Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הבוקר הרכב שלי הפך ל TOTAL LOSS.

אני מחפש רכב חלופי ממשפחת המיני משפחתי / סופר מיני . פניתי לפלוני לגבי הסוגיה ואמרתי שאני מחפש משהו דומה ל i20, עם הוצאות שוטפות נמוכות (כנס וסע ומינימום מוסך).
הוא הציע לי הונה ג'אז משנת 2017.

אשמח לשמוע דעות על הרכב הנ"ל ו/או חלופה ספציפית אחרת.

פורסם

הג'אז רכב מאוד אמין, שומר על הערך שלו יפה מאוד.

כמו כל יפני טיפוסי, הוא לא מצטיין בתחום הנוחות (הוא לא רע, פשוט יש טובים ממנו), לא בדינאמיות (אם אתה לא מחפש את זה, זה גם לא יפריע לך), הוא יחסית מרווח בקטגורייה (וגם פה, יש טובים ממנו).

אם זה מה שאתה מחפש, יש לך את הטויוטה יאריס גם כן, אותו סגנון.

אם תציין מה הדרישות שלך מהרכב יהיה יותר קל להמליץ על חלופות.

פורסם
לפני 14 דקות, maxkid88 כתב:

הג'אז רכב מאוד אמין, שומר על הערך שלו יפה מאוד.

כמו כל יפני טיפוסי, הוא לא מצטיין בתחום הנוחות (הוא לא רע, פשוט יש טובים ממנו), לא בדינאמיות (אם אתה לא מחפש את זה, זה גם לא יפריע לך), הוא יחסית מרווח בקטגורייה (וגם פה, יש טובים ממנו).

אם זה מה שאתה מחפש, יש לך את הטויוטה יאריס גם כן, אותו סגנון.

אם תציין מה הדרישות שלך מהרכב יהיה יותר קל להמליץ על חלופות.

אשמח אם תחדד את נושא הדינאמיות.

לגבי הדרישות - פגעת בנשוא כואב מבחינתי. קצת פחות יודע להגדיר דרישות טכניות. הדרישות הן יותר על הדברים שמסביב - אמינות, עלות שוטפת

פורסם

לא צריך דרישות טכניות, יותר כמו מה חשוב לך מהרכב (מלבד שיהיה אמין כמו שציינת), כמה אנשים יסעו ברכב, מה מטרת הרכב (נסיעות עירוניות קצרות/בין עירוניות ארוכות), האם יש לך צורך באיבזור מסוים (בקרת אקלים לעומת מזגן מכאני למשל), והכי חשוב מה התקציב שלך.

לגבי הדינאמיות, זה בעיקר קשור לאם סעיף ההנאה מנהיגה חשוב לך או שאתה מחפש רכב שיביא אותך מנקודה א' לנקודה ב' ופחות חשוב לך איך הרכב מתנהג.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 5 שעות, maxkid88 כתב:

לא צריך דרישות טכניות, יותר כמו מה חשוב לך מהרכב (מלבד שיהיה אמין כמו שציינת), כמה אנשים יסעו ברכב, מה מטרת הרכב (נסיעות עירוניות קצרות/בין עירוניות ארוכות), האם יש לך צורך באיבזור מסוים (בקרת אקלים לעומת מזגן מכאני למשל), והכי חשוב מה התקציב שלך.

לגבי הדינאמיות, זה בעיקר קשור לאם סעיף ההנאה מנהיגה חשוב לך או שאתה מחפש רכב שיביא אותך מנקודה א' לנקודה ב' ופחות חשוב לך איך הרכב מתנהג.

הרכב מיועד לשני אנשים + כלב.

מטרה מרכזית זה נסיעות עירוניות או בין עירוניות קצרות  (קריית עקרון-נתבג).

מבחינת אבזור - לא רואה משהו ספציפי (והספציפי שאני מחפש, יש כמעט בכל רכב).

בגדול צריך רכב להגיע מנקודה א ל ב.

אני עדיין לא נהג מירוצים (למרות שרוצה).

לגבי התקציב - כרגע לא שם מגבלות כלשהן. אני יכול לקנות גם רכב חדש (וגם יוקרה חדש), אבל לא רואה בזה טעם.

פורסם

יש לך לא מעט אופציות, יאריס, ג'אז, קיה ריו, סוזוקי סוויפט, יונדאי i20..

אם אתה רוצה משהו מעט יותר מהנה ונוח, יש את הפיג'ו 208 (שנתון 2018 ומעלה, ב2017 עוד היו קצת בעיות עם הרצועת טיימינג שצריך לשים לב שהוחלפה) .

אתה גם תוכל להסתפק ברכב בקטגוריית מיני, דוגמת הקיה פיקנטו, יונדאי i10, שברולט ספארק, רכבים אמינים מאוד וחסכוניים.

בכל מקרה הייתי ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן אם יתאפשר, ככה תדע הכי טוב מה מתאים לך.

• תוכן חדש...