני 10 שעות, dorsht כתב:

קאמיק מתחילה ב-127 אלף ש"ח, בפועל אני מאמין שאפשר לקבל אותה בפחות כולל אחריות לשנה שלישית.

פיגו 2008 פרמיום עולה 136,990ש"ח.

הקאמיק סטייל המקבילה עולה אותו הדבר ,אבל גדול,היא עם מנוע 1.0 שהוא חלש משמעותית מהמנוע של פיגו ורק עם שנתיים אחריות.

המאזדה CX3 עולה בין 143,990ש"ח ל149,990ש"ח לגרסאות ביניים.

הנחות אפשר לקבל על כולן.

ה2008 ממש לא יקרה יותר מהמתחרות,זה מידע שגוי.

פורסם
לפני 15 שעות, פרפני כתב:

אשמח לברור למה אתם לא לוקחים בחשבון גם את ה- ASX של מיצובישי ?

רכב חביב מאוד עם מערכות בטיחות, אמין, רחב וגדול (יחסית).

אני בהתלבטות זהה לפותח השרשור ולאחר לא מעט אפשרויות חשבתי ללכת על הכיוון של ה- ASX בעסקאות 0 ק"מ.

מיושן, צרכן דלק כבד , עיצוב פנימי של פעם , גדול מדי להתנהלות עירונית, רכב שפשוט עבר זמנו .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
פיגו 2008 פרמיום עולה 136,990ש"ח.
הקאמיק סטייל המקבילה עולה אותו הדבר ,אבל גדול,היא עם מנוע 1.0 שהוא חלש משמעותית מהמנוע של פיגו ורק עם שנתיים אחריות.
המאזדה CX3 עולה בין 143,990ש"ח ל149,990ש"ח לגרסאות ביניים.
הנחות אפשר לקבל על כולן.
ה2008 ממש לא יקרה יותר מהמתחרות,זה מידע שגוי.

תלוי...

אני חושב שגרסאות הבסיס של ה-2008, קאמיק וקפצ׳ור למשל די דומות.
אם נדלג רגע על גרסאות האמצע שלא קיימת בסקודה, אז ה-2008 GT עולה היום על הכביש לא פחות מ-151,000 ש״ח. יש כרגע הטבת מזומן והמחיר יורד ל-148,000.
קפצ׳ור אדישן 1 המקבילה ל-GT עולה 143,800 על הכביש, לפני הנחה (סביר שאפשר להוריד כ-2000 ש״ח). הפרש לא קטן בכלל (לא מתייחס כרגע לזה שהקפצ׳ור בגרסה הזו עם מנוע חזק יותר).
קאמיק סטייל החזקה 1.5 עולה 147,000 על הכביש לפני הנחה (יש הנחה כרגע אבל לא יודע כמה היא). המנוע פה חזק יותר אבל אני מניח שהיא פחות מאובזרת מהפיז׳ו והרנו בגרסאות הבכירות.

ואם כן נתייחס רגע לגרסאות האמצע בפיז׳ו וברנו (לסקודה אין ממש כזו) אז ה-2008 פרמיום עולה 140,691 לפני הנחה כרגע של 3000 ש״ח - אז 137,681.
קפצ׳ור אקזקיוטיב עולה 135,800 לפני הנחה.
בשני הרכבים זה לפני צבע מטאלי...
פורסם

גרסאות הבסיס לא רלוונטיות לרכישת לקוח פרטי,כי הן בעיקר לליסינג וחברות.

השוואתי רמות אבזור דומות ככל האפשר,היבואנים קבעו את האבזור,הסטייל של סקודה עומד פחות או יותר מול הפרמיום של פיגו.

הנחות אפשר לקבל גם על הפיגו ,לא רק על הסקודה.

קח בחשבון שצריך להוסיף עוד אלפייה על האחריות של סקודה.

כפי שאמרתי,הפיגו לא יקרה בכלל לעומת המתחרות,שלא לדבר על האפשרות שלא קיימת בכלל לקבל דגם מאובזר במיוחד בסקודה כמו הGT LINE של הפיגו.

פורסם

מה נסגר? אתה באמת לא נותן לעובדות לבלבל אותך ואני חייב להגיד שאתה נשמע מאוד לא אובייקטיבי.

כתבתי לך שחור על גבי לבן שה-2008 בגרסה היקרה עולה מעל 150 אלף ש״ח, או 148 כרגע עם הנחה, כאשר הגרסה המקבילה שלה מבית רנו זולה ב7000 ש״ח ואתה עדיין מתעקש להגיד שהפיז׳ו לא יקרה מהמתחרות שלה.
גם הפומה הבכירה (ST-Line X) זולה מהפיז׳ו ב4000 ש״ח.

ואגב אין GT-Line ב-2008. יש GT.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...