Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

טויוטה סלקט הציעו לי אואריס (לא סטיישן) 2018 עם 150K ק"מ בבעלות לשעבר חברה (טויוטה היה של איש מכירות),

ללא תאונות מטופלת לפי הספר עם אחריות לשנתיים ב61K,

הרכב מתעתד לנסוע 23K בשנה (בעיקר בין עירוני), העיסקה סבירה? יחזיק מעמד ב4 שנים הקרובות?
לחלופין הציעו לי יאריס 2017 פרטית עם 73K ק"מ אבל שם הם רוצים 72K ש"ח.

רעייתי מתלוננת היום על רעש וחוסר סחיבה בספייס ושנמאס לה, הרכב גם צורך לנו כבר ליטר שמן ל2000 ק"מ.

מעדיף שם מכיוום שהם יקחו  את הספייס וורסו שלי בטרייד במחיר סביר.

פורסם

האוטו יחזיק מעמד. אבל בתור הצעה עדיף לך לקחת את הרכב השני. בעוד 4 שנים, שתרצה למכור את הרכב. לא תוכל למכור רכב עם 250000 ק"מ. פשוט לא תוכל. ובעוד את הרכב השני עם 150, ת כל למכור בלי בעיה.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

פורסם

דבר ראשון אני לא בטוח שהייתי קונה מטויוטה סלקט, לרוב המחירים שלהם גבוהים ביחס למחיר השוק, למרות שיש יתרון משמעותי לאחריות שהם נותנים, אבל קח בחשבון שאם אתה סגור על רכב היברדי של טויוטה ניתן להאריך את האחריות על המערכת ההיברידית למשך 10 שנים או 200 אלף ק"מ (אם אני זוכר נכון), ככה שאם אתה קונה רכב שעומד בקריטריון הזה זה הופך את האחריות של טויוטה סלקט למעט פחות אטרקטיבית כי אחריות כלשהי תהיה זמינה כנראה גם בקניה ממקור אחר. 

עובדה זאת משחקת לרעה עם הרכב הספציפי (זה עם ה-150k) כי לאחר שהאחריות על המערכת ההיברידת פגה במידה ותאלץ להחליף סוללה מדובר בסיפור של כמה אלפים טובים (אם אני זוכר נכון סביב ה7-10K). 

אישית לא הייתי רוכש יאריס לנסועה לא נמוכה מחוץ לעיר, מדובר ברכב די בינוני, ולא מאוד נוח שמרגיש הכי בנוח בסביבה העירונית. 

לסיכום אם אתה רוצה רכב היברידי של טויוטה יכול להיות ששווה לרכוש מפרטי או מקום אחר או לחליפין ללכת על רכב עם נסועה נמוכה יותר, או לחליפין לחפש רכב אחר (לדוגמה יונדאי איוניק אם אתה רוצה הייבריד). 

בהצלחה!

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם (נערך)

הייתי מציע לנסות לנהוג ביאריס לפני, רכב שנוחות זו נקודה חלשה אצלו ואם זו אחת עם מנוע 1.3 אז גם על דרישת הסחיבה היא לא תענה ממש.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

תוכנית הארכת אחריות בטויוטה היא עד 12 שנים בחידוש שנתי (לא לפספס רצף) בלי תלות במספר הקילומטר. (משלמים את ההפרש מעל 15K)

בטויוטה סלקט מקבלים אחריות לשנתיים על מכלולי הסוללה, ועל הרכב.

לא הייתי חושש לקנות מהם את הרכב, רק קח בחשבון שצריך להתרגל להיברידי, כי הנסיעה שלו מעט איטית עד שהוא צובר כוח. (לי לא מפריע) 

אבל, תתמקח על המחיר, הם מורידים מחירים למי שלוחץ. (במיוחד על רכב חברה) 

פורסם

הייתי היום באוטו סנטר וטרייד של סוזוקי,

אוט סנטר בהגדרה חצי מעליב, הציעו לי 50%מהערך של הרכב שלי, וכמובן ממחירון יבש של לוי יצחק, ומהרכבים שלהם מחירון משוקלל כולל השבחה 11% הם חושבים שאני טמבל...

סוזוקי גם רוב הרכבים טחונים...

אין לי כח וזמן להתעסק עם המכירה של הרכב,

בשבוע שהוא פורסם אכלו לי את הראש סתם אנשים...

טויוטה הציעו מחיר הוגן על הרכב שלי וסביר עבור מה שראיתי.

• תוכן חדש...