Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אשתי החליפה עבודה והחזירה טויוטה קורולה.

אחרי שיחה קצרה סוכם על ידה "אם כבר קונים רכב ישן יחסית שלפחות לא יהיה אנמי".

מלא נחת, גאווה ומעט מופתע שמתי פעמיי לכוון המחשב.

לדרישה שלה אני מוסיף שיהיה כמה שיותר אמין, אחרת אני זה שאבלה בו כרכב ראשי שלי כמובן. 

כעת הדרישות על פניו פשוטות : כמה שיותר אמינות וכמה שיותר "ניהוג" לשקל.

צריכת דלק, ירידת ערך, יופי ושאר אספקטים אינם רלוונטים.

לאחר כמה ימים אל מול "יד 2" או למעדיפים "יד 7 אבל 3 במשפחה ואת הרכב בכלל הוציא מהסוכנות השכן" הבנתי שהדרך ליעד לא תהיה פשוטה.

לכן , בעודי משוטט לי ביד 2 אשמח לשמוע אולי יהיה לכם כיוון שלא חשבתי עליו בכלל , אשמח לשמוע המלצה לרכב שלדעתכם יענה על 2 הדרישות וייכנס בתקציב.

פורסם

יש עדיפות לקטגוריה מסוימת?

ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לקסוס gs300 תהיה טובה, אומנם רכב מתיישן אבל מכלולים של טויוטה. 

 

אמורה לענות על סימן האמינות, מבחינת ניהוג היא לא חדה כמו ב.מ.וו סדרה 5,  אבל גם לא עגלה. 

 

יש אקזמפלרים טובים בלוחות, במיוחד אם מחכים בסבלנות. 

 

ומניסיון עם אוטו כזה, שווה כל דקה של סבלנות. 

 

 

פורסם

^

😁 אתה אמתי?!

אני רואה את עצמי במקום פות"ש בעוד כשנתיים שלוש אחרי שהסיריון שלה תהיה כבר די מיושנת ואם לא תמות לנו לפני,

אך הכוונה של פות"ש ברכב משני ולאשה זה סופר מיני או משפחתי זול וטוב, לפעמים משפחתיות מיוחדות נשקלות, אך מגה משפחתי מנהלים בוודאות לא, או אולי לרוב לא, ואתה בא ומציע לה רכב לא פרימיום אלא אמת המידה "יוקרה"?

ידידי, זה לא רכב משני what so ever.

פות"ש, יש מינימום שנה?

אם היתה לה קורולה, היא היתה מרוצה ממנה?

קורולה פשוטה ואמינה משנות ה2011 שמגיעה כבר עם גיר פלנטרי די אמין, עדיף ללכת על רמת אבזור GLI, או לא פחות מסאן פלוס, או זה בכלל לא הכיוון? הרכב אכן ישן, אך עונה לדרישות שכתבתה למעלה, וזה ישאיר לך עודף לא קטן.

פורסם

אני נוטה להאמין שמאזדה 3 ספיריט דור שני תענה על הצרכים, היא אמורה להציג אמינות גבוהה ו"ניהוג" לא רע בכלל בדמות התנהגות והספק.

במידה ותוכל למתוח את התקציב תוכל גם למצוא פורד פוקוס 1.5 טורבו, הכי רכב ספורט שתקבל מרכב שאינו מוגדר כרכב ספורטיבי, אם כי יש דעות חלוקות לגבי אמינות המנוע - שווה מחקר קטן כדי לגבש החלטה.

בהצלחה

 

עברתי לסקייטבורד

×
×
  • תוכן חדש...