Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבארט 595 ידני או MTA?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה צץ בי רצון להיכנס לעולם העקרבים והתחלתי לחקור את עולם הפיאט 500 אבארט.

אז כן, הדגמים המומלצים הם משנתון 2017 כי הם עברו כמה כיולים מבחינת מתלים, והדגם המומלץ ביותר הוא הקומפיטיציונה של ה180 כ"ס.

אבל ההתלבטות היא בגיר. מצד אחד הייתי הולך על גיר ידני (למרות שלא נהגתי כבר 14 שנים בידני) אבל בגלל הפקקים ובגלל העומסים שכולנו מכירים, גיר ידני יכול להקשות על שימוש ברכב כרכב דיילי (או שלא?),

ומצד שני יש את הרובוט בעל קלאצ' יחיד (או בשמו הMTA)...

אבל שמעתי עליו ביקורות לא אופטימיות במיוחד פה ושם ללא הכרעה אמיתית.

אז אולי יש מישהו שיכול לשפוך קצת אור על תפקוד הגירים, עד כמה באמת יש הבדל בין איכות נסיעה? עלות אחזקה שיטופית? תקלות פוטנציאליות? וכו..

והאם האמירה "גיר ידני לאמרואה תקלות" היא אמיתית?

כמו כן, אם טעיתי במשהו, אשמח לתיקון.

תודה מראש. 

פורסם

גיר הוא עניין מאוד אינדיבידואלי. רק אתה תדע מה טוב לך.

אישית, אני מאוד אוהב ידני, אבל זה נהיה מציק כשיש יותר מדי תנועה עירונית.

מצד שני אני שונא רובוטיות (חד-מצמדי).

בעניין האמינות, מי שלא יודע להשתמש במצמד (קלאץ' בלע"ז) יסבול מבלאי גבוה גם במכונית ידנית.

Today is a great day!

Just like every day...

• תוכן חדש...