Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, איך הדגם הזה מבחינת אמינות? כמובן שאחפש רכב שטופל כמו שצריך ועם קילומטראז' נמוך. ההתלבטות היא בין זה לבין קיה פיקנטו. זו עדיפה על הקיה מרוב הבחינות, אבל נושא האמינות הוא מה שיכריע מבחינתי. אני רוצה רכב שלא רואה מוסך חוץ מטיפולים כל שנה/15,000. תודה

פורסם

יש עניין עם רצועת הטיימינג, יש פה שרשור על הריקול שלה - תקרא שם. זה השרשורים שקשורים למנוע puretech.

אם היא כבר הוחלפה אתה יכול להיות רגוע, בכל מקרה אם נפתח עליה ריקול לדעתי אי אפשר להעביר בעלות. כלומר רק אחרי הריקול תוכל לקנות את הרכב.

פורסם

אני לא חושב שיש מה להשוות בכלל בין הפיקנטו ל-208.

ה-208 מקטגוריה גבוהה יותר, חזקה הרבה יותר, שילוב גיר ומנוע מודרני, ביצועים עדיפים משמעותית, צריכת דלק כנראה יותר טובה, יותר מרווחת וכו'.

אף אחד לא יכול להבטיח לך כלום לגביי האמינות של ה-208 וגם לא לגביי הפיקנטו.

אבל באופן כללי למעט נושא הרצועה, לא ידועות בעיות נוספות ב-208.

• רעיון טוב! 2

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חבר מחיק בפיגו מסוף 2014 עם בערך 120 אלף ק״מ, הוא יד 1, ולמעט משאבת מים ולאחרונה בולם לא היו בעיות.

עניין הרצועה כבר הוזכר וחשוב לבדוק האם הוחלפה.

מעבר לזה, אם תחפש ביקורות של אנשים שהרכב בבעלותם הם מרוצים.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי 208 בת כמעט 5.

למעט טיפולים שוטפים והחלפת מצבר לא חוותה כל תקלה חריגה.

מטופלת בגבע.

אני יכול לספר עליה רק דברים טובים: נוחה, מרווחת, מגהצת כל מהמורה ודי חסכונית (ממוצע 1:16).

השד של הטיימינג לא נורא ובסה"כ דורש מודעות וטיפול במוסך שמבין פזו. במקרה הכי גרוע מדובר בעלות של כ-2,000 ש"ח בהחלפה. 

פורסם
Just now, yuval1111 כתב:

יש לי 208 בת כמעט 5.

למעט טיפולים שוטפים והחלפת מצבר לא חוותה כל תקלה חריגה.

מטופלת בגבע.

אני יכול לספר עליה רק דברים טובים: נוחה, מרווחת, מגהצת כל מהמורה ודי חסכונית (ממוצע 1:16).

השד של הטיימינג לא נורא ובסה"כ דורש מודעות וטיפול במוסך שמבין פזו. במקרה הכי גרוע מדובר בעלות של כ-2,000 ש"ח בהחלפה. 

איך אתה מגיע לצריכת דלק כזאת ? איך אתה מודד את הצריכה ? אצלי מודל 2017 עושה 1 ל12 באופן קבוע בנסיעה רגועה ונכנסת המון פעמים למוסך. 

• תוכן חדש...