Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי התעניינתי ברכב פולווסוגן פולו 2015 מסוחר הרכב לא נסע הרבה 30k שזה קצת מוזר הוא הסביר לי שהרכב היה של אדם מבוגר ויותר מוזר הדגם שרשום ברישיון הרמת גימור היא Endline plus  על רמת גימור הזו מעולם לא שמעתי אני מכיר Comforotline/Trendline האם מישהו שמע על זה? 

ניסתי לבדוק מחירון לפי הדגם אבל לא מצאתי במחירון של יצחק לוי את הרמת גימור אנדליין פלוס הזו וגם לא ביד 2 המוכר ציין שהרמת גימור מופיע בספר של יצחק לוי ולא באפליקציה.. ולי אין את הספר ואין לי איך לבדוק מחירון האם ניתן להשוות את הרמת הגימור הזו לקומפורטליין ומה היא שונה ממנה האם הEndline plus קיים בכלל דגם כזה?

פורסם

יתכן שהרכב הגיע ביבוא אישי או יבוא מקביל. (בד"כ מספר הרישוי יתחיל בספרה 9).

מה שמוזר יותר זו העובדה שרכב מבוקש עם נתונים מצויינים, הגיכ לסוחר. 

בדוק את הרכב בעשר עיניים. 

בדוק העסאטריית טיפולים, בעלויות ותאונות (במסלקה של חברות הביטוח). 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 4 דקות, markb205 כתב:

יתכן שהרכב הגיע ביבוא אישי או יבוא מקביל. (בד"כ מספר הרישוי יתחיל בספרה 9).

מה שמוזר יותר זו העובדה שרכב מבוקש עם נתונים מצויינים, הגיכ לסוחר. 

בדוק את הרכב בעשר עיניים. 

בדוק העסאטריית טיפולים, בעלויות ותאונות (במסלקה של חברות הביטוח). 

מספר הרישוי לא מתחיל ב9 נורא מוזר נראה שיש אחת כזאת בארץ כי לא נתקתלי בדגם הזה מעולם וכל הסובבים אותי נוהגים ונושמים פולסווגן ואין להם מושג..

אני אבדוק מה שציינת..מה אני צריך בשביל להגיע למסלקה? ומה אני בודק שם? 

פורסם

המכונית הנדונה מיבוא סדיר לגמרי אחת מ-49 מכוניות קוד דגם 0727-0038  שנפלה טעות הקלדה בשם רמת הגימור שהיה צריך להיות TRENDLINE PLUS ובגלל שהוא (כנראה) יותר מדי ארון נחתכו שתי האותיות הראשונות וכלן "נוצרה" רמת גימור "חדשה" בשם ENDLINE PLUS.

פורסם
לפני 49 דקות, PriceDevil כתב:

המכונית הנדונה מיבוא סדיר לגמרי אחת מ-49 מכוניות קוד דגם 0727-0038  שנפלה טעות הקלדה בשם רמת הגימור שהיה צריך להיות TRENDLINE PLUS ובגלל שהוא (כנראה) יותר מדי ארון נחתכו שתי האותיות הראשונות וכלן "נוצרה" רמת גימור "חדשה" בשם ENDLINE PLUS.

הבנתי, אם ככה מה מייצג ה-Plus לדעתך? איך זה מוסיף לרכב? המחירון של הרכב דגם טרנדליין ( כוח סוס 90)  הוא 50,000, המוכר טוען שהדגם של הפלוס המחירון שלו 57,000.. 

ואם זאת אין שום איזכור לפלוס הזה בשום מקום.. 

פורסם

מחירון יד 2 מתייחס לדגמים הללו כטרנדליין. אין לי מושג אם יש הבדל. בכל מקרה במחירון לוי יצחק של פברואר מחיר המחירון הבסיסי של דגם טרנדליין הוא 42275 ש"ח רחוק מאד משני המחירים שהמוכר מצטט.

אפילו המחיר של הפולו עם המנוע 110 כ"ס נמוך מ-50000 ש"ח.

שיביא סימוכין לטענותיו (שנראה לי שמצוצות מהאצבע)

פורסם

די להאמין לסוחרים! 

ניראה לך הגיוני שדגם טרנדליין פלוס יהיה יקר יותר מקומפורטליין? ניראה לך הגיוני שדגם טרנדליין פלוס יקבל תוספת 14% על דגם טרנדליין? 

הוא גם יכול להגיד שהרכב שווה 70000.

בהצלחה במשימה לאתר את מה שעומד מאחורי סיפורי הסוחר. ולא רק בנושא המחיר, אלא על נכונות הנתונים ומצב הרכב. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...