Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלומות,

חיים בורגניים במודיעין עם 2 ילדים וכלב וחוסר רצון להתפשרות על המרכיב האוטומוטיבי הביאו אותי לשהות במחיצתה של וולבו V50 2011 ידנית עם מנוע טורבו דיזל בשנתיים האחרונות. הרכב הנל עונה על הפטיש שלי לשילוש הקדוש סטיישן-דיזל-ידני ועל כך השמחה מרובה.

החלקים הפחות משמחים הם:

1. לא נתקלתי עד כה במוסך שמכיר ויכול לתת מענה לבעיות המתעוררות ממנו דיזל מודרני-  למרות שהוא מנוע דיזל 1.6 מתוצרת PSA ופורד.

2. גם בשיא הספקו, 115 כס על כ1.5 טון לא מרגשים במיוחד ואני רוצה להתקדם.

אחרי הרקע - לחלק של יעוץ ברכישה.

עקב מצב השוק לרכביים ידניים,אני אובד עצות וישנן מחשבות על אוקטביה חדשה אוטומטית וגם על איוניק, רחמנא ליצלן.

אודה לעצתכם - מה יכול לענות על הדרישות של ידני, מרווח מספיק ל2 תינוקות וכלב, ועם ביצועים סבירים?

דיזל לא נדרש לנסועה הנוכחית שלי, ומעדיף להמנע בג'יפונים.

תקציב - איזור 150 אלף לרכב חדש במימון.

תודה,

אור

**בסקודה שאמרו שאוכל להזמין אוקטביה חדשה עם מנוע 2 ליטר ט"ד - אבל במפרט הנמוך ביותר ובתג מחיר של כ170 אש"ח

**בוולבו, שידועים בזה שהם מביאים מדי פעם רכבים ידניים - אין צפי להביא אף רכב ידני למעט הXC40, וכן אין יבוא של רכבים ידניים בקטגוריה שיענה על הדרישות (מפנטז על V60 אם יביאו ידנית - אבל היא תעלה לפחות 100 אלף מעל התקציב)

עריכה אחרונה על ידי Lotus Omega
פורסם

כרגע בשנת 2021, היבואנים יודעים שרכבים ידניים לא ימכרו כמו האוטומטיים אז הם בוחרים לא להביא אותם. תקנו אותי אם אני טועה אבל כרגע אין בארץ משפחתית חזקה ידנית. 

אם תוכל לרדת מרכב חדש נפתחות אפשרויות מאוד מעניינות. 

הונדה סיוויק 1.5 טורבו ידנית ספורט פלוס עם מתלים אדפטיביים משנת 2019 תיכנס בתקציב, כדאי לבקר בסוכנות של הונדה ואולי לבדוק אם נשארו להם כאלו.

אופציה אפילו יותר מעניינת כיד שניה היא הפיג'ו 308 GTi, מכונת נהיגה משומנת, 272 כ"ס עם גיר ידני וגם מקום לכל המשפחה. גם פה אולי ליבואן נשארו עודפים אז כדאי לבדוק.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...