Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם! 

אני מחפש בנרות כבר כמה שבועות רכב עד 30k. בעיקרון אני מחפש רכב אמין, חסכוני, חזק  ונוח (בדיוק בסדר עדיפות הזה). אחרי חיפושים ארוכים הבנתי שאלו האופציות שלי: איביזה, פאביה ו208. אשמח לדעת מה לא ומה כן, למה לא ולמה כן (אך ורק מניסיון אישי) ואם יש אופציות אחרות שלא שמעתי עליהן אשמח לשמוע. תודה רבה חברים.

נ.ב. חייב גיר אוטומט (כי אני עכשיו עם ידני וחלאס)...

נ.ב 2. 208 קצת יותר יקרה בתקציב אבל יש לי אופציה לקנות אחת ב20 אבל הבעלים טוען שהרכב אוכל שמן. יכול לתקן לבד בבית מה שצריך רק צריך לעלות על התקלה. (אם יש מישהו שמכיר את הבעיה הזאת זה בכלל יהיה מעולה).

עריכה אחרונה על ידי Orel1996
פורסם

אתה מדבר על 208 עם מנוע 1.2 טורבו או 1.6 אטמוספרי?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, dorsht כתב:

אתה מדבר על 208 עם מנוע 1.2 טורבו או 1.6 אטמוספרי?

1.2 טורבו. חסכוני וחזק, לא?

הוספתי עריכה תראה מה רשמתי..

עריכה אחרונה על ידי Orel1996
פורסם

הייתיבוחר בפיגו, אבל ! 

ראיתי את המודעה ביד 2 של הרכב הזה. דגם טורבו ב20 אלף נשמע לא הגיוני או שהתקלה רצינית ותעלה לך את אותו הסכום שהיא מורידה. זה משהו שצריך קודם לאבחן. במיוחד אם יש נזק למנוע בגלל רצועת טיימינג שהתפוררה ויש צורך להחליף אותו או את הטורבו

האיביזה  ופאביה בעלי מכלולים דומים, לי המושב באיביזיה נוח ותומך יותר, מאחור דווקא היתרון לפאביה אשר גם בעלת איכות חומרים עדיפה.

הגיר נקודת החולשה מבחינת אמינות. אך הרכב זריז בהחלט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

הייתיבוחר בפיגו, אבל ! 

ראיתי את המודעה ביד 2 של הרכב הזה. דגם טורבו ב20 אלף נשמע לא הגיוני או שהתקלה רצינית ותעלה לך את אותו הסכום שהיא מורידה. זה משהו שצריך קודם לאבחן. במיוחד אם יש נזק למנוע בגלל רצועת טיימינג שהתפוררה ויש צורך להחליף אותו או את הטורבו

האיביזה  ופאביה בעלי מכלולים דומים, לי המושב באיביזיה נוח ותומך יותר, מאחור דווקא היתרון לפאביה אשר גם בעלת איכות חומרים עדיפה.

הגיר נקודת החולשה מבחינת אמינות. אך הרכב זריז בהחלט.

דבר ראשון תודה על המענה.

כן אני גם לא מחפש הרפתקאות. 

לאיביזה ולפאביה יש dsg6 רטוב או 7 יבש? 

ויש לך אולי המלצות אחרות, אולי רכב שלא חשבתי עליו? תודה רבה!

פורסם

7 הילוכים יבש.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אצלי קליאו ידנית 2012.

הדור ה 4 פחות מומלץ, יש תלונות לגבי מח גיר ומנוע שאוכל שמן.

פורסם
לפני 42 דקות, yulianx כתב:

אצלי קליאו ידנית 2012.

הדור ה 4 פחות מומלץ, יש תלונות לגבי מח גיר ומנוע שאוכל שמן.

תודה רבה על העזרה חבר. 

פורסם

יש עוד אופציות למשל מזדה 2, מנגד היא תהיה זריזה אך לא מצטיינת בצריכת דלק, או סוויפט שתהיה פחות חזקה אבל חסכונית יותר.

אין משהו מושלם בתקציב, לכן צריך להחליט מה יותר חשוב לך.

• תוכן חדש...