Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, ronrcz כתב:

פיגו 2008 פרמיום עולה 136,990ש"ח.

הקאמיק סטייל המקבילה עולה אותו הדבר ,אבל גדול,היא עם מנוע 1.0 שהוא חלש משמעותית מהמנוע של פיגו ורק עם שנתיים אחריות.

אבזור הבטיחות של הפרימיום עדיין נופל מזה של הקאמיק, שמציעה אבזור בטיחות עדיף גם ברמת הגימור הבסיסית (אמבישן) שכולל 9 כריות אוויר (לעומת 6 כריות אוויר ב-2008) ומערכת לניטור רכב שטח מת (שזמינה רק ברמת הגימור הכי גבוהה של ה-2008).

לא סתם כתבתי שאפשר לקבל אותה בפחות כסף מה-2008 גם עם אחריות לשנה שלישית.

נהגתי על רכבים עם שני המנועים, לא חושב שה-1.0 חלש מהמנוע של PSA. בטח לא חלש משמעותית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ה1.0 לא חלש משמעותית של הפיגו ,וה1.5 לא חזק משמעותית ,ב1.5 גם מרגישים משום מה את ההשהייה המעצבנת בהתחלת הנסיעה בצורה בולטת יותר מאשר ב1.0.

לדגם הבסיסי של הסקודה יש אמנם עוד 3 כריות אויר ,אבל בכל הקשור לשאר האבזור,הרכב מגיע די ערום,וללא פריטי אבזור הקיימים בדגם הבסיסי של ה2008.

בכל מקרה פרטיים לא רוכשים את הדגמים הבסיסיים.

ובכל מקרה ה2008 לא יקרה יותר,וזאת הייתה הפואנטה.

פורסם (נערך)

לקרוא לקאמיק ערום זו הגזמה.

בהשוואה של הסטייל מול ה-GT Line, היתרונות של ה-2008 מסתכמים בבלם יד חשמלי, חיישנים קדמיים, מבט על וחלון בגג.

מצד שני לקאמיק יש יתרון בכריות האוויר, פתחי מיזוג מאחור שאין ב-2008 ופקדים פיזיים למזגן.

מהיכרות איתך בפורום ומקריאה של ההודעות שלך, תגיד שזה לא כזה נורא ושאפשר להסתדר עם זה.

נכון, זה לא דיל ברייקר ועדיין אעדיף כפתורים פיזיים למזגן כל עוד הם קיימים.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אתה כבר רושם גם מה תהיה התשובה שלי..אולי אתה ביבי..

וכרגיל,הכל חלקי נתונים.

"בהשוואה של הסטייל מול ה-GT Line, היתרונות של ה-2008 מסתכמים בבלם יד חשמלי, חיישנים קדמיים, מבט על וחלון בגג."

מעבר לסאן רוף,מצלמת 360,בלם יד חשמלי,אין חיישנים מקדימה,וגם שמירת אמצע הנתיב שאין בסקודה,החלפת אורות אוטומטיים שאין בסקודה,זיהוי תמרורים שאין בסקודה,בלימה לרכב דו גלגלי שאין בסקודה,בקרת שיוט STOP &GO שאין בסקודה,מראה פנימית נגד סינוור מאחורה שאין בסקודה,ו..בפיגו יש פנסים FULL LED מקדימה ובסקודה הלוגן מסכנים.

אפילו אני לא חשבתי שהפיגו כלכך הרבה יותר מאובזר,אם היו מוסיפים את כל התוספות האלה לסקודה ,אני לא רוצה לחשוב כמה היא הייתה עולה!.

פורסם

לא צריך להיות ביבי בשביל לזהות את חוסר האוביקטיביות שלך.

אומר שוב, אין GT-Line ב-2008 היום, יש GT, ואתה סגור על זה שיש מצלמות 360?
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני כשעה, ronrcz כתב:

ביבי אני בטוח לא, אבל כבר הספקתי להבין שאתה לא ממש חובב VAG וזה בסדר. אבל תציג את היתרונות של האחרים גם כן. זה לא שה-2008 בעמדה עליונה בהכול.

מה עם הביצועים העדיפים בקאמיק 1.5 טורבו? יש אנשים שיעדיפו את הביצועים העדיפים ואת שאר היתרונות על פניי היתרונות של ה-2008.

מה עם זה שבתוספת קטנה (כנראה) אתה קונה קארוק מרמת הגימור הבסיסית שהיא מכונית מרווחת יותר מה-2008?

או סיאט אטקה סטייל שאמנם נעדר ממנה חלק מהאבזור שיש ברמת הגימור הגבוהה של ה-2008, אבל עולה גם פחות ומציעה מרווח פנים עדיף ותא מטען גדול יותר.

אני לא אומר ש-VAG מושלמים ואין לי משהו נגד PSA גם כן.

עריכה אחרונה על ידי dorsht
  • מעניין 1

פורסם

זה לא שהוא לא חובב וואג. הוא פשוט לא חובב שום דבר בלי סמל האריה מקדימה. גם מהקפצ׳ור הוא מתעלם לחלוטין למרות היתרונות הברורים שלה על הפיז׳ו שצויינו כאן.
מצד אחד אמר שהמנוע בפורד פומה חלש, ומצד שני הוא אומר שאין באמת יתרון למנוע 1.5 בקאמיק בהשוואה למנוע ב-2008.

פורסם
בתאריך 18.2.2021 בשעה 18:54, robertf כתב:

זה לא שהוא לא חובב וואג. הוא פשוט לא חובב שום דבר בלי סמל האריה מקדימה. גם מהקפצ׳ור הוא מתעלם לחלוטין למרות היתרונות הברורים שלה על הפיז׳ו שצויינו כאן.
מצד אחד אמר שהמנוע בפורד פומה חלש, ומצד שני הוא אומר שאין באמת יתרון למנוע 1.5 בקאמיק בהשוואה למנוע ב-2008.

אני באמת לא אוהב את הרכבים של וואג,זה נכון.

אתה כותב מה שאתה רוצה ללא שום קשר למציאות.

מהקפצור אני לא מתעלם,רשמתי לך שבגלל שהמערכת הנעה של רנו בדגמים דור קודם הייתה רוויה בתקלות מהותיות לא הייתי רוכש את הרכב עד שאראה שמערכת ההנעה הנוכחית תוכיח את עצמה,כתבתי לך את זה !.

מעבר לכך כתבתי גם שאני לא רוכש רכבים עם גיר רובוטי.

לא התייחסתי בכלל למנוע של הפורד פומה,התייחסתי למנוע 1.0 של הסקודה ועוד רשמתי שהוא לא חלש משמעותית מה1.2 של פיגו...רשמתי גם שהמנוע 1.5 של סקודה לא חזק משמעותי מה1.2 של פיגו.

המלצתי פעמים רבות בפורום על רכבים אחרים ואף המלצתי לאנשים להתרחק מרכישת הפיגו 308 דור קודם,508 דור ראשון,אז לרשום שאני מוטה זה גם שטות מוחלטת,וגם לא נכון.

אני מקוה שיש לך בעיה קשה של הבנת הנקרא ,אחרת אתה פשוט מפיץ דברי הבל,ועדיף שתפסיק.

• תוכן חדש...