Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, liberfarb כתב:

לקחת מותג שהוא "מת" . ניסן מזמן נמצאת מאחורי הרבה מותגים של רכבים ועכשיו שהיא נמצאת בבעלות רנו אולי יצא מזה משהו חיובי . קח את ה 208 שהזכרת וקח טויוטה קורולה / סקודה אוקטביה חדשה או עוד כמה רכבים . יש ברכבים גדולים בדרך כלל יותר מערכות בטיחות וגם הם יותר נוחים לנסיעה . כמובן שיש כאן גם פקטור של צריכת דלק שהוא לטובת הסופר מיני לצורך העניין 

זה פשוט לא נכון.

כל רכב שונה ונותן תמורה שונה ובעל חסרונות והיתרונות שונים בין אם זה סופרמיני או משפחתית. למשל אם ניקח את ההשוואה שאתה ניסיתי לעשות אז לקורולה אין איכות חומרים או נוחות עדיפות על ה208.

לגבי מערכות בטיחות שהזכרת באוקטביה למשל אין זיהוי הולכי רגל ודו"ג כאשר ב208 יש.

לכל רכב יש את ההיתרונות והחסרונות שלו יש משפחתיות שפחות נוחות מרכבי סופרמיני מסויימים או פחות זריזות או פחות שקטות. 

זה אמנם נכון ככלל אצבע שמשפחתית יכולה לספק נסיעה יותר נוחה ושקטה בגלל גודל גדול יותר ואיכות חומרים עדיפה בגלל מחיר גבוהה יותר אבל מילת המפתח היא יכולה ובפועל לא כולן מצליחות לבצע את זה וחלקן גם משלמות מחיר כבד בויתור על זריזות וחוויית נהיגה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 12 דקות, Gavrik כתב:

זה פשוט לא נכון.

כל רכב שונה ונותן תמורה שונה ובעל חסרונות והיתרונות שונים בין אם זה סופרמיני או משפחתית. למשל אם ניקח את ההשוואה שאתה ניסיתי לעשות אז לקורולה אין איכות חומרים או נוחות עדיפות על ה208.

לגבי מערכות בטיחות שהזכרת באוקטביה למשל אין זיהוי הולכי רגל ודו"ג כאשר ב208 יש.

לכל רכב יש את ההיתרונות והחסרונות שלו יש משפחתיות שפחות נוחות מרכבי סופרמיני מסויימים או פחות זריזות או פחות שקטות. 

זה אמנם נכון ככלל אצבע שמשפחתית יכולה לספק נסיעה יותר נוחה ושקטה בגלל גודל גדול יותר ואיכות חומרים עדיפה בגלל מחיר גבוהה יותר אבל מילת המפתח היא יכולה ובפועל לא כולן מצליחות לבצע את זה וחלקן גם משלמות מחיר כבד בויתור על זריזות וחוויית נהיגה.

תבדוק את עצמך לגבי זיהוי הולכי רגל באוקטביה 

פורסם
לפני 23 דקות, liberfarb כתב:

תבדוק את עצמך לגבי זיהוי הולכי רגל באוקטביה 

לא רק באוקטביה ולא רק זיהוי הולכי רגל, כל צ'מפיון מגיעים עם הרבה X באיבזור בטיחות, קודיאק קארוק טיגואן ומי לא...  בושה!

סיטרואן C5 איירקרוס לדוגמה, יש אולי   X  אחד או שניים, להשוואה.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני שעה, joelsnet כתב:

לא רק באוקטביה ולא רק זיהוי הולכי רגל, כל צ'מפיון מגיעים עם הרבה X באיבזור בטיחות, קודיאק קארוק טיגואן ומי לא...  בושה!

סיטרואן C5 איירקרוס לדוגמה, יש אולי   X  אחד או שניים, להשוואה.

אשמח שתגיד לי מה אין באוקטביה החדשה שבסיטרואן c5 איירקוס יש ?  יש לציין שאני מדבר על רמת גימור סטייל וגם אלה 2 סגמנטים שונים לגמרי 😄

עריכה אחרונה על ידי liberfarb
פורסם
לפני שעה, liberfarb כתב:

אשמח שתגיד לי מה אין באוקטביה החדשה שבסיטרואן c5 איירקוס יש ?  יש לציין שאני מדבר על רמת גימור סטייל וגם אלה 2 סגמנטים שונים לגמרי 😄

כמה קשה לך להיכנס לשני האתרים ולבצע השוואה פשוטה בין הטבלאות?

העצלות היא אם כל חטאת... ונתחיל עם זיהוי תמרורי תנועה והתראה על החריגה במהירות ואיפשור התאמת המהירות בלחיצת כפתור (על ההגה), צריך עוד?!

פורסם
לפני 10 דקות, joelsnet כתב:

כמה קשה לך להיכנס לשני האתרים ולבצע השוואה פשוטה בין הטבלאות?

העצלות היא אם כל חטאת... ונתחיל עם זיהוי תמרורי תנועה והתראה על החריגה במהירות ואיפשור התאמת המהירות בלחיצת כפתור (על ההגה), צריך עוד?!

כל מה שרשמת קיים גם באוקטביה . אני שאלתי לא סתם ... אני אוהב את זה שאתה זורק דברים באוויר :) זה בכלל סגמנט שונה של רכבים ואתה עדין מנסה להוכיח לי דברים לא נכונים 

פורסם
לפני 44 דקות, liberfarb כתב:

כל מה שרשמת קיים גם באוקטביה . אני שאלתי לא סתם ... אני אוהב את זה שאתה זורק דברים באוויר :) זה בכלל סגמנט שונה של רכבים ואתה עדין מנסה להוכיח לי דברים לא נכונים 

העתקתי מאתר סקודה:

פירוט מערכות הבטיחות המותקנות ב - Octavia ברמת גימור Style:

7 כריות אויר
full-circleמצלמת רוורס
full-circleמערכת אקטיבית למניעת סטיה מנתיב
full-circleחיישני חגירת חגורות
full-circleמערכת בלימה אוטומטית בעת חירום
full-circleשליטה אוטומטית באורות גבוהים
full-circleבקרת שיוט אדפטיבית
x-iconמערכת לזיהוי תמרורי מהירות
full-circleמערכת זיהוי הולכי רגל
full-circleבלימה אוטומטית בנסיעה לאחור
x-iconמערכת לזיהוי רוכב אופניים ואופנועים
x-iconהתרעה במצב של עייפות או הסחת דעת
full-circleמערכת זיהוי כלי רכב ב"שטח מת"
x-iconמערכת למניעת שכחת ילד ברכב
מקרא:
full-circleאביזר קיים
empty-circleאביזר אופציונלי
x-iconאביזר לא קיים

ה-  X  הראשון מדבר אליך, לא?!

פורסם
לפני 1 דקה, joelsnet כתב:

העתקתי מאתר סקודה:

פירוט מערכות הבטיחות המותקנות ב - Octavia ברמת גימור Style:

7 כריות אויר
full-circleמצלמת רוורס
full-circleמערכת אקטיבית למניעת סטיה מנתיב
full-circleחיישני חגירת חגורות
full-circleמערכת בלימה אוטומטית בעת חירום
full-circleשליטה אוטומטית באורות גבוהים
full-circleבקרת שיוט אדפטיבית
x-iconמערכת לזיהוי תמרורי מהירות
full-circleמערכת זיהוי הולכי רגל
full-circleבלימה אוטומטית בנסיעה לאחור
x-iconמערכת לזיהוי רוכב אופניים ואופנועים
x-iconהתרעה במצב של עייפות או הסחת דעת
full-circleמערכת זיהוי כלי רכב ב"שטח מת"
x-iconמערכת למניעת שכחת ילד ברכב
מקרא:
full-circleאביזר קיים
empty-circleאביזר אופציונלי
x-iconאביזר לא קיים

ה-  X  הראשון מדבר אליך, לא?!

אז בא אני אגלה לך סוד , האיקס הראשון זה משהו שקיים אפילו ברמת הגימור הכי נמוכה של האוקטביה - אימבישן . היבואן "הנחמד" פשוט מבטל את זה וקל מאוד לפתוח את זה בקידוד פשוט .    עכשיו אתה שמח ? 😘

פורסם
לפני 1 דקה, liberfarb כתב:

אז בא אני אגלה לך סוד , האיקס הראשון זה משהו שקיים אפילו ברמת הגימור הכי נמוכה של האוקטביה - אימבישן . היבואן "הנחמד" פשוט מבטל את זה וקל מאוד לפתוח את זה בקידוד פשוט .    עכשיו אתה שמח ? 😘

אם אתה אומר שהיבואן טעה ברישום באתר  -  זו לא בעיה שלי, אני רק קורא מה שהיבואן אומר.

אם היבואן נותן לך רכב עם איבזור נוסף  -  כל הכבוד לך!

אם אתה "פותח את זה בקידוד"  -  זו כבר סתם עבריינות ששכרה(ועונשה) בצידה, אבל זה כבר לויכוח אחר...

וכן, אני שמח וטוב לבב כל ימות השנה, ויום טוב לך, ידידי.

• תוכן חדש...