Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש סופרמיני אוטומט 30k-25k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש סופרמיני אוטומט עד 25-30 אלף

ראש שקט בלי לרוץ למוסך,מרווחת ושקטה,ביצועים סבירים, צריכת דלק סבירה לנסיעות בעיקר משולבות שלא ירגיש כמו קרטון (לדוגמא סוזוקי אלטו) 

רכב לנסיעה 15k בשנה בערך רוב הנסיעות קצרות. 

עד 120 אלף קילומטר

חשבתי על

קיה ריו האצבק(13-14) - הבנתי שהיא לא מבריקה אבל אמינה.

פקודה אוקטביה (13) - סקודה ביקורות טובות השאלה עד כמה האיפולים יקרים ושווים את זה

פולו(12)-טיפולים אותו דבר ירידה בשנתון

לא מתקרב לקליאו בעקבות חבר שסבל ממנה המון

עוד המלצות? 

פורסם

הריו עונה על הדרישות שלך, היא מרווחת מאחור, מנוע ה1.4 ליטר נחשב לאמין אך לא חזק או חסכוני במיוחד, אני פחות אהבתי את נוחות הנסיעה בעיר, אך נוחות זה משהו אישי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כי אולי לך היא כן תהיה נוחה מספיק.

מזדה 2 ברמת אבזור דינמיק תהיה חזקה יותר, צריכת דלק די דומה, אך פחות מרווחת.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני גם מחפש רכב בתקציב הנל וקצת מבולבל מהאפשרויות.
אחרי לימוד וקריאה אין רכב מושלם.
קאיה ריו לא הייתי קונה אין נוחות נהיגה
מאזדה 2 צפופה במיוחד אבל מהירה וגם לא חווית נהיגה בשמיים.
פיז׳ו 208 לא הייתי מתקרב למרות שמשום מה כולם כאן ממליצים עליה, אומרים שיש לה בעיה ברצועת טיימינג (3000 שח תיקון) אבל מגישוש שלי ראיתי שיש בעיות בגיר יש עוד המון תקלות קטנות שגורמות לך לבזבז זמן וכסף במוסך.
חושב שהכי טוב אם תמצא הונדה סיווק הצבק אם הדבר הכי חוב לך הוא חווית הנהיגה

פורסם

אכן רצועת טיימינג בעיייתי במנוע 1.2 טורבו, אך החלפה שלה עולה באזור ה1500.

בנוסף יש ריקול של היצרן.

איזה בעיות גיר יש?

כמו כן, 208 עם מנוע הזה בעייתי בגלל תקציב נמוך.

למה ממליצים? כי היא נוחה, זריזה וזולה ביחס למתחרות.

פורסם

האמת שדווקא אחרי בדיקה אני כן חושב ללכת על ה 208
הבעיה היא שהיא קצת מעל התקציב שלי
היתרונות - נראית הכי טובה בתקציב שלי חסכונית,מהירה,יפה, שנתון גבוהה, חווית נהיגה.
חסרונות- צרפתית, קצת מעל התקציב שלי וקשה למצוא אותה, מנוע 1.2 יש רק בשתנון 2015 והלאה וקשה למצוא. מפחד מאוד ממוסכים, אם אקנה אותה אדרוש מהמוכר להוריד לי את הסכום של רצועת הטיימינג ואלך להחליפה או אבדוק שהוא החליף. כרגע היא הפייבוריטית. בבקשה תעזרו לי להבין ממה עוד אני צריך להיזהר ממנה מה צריך לקחת בחשבון עם הרכב הזה. תודה

פורסם

אני בספק שהאוטומט תכנס בתקציב, הידנית כן.

שים לב שהחליפו בה טיימינג, בגדול זהו אין יותר מדי דברים מיוחדים לשים לב אליהם חוץ מהסטנדרט- מצב חיצוני, פנימי, שריטות, ושאין תאונות.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

• תוכן חדש...