Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כבר תקופה שאני מתלבט אם לרכוש את הקליאו (דור-רביעי) בגירסא הידנית.

כל אדם שאני פוגש, אומר להתרחק מרנו. מצד שני, במעט הביקורת שראיתי (ביד-2) נראה שדי משבחים את הרכב.

ראיתי שאפשר למצוא את הרכב בין השנים 2014-2018 בטווח מחירים די סביר ושהתמורה נראית טובה (מבחינת אבזור הרכב).

ראיתי שהרכב מגיע עם מנוע 0.9 טורבו (שגם מהטורבו המליצו להתרחק) ושאין כל כך מה לצפות מהביצועים, אך אני נוסע עם סוזוקי אלטו, כך בטוח שאני ארגיש בהבדל מהותי.

צריכת הדלק נראית גם בסדר והשאלה המרכזית היא רמת האמינות.

האם רנו באמת לא מומלצת או שמא זו סטיגמה רעה שנדבקה ולא מוכנה לשחרר?

ואם אכן מדובר רק בסטיגמה, האם מישהו נתקל בקשיים למכור את הרכב בשוק הפרטי למרות זאת?

תודה!

פורסם

אותם אנשים שפגשת החזיקו בכלל קליאו עם המנוע הזה או רכב אחר של הקונצרן עם המנוע הזה? (קפצ'ור, סאנדרו, סאנדרו סטפווי)

או שהם שמעו משהו\תקועים עם סטיגמות\עונים לך בגלל ניסיון עם דגם אחר ולא רלוונטי?

ה-0.9 טורבו לא נחשב בעייתי ואין בעיות ידועות ברכב, למעט נושא של בידוד רעשים שאינו מצטיין ומזגן לא חזק במיוחד. שני העניינים האלו לא נחשבים תקלה כמובן.

ספציפית עבור המנוע המדובר בשידוך לגיר ידני, הסטיגמה לא רלוונטית.

הביצועים יהיו טובים יותר מהאלטו שלך, השיפור יהיה משמעותי, אבל כשנהגתי על הרכב לא היה לי איזה "וואו" מבחינת הביצועים.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לעומת האלטו השיפור יהיה עצום.

גם מבעלי הרכב יש חוות דעת חיוביות, בעיקר הבעיות הם בגירסה האוטומטית שמתייחסות לגיר ולמנוע.

לדעתי מדובר ברכב משתלם, הביצועים די טובים, האבזור טוב, המראה, מושבים נוחים אם כי בעיר הרכב נוקשה, מאחור המרווח בינוני.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 16 שעות, dorsht כתב:

אותם אנשים שפגשת החזיקו בכלל קליאו עם המנוע הזה או רכב אחר של הקונצרן עם המנוע הזה? (קפצ'ור, סאנדרו, סאנדרו סטפווי)

או שהם שמעו משהו\תקועים עם סטיגמות\עונים לך בגלל ניסיון עם דגם אחר ולא רלוונטי?

ה-0.9 טורבו לא נחשב בעייתי ואין בעיות ידועות ברכב, למעט נושא של בידוד רעשים שאינו מצטיין ומזגן לא חזק במיוחד. שני העניינים האלו לא נחשבים תקלה כמובן.

ספציפית עבור המנוע המדובר בשידוך לגיר ידני, הסטיגמה לא רלוונטית.

הביצועים יהיו טובים יותר מהאלטו שלך, השיפור יהיה משמעותי, אבל כשנהגתי על הרכב לא היה לי איזה "וואו" מבחינת הביצועים.

תודה על תשובתך.

אכן לא נתקלתי באנשים שהחזיקו את הרכב בגירסא הנ״ל, לכן פתחתי את השרשור - לקבל חוות דעת מאנשים עם דעה יותר מבוססת.

חיזקת את המחשבה שלי, תודה.

לפני 13 שעות, yulianx כתב:

לעומת האלטו השיפור יהיה עצום.

גם מבעלי הרכב יש חוות דעת חיוביות, בעיקר הבעיות הם בגירסה האוטומטית שמתייחסות לגיר ולמנוע.

לדעתי מדובר ברכב משתלם, הביצועים די טובים, האבזור טוב, המראה, מושבים נוחים אם כי בעיר הרכב נוקשה, מאחור המרווח בינוני.

תודה על תשובתך.

מה הכוונה בנוקשה בנהיגה עירונית?

פורסם

סטיגמה סטיגמה סטיגמה, בגדול הן בדרך כלל באות מאנשים שקונים רק ״יפניות״ אבל הניסן סנטרה שלהם היא בעצם רנו שמורכבת במקסיקו (מקסיקו זה לא שם שר עיר ביפן)...

אין בעיות מיוחדות עם הקליאו הזו בגרסת הגיר הידני, מדובר במנוע די מוצלח והמעבר מהאלטו לקליאו תרגיש לך כמו שמים וארץ.

• אהבתי 1
פורסם

לקליאו מתלים נוקשים, זה מעולה במהיגה בכביש מפותל כי הרכב מרגיש יציב ולא רוכן בפניות, מנגד בעיר כיוון שיש במפרים,שברים היא קשיחה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה לכולכם על התשובות!

חיזקתם את מה שחשבתי ...

אוסיף שנסעתי אתמול על הגירסא האוטומטית (1.2 טורבו) וציפיתי מעט ליותר - ביצועים לעומת האלטו שלי.

מעבר לזה הרכב הרגיש בסדר גמור, ואני לא חושב שאמצא רכב עם תמורה טובה יותר בטווח מחירים הזה (תקנו אותי אם אני טועה)

כנראה שאלך עליו.

תודה שוב!

• תוכן חדש...