Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, 

לעיתים קרובות אני מוצא את עצמי חושב על הרכב הבא שלי. 

כיום אני נוסע במאזדה 6 Signature והיא מעולה! אך לאחר 7 מאזדות שעברתי + 3 מאזדות שיש לבני משפחתי אני תוהה באשר לרכב הבא. 

למרות ה"קרוסאובריזציה" שקיימת אני עדיין שומר אמונים לקטגוריית המנהלים. 

קשה לי להסביר למה אבל התחושה של מכונית מנהלים מכובדת ומאובזרת עושה לי את זה יותר מאשר לנסוע ב"יענו ג'יפ" (המונך קרוסאובר עוד לא חלחל לרוב הצרכנים ואלו שהבינו עניין ופחות התעסקו במינוח קוראים לזה "ג'יפונים").

אז תמיד אהבתי את הסופרב, אפילו מאוד ולכל דורותיה- מהראשונה ועד הנוכחית (אם כי אני מאלה שהרימו גבה כשראו את הדור השני אך מיד לאחר מכן גם אני נדלקתי עליה)

אבל מאוד פחדתי לרכוש לעצמי אחת בייחוד לאור סאגת תיבת ההילוכים הרובוטית כפולת המצמדים, וגם היום החשש הזה קיים בתוכי, אם כי קצת פחות מפעם. 

אז כאמור הסופרב קרצה לי מאז ומתמיד אך לא באמת חשבתי שאני ארכוש לעצמי אחת ובאופן דיי מעניין מי שגרמה לי כן לקחת אותה בחשבון זאת אוקטביה RS החדשה. 

האוקטביה החדשה יפייפה. לא שהדורות הקודמים היו רכבים מכוערים אך קפיצת המדרגה באשר לעיצוב מאוד ניכרת ומורגשת (לי העיצוב מרגיש כמו אאודי A4 לעניים), 

ולאחר שקצת קראתי על הרכב וראיתי מבחני דרכים הבנתי שאם אני כבר מכניס את השקילה לרכוש מכונית בכ- 210K ש"ח אני יכול למתוח בעוד קצת את החבל ועם קצת משא ומתן מצד היבואן אני מאמין שאוכל לרכוש סקודה סופרב L&K מההספק הנמוך ועם ההנאה הקדמית (לא באמת צריך את 190 הסוסים ברכב אך האבזור הוא הקורץ).

החשש שלי מהתיבה הזו עדיין קיים בתוכי אם כי אני מבין שישנם שיפורים ולקחים שהקונצרן יישם כבר לאורך השנים אך בכל זאת, 

אני בכלל מאלה שאוהדים מושבים של התיבה הידנית. 

האם באיזושהי הזמנה מיוחדת ניתן יהיה לרכוש אחת? 

המחיר אמור להיות קצת יותר זול, אני צודק? 

באותה הזדמנות אשמח שאלה שהתנסו ברכב יחוו את דעתם באשר לעלויות האחזקה, האמינות וכל דבר נוסף שיש להם לומר על הרכב. 

(יודע שכבר אינספור שרשורים נפתחו בנושא אך למרות זאת, לא ראיתי הרבה כאלה שהתעסקו בדגם שלאחר מתיחת הפנים ואני דיי הולך לאיבוד בשפע, אפילו לינקים רלוונטיים יעזרו).

תודה רבה מראש. 

שלומי.

פורסם (נערך)

בדקת אם השילוב הזה קיים בכלל בחול? מבדיקה באתר הבריטי הגיר הידני קיים רק בגרסה הבסיסית (1.5 טורבו בנזין או 2.0 דיזל, שניהם עם 150 כ"ס)  ונעדר מהL&K ומהספורטליין. 

גם לפי פוסטים בפורום, צ'מפיון פחות נאותים להזמנות מיוחדות בהשוואה לעבר.

על הזמנה מיוחדת הם מסוגלים לבקש תוספת. 

הנה ברושור מגרמניה, עם כל שילובי המנועים ותיבות ההילוכים שנמכרים שם, אותו סיפור. 

Preisliste_SUPERB_12-2020.pdf

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

ברוסיה סקודה מגיעה היום עם גיר 8 הילוכים של אייסין. גם מבחר המנועים שם שונה משום מה.

אולי תוכל לייבא בעצמך, הן די זולות שם הסקודות.

פורסם

כל הרכבים או ספציפית סקודה?
רוב הרכבים (כולל סקודה) מיוצרים מקומית ברוסיה, אז אני מניח שהכוונה לרכבים הללו?

פורסם

כל כלי הרכב החדשים המיוצרים ברוסיה בגירסאות לשוק המקומי אינם יכולים להמכר בישראל משום שהם לא עומדים בתקנים המתאימים.

סופרב ידנית קיימת בכל רמות הגימור כולל L&K ו-Sportline עם מנוע 1.5 eTSI או עם מנוע 2.0TDI שניהם עם 150 כ"ס.

אני הייתי מנסה לשאול את אוטומקס שמביאים כל מיני דגמים של סקודה, ואולי יהיו גמישים יותר מצ'מפיון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חברים, אני מעריך שישנם שרשורים רבים באשר לאמינות ועלויות אחזקה של סקודה סופרב אך אני הולך לאיבוד ולא מצליח למצוא מספיק מידע.

אשמח לקבל חוות דעת- כמה הרבה אמין/ לא אמין? כמה עלויות האחזקה גבוהות והאם ניתן להסיר את החשש מפני תיבת ההילוכים הרובוטית כפולת המצמדים?

אשמח אפילו לינק למידע רלוונטי.

שלומי.

• תוכן חדש...