Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשתי ואני בהריון ראשון, והחלטנו שהגיע הזמן לשדרג את הרכב הקיים והישן לרכב משפחתי ראשון.

יש לנו תאומים ולכן אחד הפרמטרים החשובים לנו (מלבד נושא הבטיחות מן הסתם) הוא גודל תל המטען. לאשתי גם חשוב רכב גבוה ולכן העמדנו את האטקה והקארוק כמועמדים אפשריים.

מבחינת היתרונות ששמתי לב שיש בקארוק הוא העניין האבזור הבטיחותי על פני האטקה. אהבתי את העניין שאין בו התקנת מוביליי מקומי ויש היגוי אקטיבי מקורי. לעומת זאת, האטקה מגיעה עם מנוע חזק יותר ויש לה יתרון של חיווי שטח מת במראות.

עוד נקודה - הקארוק חדש יחסית והמחיר שלו גבוה יחסית. לעומת זאת את האטקה ניתן לרכוש לאחר ירידת ערך בשנתון 2016.

מניסיונכם - מה הייתם ממליצים?

נקודה אחרונה - הבנתי שאין הבדל בין הקארוק החדש (2019) לבין דגמי 2018. האם יש הבדל משמעותי בדגמי האטקה בין השנים 2016 - 2019?

פורסם

לקארוק יש יתרון בנושא הנוחות, המתלים של האקטה קשיחים יותר בהשוואה אליו. בקארוק לטעמי המושבים בגרסת סטייל ומעלה נוחים מאוד.

האטקה משווק כאן מ2017, ומאמצע 2018 קיבל גם בקרת שיוט אדפטיבית ובלימה אוטונומית שמזהה גם הולכי רגל. האטקה בקרוב יקבל את אותו המנוע שיש בקארוק, ועל פי שמועות יקבל גם את תיקון הסטייה מנתיב שיפטור אותו ממובילאיי.

פורסם
לקארוק יש יתרון בנושא הנוחות, המתלים של האקטה קשיחים יותר בהשוואה אליו. בקארוק לטעמי המושבים בגרסת סטייל ומעלה נוחים מאוד.

האטקה משווק כאן מ2017, ומאמצע 2018 קיבל גם בקרת שיוט אדפטיבית ובלימה אוטונומית שמזהה גם הולכי רגל. האטקה בקרוב יקבל את אותו המנוע שיש בקארוק, ועל פי שמועות יקבל גם את תיקון הסטייה מנתיב שיפטור אותו ממובילאיי.

תודה על התגובה.

לגבי האטקה - ראיתי שיש דגמים גם משנת 2016. כשאתה אומר שהוא קיבלת החל מאמצע 2018 בקרת שיוט אדפטיבית ובלימה אוטונומית, ז"א ששיפורים אלה חלו רק מהדגמים האחרונים שמשווקים משנת 2019?

פורסם

אשמח לעוד תגובות מבעלי אטקה וקארוק.

האם אתם מרוצים מהרכישה? עצם העובדה שהיבואן נותן רק שנתיים אחריות (ואת השנה השלישית "עוקץ" ב-1000 שקלים נוספים) לא הרתיעה אותכם?

פורסם

קודם כל בצעו נסיעת מבחן בשני הרכבים ! דבר שני מי שבוחר ביבואן הזה צריך לקחת בחשבון את השנה השלישית (שבתשלום) , בנוסף לא לשכוח שבאפריל תיהיה התייקרות של כל הרכבים (שינוי חישוב המיסוי) ככה שכרגע ה

קארוק בטיחותי יותר ואישית הייתי בוחר בו , בקיצור נסיעת מבחן חשובה מאוד ואם אתם מאזור המרכז , אז לצמפיון יש מרכז שירות ומכירה עצום בדרך לפלמחים (עם כל המותגים) ואפשר בהחלט לקחת לנסיעת מבחן שתיתן אינדיקציה (יש המון כבישים דיי רייקים באזור) .

:fadein:
פורסם

אני בחרתי בקארוק 1.5 ומאוד מרוצה. הרכב נוח, שקט, זריז ומאובזר יפה מאוד )סטייל). לי היה חשוב שלא יהיה מובילאיי אלא הכל מקורי. הדבר היחיד שחסר לי זה התראה על שטח מת שיש בטטקה. המולטימדיה המקורית מצויינת ואני עובד עם AA בניווט וזה מייתר את המערכת בהתקנה מקומית. ממליץ מאוד כל הקארוק

פורסם

מהסיאט ירדתי עם כאב ראש אחרי נסיעה של שעה. כדאי שתבצע נסיעת מבחן.

וכדאי שתיקח בחשבון את יחס היבואן ללקוחותיו. תקרא פה קצת בפורום. לו היה מדובר ברכב ייחודי שאין כמוהו במקומות אחרים, נניח קופרה או גיטיאי, זה מובן. אבל אתה הולך על משהו גנרי יחסית, שיש בכמויות אצל יבואנים אחרים.

אני לא אומר שאל שתקנה, רק תיכנס מיודע לנושא...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
תודה על התגובה.

לא הפריע לך עניין האחריות הקצרה יחסית...?

האחריות היא לשלוש שנים, כמו כל היבואנים האחרים, רק שפה הם מציגים את המחיר עם אחריות לשנתיים, תוספת אלף שקל לשנה שלישית,

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

יש לי קארוק אקזלוסיב . מעולה מכל בחינה . הבטיחות נהדרת . מספר פעמים עצר במקומי . יש לו הכל מכל . הטלוויזיה והפעלה מעולה . אני בא משנים בהונדה . היום לא מחליף אותו .

פורסם

האטקה החדשה מאובזרת מאוד כבר בגרסת הבסיס, פול לד, בטיחות מלא (למעט תנועה חוצה ושטח מת). יש לי גם קארוק סטייל 2020, ולדעתי האטקה 2021 שקניתי נותנת תמורה טובה יותר לכסף.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...