Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת פז'ו 208

9R99
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני מעוניין לרכוש את הרכב הנ''ל שמאוד מצא חן בעיניי בתקציב של 30-35 ראיתי שמומלץ להביא את ה1.2 רמת איבזור אקטיב,העניין הוא שאני מוצא רק 1.2 אקסס בטווח שלי האם רמת האיבזור קריטית?,מה ההבדל?

פורסם

נכון מאוד - ברכב פיג'ו 208 מומלץ לרכוש את ה- 1.2 רמת אבזור אקטיב.
לגבי ההבדלים הרמות הגימור - לא ציינת את שנתון הרכב שאתה מעוניין לרכוש ("להביא").

פורסם
לפני 8 דקות, eyalkar כתב:

נכון מאוד - ברכב פיג'ו 208 מומלץ לרכוש את ה- 1.2 רמת אבזור אקטיב.
לגבי ההבדלים הרמות הגימור - לא ציינת את שנתון הרכב שאתה מעוניין לרכוש ("להביא").

2015/16 אוכל להוסיף קצת השאלה מה הוא ההבדל ברמת האיבזור שמצדיק את עליותה?

פורסם

לטעמי ההבדלים לא קריטיים וגם החלונות האחוריים הידניים לא צריכים להוות deal breaker כי מעטים הפעמים שאתה נדרש לפותחם (ובפרט אם הרכב מיועד ל-2 נוסעים)

פורסם

לדעתי ההבדל ענק.

קודם כל באקסס יש רדיו(!) פשוט עם 2 רמקולים ובאקטיב מערכת מולטימדיה מסך מגע, בלוטוס, דיבורית טובה, 6 רמקולים וכפתורי שליטה על ההגה.

באקטיב יש פנסי ערפל + לד יום בפנס הרגיל באקסס פנס רגיל ללא לד יום

באקטיב יש בקרת שיוט באקסס אין.

באקטיב חלונות מושחרים מאחורה וזה חשוב מאוד לדעתי בגלל שהמזגן ב208 חלש.

באקטיב 4 חלונות חשמליים באקסס מאחטרה מנואלות.

באקטיב יש חישוקי סגסוגת 16' באקסס גאנט ברזל עם טאסות. 

ואני בטוח שיש עוד דברים שאני פשוט לא זוכר

• אהבתי 1
פורסם
לפני 5 שעות, Gavrik כתב:

לדעתי ההבדל ענק.

קודם כל באקסס יש רדיו(!) פשוט עם 2 רמקולים ובאקטיב מערכת מולטימדיה מסך מגע, בלוטוס, דיבורית טובה, 6 רמקולים וכפתורי שליטה על ההגה.

באקטיב יש פנסי ערפל + לד יום בפנס הרגיל באקסס פנס רגיל ללא לד יום

באקטיב יש בקרת שיוט באקסס אין.

באקטיב חלונות מושחרים מאחורה וזה חשוב מאוד לדעתי בגלל שהמזגן ב208 חלש.

באקטיב 4 חלונות חשמליים באקסס מאחטרה מנואלות.

באקטיב יש חישוקי סגסוגת 16' באקסס גאנט ברזל עם טאסות. 

ואני בטוח שיש עוד דברים שאני פשוט לא זוכר

נניח והייתה לך את האפשרות להביא רק את האקסס,בכל זאת היית לוקח את הרכב או מחפש משהו אחר בתקציב?

פורסם

תלוי בשימושים שלך.

אני שומע דיי הרבה מוזיקה בנהיגה ומבחינתי מערכת מולטימדיה וסאונד סבירה זה מאסט.

הבקרת שיוט זה גם נחמד מאוד מכיוון שאני נוסע לרוב בין עירוני ומשתמש בה באופן יום-יומי.

סה"כ תלוי מה אתה מחפש לכל רכב יש דברים שהוא טוב בהם ודברים שפחות אולי יש רכב שיתאים לשימושים שלך יותר.

• תוכן חדש...