Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ותודה מראש על העזרה.

אני מעוניין לרכוש רכב עם גיר אוטומטי עם מערכות ADASאקטיביות  מתקדמות ככל שאפשר, בדגש על מערכות אקטיביות כמו בלימה אוטונומית (כולל זיהוי הולכי רגל ודו גלגלי ואם אפשר גם בלימה אחורית), תיקון סטיית נתיב, איתור רכבים אחרים בצדי הרכב וכו'. עדיפות לרכב קטן, מוכן גם לקנות חדש לגמרי ולספוג ירידת ערך (מעדיף כמה שיותר חדש). החלום שלי זה חניה אוטומטית - אבל נראה לי בתקציב הזה , אם אני רוצה לרכוש רכב חדש יחסית, זה לא אפשרי.

למזלי אני הולך להמשיך לעבוד מהבית בשנים הקרובות ולא נוהג בפקקים בדר"כ ושנוסעים רחוק/כל המשפחה אז בת הזוג נוהגת, אחרת הייתי מגדיל את התקציב ומחפש גם בקרת שיוט אדפטיבית, אבל נראה לי שזה ממש מיותר בנסיבות האמורות.

מה אתם אומרים על הכתבה הזו? יש המלצות על אחד הרכבים שמוזכרים שם?

אני מחפש כאמור רכב עם גיר אוטומטי, שעם קצת מזל יחזיק 5 שנים בלי בעיות מיוחדות ועם כמה שיותר מערכות ADAS ובמיוחד אקטיביות. שאר הפרמטרים כמו צריכת דלק ונוחות נהיגה פחות רלבנטיות לגבי.

אשמח מאד לכל המלצה, תובנה וכו'.

פורסם

תראה, רוב הדברים מסוכמים בכתבה.

הייתי מציע לך לבדוק את הקליאו ברמת גימור R.S LINE יש לה גם חנייה אוטומטית מה שאתה רוצה, סטייה מנתיב, שטח מת וכו', הבעיה היחידה היא המחיר 117,000, לא יודע האם נותנים הנחה צריך לבדוק... 

דבר נוסף ה208 הקודמת הייתה גם בעלת מערכת חניה אוטומטית (אני מניח שזה לא מלא מלא, שוב צריך לבדוק) מרמת גימור tech edition.

פורסם
לפני 17 דקות, D4K כתב:

תראה, רוב הדברים מסוכמים בכתבה.

הייתי מציע לך לבדוק את הקליאו ברמת גימור R.S LINE יש לה גם חנייה אוטומטית מה שאתה רוצה, סטייה מנתיב, שטח מת וכו', הבעיה היחידה היא המחיר 117,000, לא יודע האם נותנים הנחה צריך לבדוק... 

דבר נוסף ה208 הקודמת הייתה גם בעלת מערכת חניה אוטומטית (אני מניח שזה לא מלא מלא, שוב צריך לבדוק) מרמת גימור tech edition.

תודה!

בקליאו 2020 בגימור הזה, גם יש את אותם פיצ'רים? או שרק 2021?

פורסם

@אסף סוףאני מאמין שכן, כל רנו קליאו מהדור ה5 שהגיעה שנה שעברה לארץ בערך באבזור R.S line מצויידת באבזור זה. בעקרון הרכב מאובזר מאוד ולא רק בטיחות. יש אחת ביד 2 למכירה.

• תוכן חדש...