Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטול זכרון דברים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם לפני כמעט שנה ראיתי מודעה על רכב שרציתי לקנות, במודעה היה רשום:

קבריולט יבוא אישי

שנת 2009

גיר אוטומט 

טסט לשנה

חיישני רוורס

ריפודי עור

מסכי דיוידי

כסאות חשמליים

עשה רק 88,000 קילומטר !!!!!!

רכב שמור ומטופל בזמן

ללא תאונות או מכות פח

מחיר לשבוע הזה 51,000₪

אפשרות החלפה ומימון !!!.

פניתי אליו ושאלתי אותו אם מתחייב בבדיקה הוא השיב שכן האוטו קיבל איקס על הכל חוץ מ3 סעיפים.

אמרתי לו שאצטרך לחשוב על זה וגם רק אם יתקן הכל (כמובן שנכשל מנוע גיר שילדה)

לאחר שעה התקשר והחל ללחוץ עליי שיגיע למקום עבודתי ונחתום זריז על זכרון דברים והוא יתקן הכל ביקשתי שלא אבל הוא ממש התעקש נתתי לו כתובת ופרטים הוא הגיע אמרתי לו שאני לא שלם עם זה ושאני צריך זמן לחשוב ושכנע אותי בעל זאת לחתום..

היה רשום בזכרון דברים שאם אפר את העסקה אשלך 25 אחוז מהמחיר שקבענו ובאותו יום בערב אמא שלי התקשרה אליו לבטל את העסקה אמר שהוא רוצה את ה13,500 אלף שח קנס שמגיעים לו או שאין על מה לדבר (10,000₪ כבר העברתי לו במעמד החתימה)

ואז הוא גם למחורת לא הסכים לבטל והתפשרנו שאקנה את הרכב וזהו כי חבל על ה13,000₪ דמי ביטול, הוא לא הסכים לקחת את הרכב לצביעה איפה שביקשתי ולא הסכים לעבוד עם מוסך עם קבלות אז שלחתי את אמא שלי למוסך לראות מה רמת העבודה מיותר לציין שהיה בזוי לגמרי והצביעה היתה במים אפילו לא בתנור וגם גיליתי שהאוטו בכלל במייל ולא קילומטר אז הוא שיקר מבחינת הקילומטר ושטסט צריך לעשות עוד חודש ולא עוד שנה כמו שרשם .. אמרתי לאמא שלי לעשות הכל כדי לבטל את העסקה היא התחננה לשלם לו 2,000₪ ושיעזוב את החוזה הזה בשקט אך לא הסכים להתפשר על שקל כשאני הגעתי למוסך מהעבודה לראות מה המהומה הוא כבר הכין חוזה חדש שאומר שבו הוא מתפשר ומוכן לקבל 7,000₪ במקום סכום הפיצוי הרשום שהוא 25 אחוז ממחיר העסקה, בלחץ אדיר החוזה נחתם ושלחתי כבר באותו יום תביעה לבית דין לתביעות קטנות.. מה הסיכויים שלי בתביעה הזאת ?

• מעניין 1
פורסם

למה אתה לא מתייעץ עם עו"ד ? בכל זאת סכום לא קטן לתרגיל עוקץ.
זה ישמש לך שכר לימוד לעתיד . לא קונים רכב בלחץ . לא חותמים כלום לפני בדיקה שלך במוסך.
כבר עברה שנה. למה ממתינים ?

• תוכן חדש...