ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,619 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 507 צפיות
מחפש רכב שני, לא מיועד למשפחה [רק אני נוסע עליו], נסיעה בינעירונית מהבית לעבודה וחזור. הכי חשוב שיהיה אמין [ללא ביקורי פתע במוסך], חסכוני בדלק, ומותאם לנסיעה קבועה בכבישים בינעירוניים. [מעדיף אוטמאטית על ידנית...] פחות מעניין אותי ירידת הערך שלו וכדו'. והתקציב באיזור 30,000 ש"ח. כמובן חשבתי על רכבי סופר מיני [כיוון יונדאי i20, פיג'ו 208], אבל אשמח לשמוע כל על המלצה לרכב ספציפי שיענה על הדרישות הנ"ל. אשמח לכל הערה ועזרה בנדון. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אהלן לאחרונה כיוונתי לרכוש רכב שהוא מסוג דיזל, אני נוסע באזור ה30,000 בשנה בעיקר בבינעירוני. לאור היצע דל ברכב הספציפי שחיפשתי (בק"מ נמוכים/סבירים)והמלצה חמה של חבר מהעבודה שמחזיק את הרכב הזה, דרכי פונה לתת צאנס לרכב טויוטה פריוס. אני מכוון לשנים 2010-12 (אחרי החלפת סוללת הייבריד) רציתי לשאול האם יש אפשרות להוסיף לו בקרת שיוט? ומה היתרונות/חסרונות/המלצה שלכם? תודה על הסיוע!
הודעה אחרונה מאת yosilogen, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, אחרי שנגנב לי הרכב, אני צריך להתחדש. כרגע הרכב ישמש בעיקר אותי (בקורונה 40 ק"מ שבועי, ברגיל 300+) אך בעוד בערך שנתיים ארוסתי ואני מתכננים ילד אז אני מעדיף לקנות רכב שישמש אותנו כבר כמשפחה צעירה (זוג וילד עם עגלה) . תקציב: 65k נסועה: בעיקר בתוך העיר, עבודה ולימודים במרחק 40 ק"מ הלוך-חזור בפקקים ורמזורים (כביש 4 - זה מה יש) סדר העדיפויות: תיבה אוטומטית אמינות איבזור בטיחותי (יש משהו כמו eyesight ופיצוי על שטחים מתים בטווח המחירים הזה?) איבזור מדיה, איכות חומרים פנימיים אלה החשובות, השאר פחות. לשנתיים הבאות ניתן להסתפק במיני, אך מעדיף לא לחפש רכב שוב, האם ההעדפה נכונה? אם לא - האם יש מה לה…
הודעה אחרונה מאת ChenBH, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 998 צפיות
שלום. שוקל לקנות אינפיניטי QX60 שנת 17-18. הרכב מרשים ונותן מענה לצרכיי. אני מזהה כי כבר זמן רב אין למותג כלים חדשים ובכלל, נראה שהיבואנית קרסו אינה משקיעה בשיווק המותג. גובר בי החשש כי היבואנית מתכוונת להפסיק את שיווק המותג ואז תהיה לי בעיית זמינות חלפים ותחזוקה או התייקרות חלפים. האם למישהו ידוע האם היבואנית ממשיכה את פעילות המותג כסדרה או האם יש כוונה להקפיא או לחדול לחלוטין משיווקו?ניסיתי לחפש בכתבות בארץ אך ברור שהיבואנית שהיא גם חברה בורסאית לא תמהר להכריז על הפסקת פעילות המותג, אשמח לדעת האם יש למישהו מושג מאתרים בחו"ל. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת av_speed, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 496 צפיות
שלום לכם אני מעוניין לרכוש רכב, איך ניתן לעשות העברת בעלות בתקופת הקורונה? האם הדואר והבנקים עובדים כרגיל? ומה לגבי בדיקה לפניי קנייה? אתם יודעים אם זה נחשב חיוני? תודה!
הודעה אחרונה מאת YarYar, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
ערב טוב, אופי העבודה שלי כולל נסיעות בין עירוניות ברחבי הארץ ולכן אני מחפש ג'יפון חסכוני בדלק. אין ספק שלרכב היברידי יתרון בהשוואה לדיזל אך העניין הוא האחריות לסוללה שהיא 7 שנים או 150000 ק"מ, כאשר המיצובישי עשה כבר 68000 ק"מ. השאלה שלי מה יקרה כשארצה למכור את הרכב עוד 3 שנים וכבר לא תהיה אחריות לסוללה - האם אצליח בכלל למכור? האם יש אפשרות להאריך אחריות לסוללה? או שלא כדאי להיכנס להרפתקאה כזאת? אודה לעזרתכם יוסי
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 631 צפיות
שלום, אז לאחר שהHyundai i40 CW עברה לשרת משפחה חמודה מירושלים אני מבקש את חוכמת ההומונים בנושא בחירת רכב. שריינתי טיוטב קורולב סטיישן פלוס, חדשה אחרי שהתייאשתי לחפש קאמרי. היום במקרה מכר טוב, הציג לי משהו שנכנס אליהם - קאמרי דגם LE, אחרי ליסינג של מנהל בבנק הבינלאומי, עם 97,000 ק"מ ואחריות לשנה על כל הרכב,+ לפי הקילומטרז אני מספיק ורוצה להפעיל את הביטוח של הסוללה מאעם טויוטה עצמה. השיקולים שלי פרקטית - רכב שיהיה נוח לפתעול משפחתי כרגע +2, אבל בעתיד הניראה לעין בתקווה להפוך את זה ל+3. 2 בוסטרים גדולים מאחורה וילדה בינהם. נושא קרינת הEMF - אחרי בדיקת רכבי קאיה ויונדאי עם מכשיר Meterek פשוט, הגעצי למסכנה שלרכבים הללו לא אושיב את ילדי על המושב האחורי. בשונה מטויוטה פריאס…
- 8 עוקבים
- 10 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם! איזה רכב הייתם ממליצים לקחת בליסינג מהעבודה ולמה? סקודה אוקטביה 1.5., אמבישן קיה נירו 1.6 היבריד LX plug in סיאט אטקה 1.5 סטייל תודה!
הודעה אחרונה מאת elad tzadok, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 564 צפיות
שלום, כיום יש לי סוזוקי קרוסאובר, אוטו נחמד, די חלש ולא כיפי לנסיעה, לא אוהב גם את המראה שלו מחפש ג'יפון, שיכול להכיל 3 ילדים מאחורה, בטיחותי, אמין וכיפי לנסיעה. מעדיף לא צרפתיות או אירופאיות, בגלל נסיון לא מוצלח בעבר. לפי מה שראיתי, האופציות הריאליות הן: פורד קוגה, סובארו XV או פורסטר, מיצובישי אאוטלנדר. אשמח לשמוע את דעתכם
הודעה אחרונה מאת alex889, -
- 7 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ביקשו עזרה במציאת רכב חדש לאישה מבוגרת(60) עם כמה דרישות וקצת הלכתי לאיבוד. הדרישות: בטיחות גבוהה חובה! ו חייב משנת 2017 לפחות לא ישנים יותר. רכב גבוה- כרגע נוהגת בסובארו B4 ישן ולטענת המעורבים גם פאביה וכאלה או משפחתיות זה עדיין נמוך. עדיפות לאוטומט אם יש אופציה ידנית משתלמת אני יציע אבל נראה לי שהכיוון הוא אוטומט תא מטען גדול אם אפשר וגם כדאי שיהיה נוח לנסיעה כמובן שאם יש רכב יותר מאובזר גם במערכות בטיחות וגם בדברים אחרים אז עדיף כרגע נאמר לי לא להתייחס לתקציב אבל התחלתי לחפש בין 70-90 אלף ולא נראה לי שיהיה גדול יותר וכמובן שעדיך פחות אם יש משהו טוב. היא גרה בעיר והנסיעות הם בתוך העיר ובגוש דן , מידי פעם גם נסיעות בין עירוניות . …
הודעה אחרונה מאת topy11, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
העמקתי בפורום ולא מצאתי יותר מדיי מידע אשמח לעזרת ההמונים. פורד פוקוס 2016 סדאן, מנוע 1.5 טורבו. הצרכים אמין, בטיחותי, חזק. צריך להתאים לזוג וילדה Sent from my SM-G960F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת jpex, -
-
שלום לכולם, אשמח לקבל ייעוץ לקניית רכב. אז ככה, אני כרגע נוהג על קיה פיקנטו 2015 'ספורט' ידני(!), הרכב אצלי כבר בערך שנתיים, באמת נהנה ממנה והכול אבל מרגיש שהגיע הזמן להתקדם הלאה. לא מסוגל להתפקס על איזה רכב או איזה דגם ספציפי רוצה, אבל הדבר היחיד שרוצה זה דגם ידני, מחפש רכב לא בגודל של פיקנטו אלא באמת קצת יותר גדול שיוכל קצת להכיל את כול הזבל שיש לי באוטו וגם שאני יוכל לנסוע יותר מ3 אנשים בנחת. אני נוסע הרבה, בעיקר מחוץ לעיר אבל גם בתוך. חשבתי על כיוון של הונדה סיוויק הצורה החדשה (שנת +2017 נראה לי), או על רנו קליאו (שאני ממש אוהב את הדגם), הבעיה היא שלא יודע אם יש דגם ידני, וגם לא יודע כול כך האם שווה או לא מבחינת מחיר וכדומה.. …
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הי, איך הדגם הזה מבחינת אמינות? כמובן שאחפש רכב שטופל כמו שצריך ועם קילומטראז' נמוך. ההתלבטות היא בין זה לבין קיה פיקנטו. זו עדיפה על הקיה מרוב הבחינות, אבל נושא האמינות הוא מה שיכריע מבחינתי. אני רוצה רכב שלא רואה מוסך חוץ מטיפולים כל שנה/15,000. תודה
הודעה אחרונה מאת koraldon, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 684 צפיות
היי, אני מעוניין לרכוש רכב עבור אמא שלי שהוחלף בו תושבת מנוע, האם החלפה של תושבת מנוע מעידה על חוסר תחזוקה או על בעיות עתידיות שיכולות להופיע במנוע? תודה!
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 718 צפיות
שלום רב לחברי הפורום, יש לאמא שלי שברולט מליבו 2008 שאצלנו עוד מעט 10 שנים. בכללי מרוצים מהרכב בעיקר מהדברים הבאים- נוח, חזק, די אמין, בטיחותי וניראה טוב לדעתנו. לא ממש מרוצים מצריכת הדלק. אנחנו חושבים על החלפה לרכב בן 3-4 (שספג כבר חלק גדול מירידת המחיר). אין לה צורך ברכב גדול כי 99% מהנסיעות היא עושה לבד. יחד עם זאת, אין ממש התנגדות לרכב גדול. נוסעת בערך 15אלף קילומטר בשנה, רובה המוחלט של הנסיעה היא בנסיעה בין עירונית. התקציב לרכב בן 3 הוא 80k-90k (ניתן להוסיף בשביל רכב מתאים) הדרישות לא לפי סדר מסוים: 1.אמין 2.מושב נהג שנוח גם לנסיעות ארוכות 3.בטיחותי (עדיפות למערכות בטיחות מתק…
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
-
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 756 צפיות
צהריים טובים לכולם, אני מחפש מאזדה 3 ספיריט (4 דלתות מנוע 2000, 150 כ"ס). בודק מחירון, כל הרכבים מעל המחירון, הייתכן ש"נהוג" את הדגם הזה למכור מעל המחירון?
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן , רציתי להתייעץ בנושא לקניית רכב. מתכנן למכור את הרכב שלי ולקנות רכב מתלבט מאוד אם לקנות יונדאי טוסון 2018 מנוע 2000 וגולף 2017 דגם 150 כוח סוס אני מאוד מעדיף ג'יפ כיוון שמעדיף רכב גבוה ונוח אם יש לכם עוד המלצות אשמח לדעת
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 561 צפיות
ערב טוב בקרוב עתיד לפתוח עסק שליחויות , בעיקר מזון לבעלי חיים, אופי העסק הוא להעמיס רכב ולנסוע נסיעות בעיקר בין עירוניות לפיזור, היום בחנות הספציפית הזאת הם מתנהלים עם דאציה דוקר(*2), שהיא אחלה מבחינת מקום אין צורך מעבר, אני מחפש 2 רכבים, כל אחד מהם עתיד לעשות 60-70אלף קמ שנתי, רכב אחד באמת יהיה כנראה כדוגמת ברלינגו/ניסן nv200 בשביל העובד, ורכב שני בשבילי, מעדיף אוטומט ולא רואה סיבה להתנהל ברלינגו שאפשר ברנו גראנד סניק דיזל שתתן אותה צריכת דלק, בגדול תקציב לכל רכב 50 אלף שח. אשמח להמלצות/תובנות, אולי אפילו כיוונים שונים(באיזה שהוא שלה עלה רעיון לקנות 2 פיגו 308sw- הפחד העיקרי שהרכב לא יהיה בנוי לעבודה , גם מבחינת צריכת דלק כשהוא עמוס)
הודעה אחרונה מאת tomlavi8, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 926 צפיות
שלום לכולם, בעבר הייתה לי טויוטה קורולה 2008 גיר רובוטי וסך הכל הסתדרתי עם הגיר (זה הרכב היחיד שהיה לי אי פעם). אני מעוניין לקנות הונדה סיוויק האצ׳בק 2006-2007 ומכוון לדגם ספורט, למרות שהדגם הרגיל גם סבבה. 1)מה הסיפור לגבי הגיר הרובוטי? זה גיר כמו בטויוטה קורולה 2008? או מה ? 2)רוב הרכבים עם בסביבות ה200-220 אלף קילומטר, להמשיך לחכות לאחת עם מעט ק״מ ? או שזה סביר ? הכוונה האם הרכב ימשיך לתפקד כראוי או שצפוי לי איזה טיפול גדול? (אני לא מכיר כלום בהונדה) אם יש למישהו חוות דעת לגבי הרכב אני אשמח לשמוע.
הודעה אחרונה מאת dotan123, -
- 6 עוקבים
- 5 תגובות
- 890 צפיות
צהריים טובים, מחפשים עברו אמא רכב משפחתי בסכום הנ״ל. הדירשות הן- שנתון 2017 ומעלה ידני לא בא בחשבון בעלות פרטית בלבד רצוי רכב שלא עבר מעל 15,000 ק״מ בשנה. הכיוון ההתחלתי היה suv (ספורטאז׳ 2017 1.6 אורבן) אבל מהר מאוד הבנו שזה לא נכנס לתקציב. גם הקיה נירו מצאה חן בעינייה, אבל גם פה הסיפור התייקר לאזור ה100 אלף ש״ח ולכן היא ויתרה על הרעיון של suv. אשמח לשמוע המלצות לגביי רכבים פרטיים (מומלץ לא קונצרן wv בגלל בעיות הגיר) ולא שברולט קרוז. תודה רבה!.
הודעה אחרונה מאת DROR748, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 927 צפיות
שלום, רציתי לשאול האם ההבדל בין מנועים 1500 ו-2000 מורגש? האם קיים פער משמעותי בצריכת דלק? מה מקבלים יותר - כוח או צריכת דלק מוגברת?
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 826 צפיות
שלום, מחפש רכב משפחתי עד 50000 שח אוטומטי אמין חסכוני בדלק נסיעה חיפה, קריות, נצרת עלית (עליות) מקום לחמישה אנשים, מורווח שתיים מקדימה שלוש מאחורה . נוסעים גבוהים . תודה.
הודעה אחרונה מאת idan897, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 4 תגובות
- 589 צפיות
לאחרונה אשתי החליפה עבודה והחזירה טויוטה קורולה. אחרי שיחה קצרה סוכם על ידה "אם כבר קונים רכב ישן יחסית שלפחות לא יהיה אנמי". מלא נחת, גאווה ומעט מופתע שמתי פעמיי לכוון המחשב. לדרישה שלה אני מוסיף שיהיה כמה שיותר אמין, אחרת אני זה שאבלה בו כרכב ראשי שלי כמובן. כעת הדרישות על פניו פשוטות : כמה שיותר אמינות וכמה שיותר "ניהוג" לשקל. צריכת דלק, ירידת ערך, יופי ושאר אספקטים אינם רלוונטים. לאחר כמה ימים אל מול "יד 2" או למעדיפים "יד 7 אבל 3 במשפחה ואת הרכב בכלל הוציא מהסוכנות השכן" הבנתי שהדרך ליעד לא תהיה פשוטה. לכן , בעודי משוטט לי ביד 2 אשמח לשמוע אולי יהיה לכם כיוון שלא חשבתי עליו בכלל , אשמח לשמוע המלצה לרכב שלדעתכם יענה על 2 הדרישות ויי…
הודעה אחרונה מאת sjerby, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 27 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום, אבקש את חוכמת ההמונים לגבי איינות המנוע הנ"ל, לאחר כל הסיפורים המפחידים על חדירת דלק למערכת השמן. אודה מראש לעונים, תודה. Sent from my SM-N770F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 819 צפיות
היי, האם למישהו נסיון/ ידע לגבי פיז'ו 3008 פרימיום 2016 (בנזין 1.6 טורבו) האם השנתון אמין/מוצלח? האם התחזוקה יקרה? יתרונות/חסרונות? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת סטרו81, -
- 0 תגובות
- 445 צפיות
הי חברים, אשמח על המלצה ללוחות למכירת רכב משומש, כאלה שיש בהם מודעות רבות לרכבים. תודה רבה איתן
הודעה אחרונה מאת בנדקטין, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 576 צפיות
סופש נעים לכולם. התחלתי לעבוד בעבודה חדשה שדורשת ממני נסיעה של 80 ק"מ לכל כיוון כל יום. מחפש לקנות רכב יד ראשונה שניה משנתון 2018 ומעלה שיהיה חסכוני בדלק ותחזוקה ככל האפשר. אנחנו זוג שנוסע להורים לצפון פעם פעמיים בחודש ובנסיעות הללו מביאים ומחזירים איתנו ציוד אז נפח תא מנוע מאוד חשוב לנו. בתור אחד שלא אוהב להחליף רכבים בתקופות קצרות (הרכב הנוכחי 10 שנים אצלי) מחפש רכב שאהנה ממנו לאורך תקופה ארוכה יחסית משמע עדיפות לרכב שיתאים גם לנסיעה עם ילדים שיבואו (נקווה שלא בתקופה הקרובה ). התקציב שלנו הוא סביבות ה 100000 ש"ח. אין לנו בעיה עם רכב ידני במידה ותרצו להמליץ על רכב כזה שכן הרכב הנוכחי ידני. יצא לי להתרשם במפרט של קיה ני…
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 486 צפיות
שלום רב לחברי הפורום, יש לאמא שלי שברולט מליבו 2008 שאצלנו עוד מעט 10 שנים. בכללי מרוצים מהרכב בעיקר מהדברים הבאים- נוח, חזק, די אמין, בטיחותי וניראה טוב לדעתנו. לא ממש מרוצים מצריכת הדלק. אנחנו חושבים על החלפה לרכב בן 3-4 (שספג כבר חלק גדול מירידת המחיר). אין לה צורך ברכב גדול כי 99% מהנסיעות היא עושה לבד. יחד עם זאת, אין ממש התנגדות לרכב גדול. נוסעת בערך 15אלף קילומטר בשנה, רובה המוחלט של הנסיעה היא בנסיעה בין עירונית. התקציב לרכב בן 3 הוא 80k-90k (ניתן להוסיף בשביל רכב מתאים) הדרישות לא לפי סדר מסוים: 1.אמין 2.מושב נהג שנוח גם לנסיעות ארוכות 3.בטיחותי (עדיפות למערכות בטיחות מתק…
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום כמה שאלות לגבי קניית רכב האם מעיכה קטנה מאוד בקצה קורת אורך אחורית שמאל נחשבת למשמעות גבוהה? יש על כך ירידת ערך? הרכב נבדק במכון כלשהו מטעם חברת הליסינג ויצא שרשום מעיכה בקצה קורת אורך אחורית וקצה שלדה. הוחלפו תומך אחורי, דלת תא מטען, ופגוש אחורי (האמבטיה נקייה ללא מעיכות) לקחתי את הרכב למכון שאני מכיר ואמרו שזה שום דבר והרכב מבחינתם עם שלדה נקייה.
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 472 צפיות
שלום אני מחפש רכב עד 15 אלף שקל גג אוטומט בשנתונים 2011 ומעלה משו שחסכוני בדלק מהם הרכבים כדאים? ואילו להתרחק מהם? וטיפים מה לבדוק בבדיקה הראשונית כמובן לפני שלוקחים לבדיקה במכון חשוב לציין אין לי מושג ברכבים וכל מקום שאני הולך אליו מרגיש לי שמנסים לעקוץ
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 901 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- davemustaine87
- Moshe c
- shakedi
- גולדן191
- מחכה
- malcishua
- David32
- קורן בן אשר
- AriGof
- AUDIO KING
- M H
- itaimoto