ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,620 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 472 צפיות
שלום אני מחפש רכב עד 15 אלף שקל גג אוטומט בשנתונים 2011 ומעלה משו שחסכוני בדלק מהם הרכבים כדאים? ואילו להתרחק מהם? וטיפים מה לבדוק בבדיקה הראשונית כמובן לפני שלוקחים לבדיקה במכון חשוב לציין אין לי מושג ברכבים וכל מקום שאני הולך אליו מרגיש לי שמנסים לעקוץ
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 10 עוקבים
- 26 תגובות
- 4 אלף צפיות
אהלן, אני מתכנן לקנות רכב חדש בזמן הקרוב ומחפש ייעוץ. כרגע אני נוהג על מאזדה 6 2009 מנוע 2.0 (רכשתי אז רכב גדול כי נסעתי המון מחוץ לעיר והסעתי אנשים כחלק מהעבודה). בגדול מאוד נהנה מהרכב עושה את העבודה מצויין אך רוצה לחדש. אני מחפש רכב בתקציב גג של 140 שיתן לי את האבזור הכי טוב את החווית נהיגה הטובה ושלא יקרע את הכיס בטיפולים. כמה נקודות: * לא רוצה רכב מיני או סופר מיני * מעדיף רכב האצ'בק שיראה צעיר וטוב אך מוכן גם לרכב גדול שוב מכיוון שזו השקעה לטווח ארוך * שקלתי טויוטה קורולה האצ'בק חדשה אך מפחד שהיא תרגיש לי חלשה מאוד ולא מהנה( עדיין לא עשיתי נסיעת מבחן) * מושך אותי מאוד שיהיה ברכב סאן רוף /גג פנורמי זה ממש מוסיף לדעתי אך לא חייב אם א…
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 829 צפיות
דבר ראשון: אני יודע שזה השוואה קצת מוזרה ואין כ''כ קשר בין 2 הרכבים אבל אני מחפש בדחיפות לקנות רכב בעל 7 מקומות, האמינות חשובה מאד, והתקציב מוגבל איזור 40k שקל, הרכב שאני הכי חם עליו הוא סנטה פה דיזל הבעיה: שאלו שעשו קילומטרז' נמוך יחסית רוצים מחיר שחיטה שרחוק מהתקציב שלי, הפתרון: ניסאן קשקאי +2 או מיצובישי גרנדיס שנכנסים בתקציב ובעלי קילומטרז' סביר (אבל לא מדהים...) הגרנדיס עשתה 190k מודל 2010 ומתודלקת בגז ובגלל החיסכון בדלק מושכת אותי מעט, הקשקאי עשתה 180 מודל 2009 מה דעתכם על מה הייתם הולכים? אגב הקשקאי יקרה בכ7k שקל
הודעה אחרונה מאת ארי62, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 497 צפיות
אהלן לכולם. אני חייל משוחרר מחפש רכב במחיר סביר(עד 25 אלף). מתלבט איזה רכב כדאי לקנות אם יש למישהו המלצות אני אשמח בהקשר לכך שאלה יותר ספציפית. נתקלתי ברכב MG בטווח המחירים האלה ולכאורה הוא נראה טוב ממבט ראשון אבל הבנתי שהאמירה היא שהפאן הטכני של נוראי ובגלל זה גם המחיר הנמוך אז האם זה נכון או שזה רכב שכן כדאי לקנות ברכות לכולם ותודה למי שעונה
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, כבר כמה חודשים שאני ממש מנסה למצוא עסקה טובה לרכישת רכב משומש.. העניין הוא שאני מעוניין באחד מאוד ספציפי - והבעיה היא שכל המוכרים דורשים מעל מחירון הרכב ושוויו האקטואלי. חשבתי על רעיון - מה אם אצרף את כל המוכרים לקבוצת ווצאפ, ואפתח מולם "קנייה" פומבית - למוכר בר המזל? בקבוצה אני ארשום פסקה קצרה בה אסביר את הסיטואציה - את העובדה שכולם תקועים עם רכביהם ללא מכירתם מהסיבה שהם דורשים מעל שוויו האמיתי של הרכב, השיטה הפיירית שאני מציע לתמחור הרכב ותחילתו של מכרז. מה סיכויי ההצלחה שלי ?
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 611 צפיות
התייעצות לפני רכישת SUV המשפחה מתרחבת וצריכים רכב גדול יותר האם מישהו התנסה עם 3 כיסאות בטיחות באחד מהרכבים הנ"ל? 3008 סיטרואן C5 איירקרוס אופל גרנדלנד X Rav4 איפה לדעתכם יהיה מרווח יותר מאחורה וגם איפה תא מטען יותר גדול ונוח? תודה
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- 13 עוקבים
- 29 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
שלום רציתי לקבל חוות דעת על רנו קליאו 2015 ידנית מנוע 0.9, בלי סטיגמות על צרפתיות בבקשה רק מי שמכיר את הרכב באמת, מדבר על דגם ידני ידוע שבגיר האוטומט יש מחלה של מחשב גיר תודה
הודעה אחרונה מאת unreliablebazooka, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מתעניין ברכישת ראקסטון תקציב איזור ה 20 אלף מה שהבנתי שהוא יחסית אמין ופשוט ועם יכולת שטח נחמדה, ו 7 מקומות ישיבה. אשמח למידע אם יש שנתונים יותר מוצלחים או פחות, אם יש תקלות ידועות, וגם מה ההבדל בין רמת גימור rx270 לרמת גימור rx290
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 739 צפיות
התייאשתי מאוד מלבחור רכב יש כמה רכבים שאני רוצה רנו קליאו דור 3 שנת 2008 פזו 206 שנת 2006 פיאט פונטו 2008 תקציב עד 6500
הודעה אחרונה מאת yogev20, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 13 תגובות
- 1 אלף צפיות
אוטו חלום עם ים פינוקים וכוח איך המחיר כזה זול?
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 612 צפיות
יצאתי מבדיקה לרכב יונדאי i30 שנת 2008 130,000 קמ אשמח לחוות דעת שלכם בנושא יעזור לי מאוד 🙏🏾
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום למומחים צריך את עצתכם..... מתלבט בין Q50S היברידי ( 5.1 ל-100) ללקסוס IS300H. שתיהן 2020 לא מצליח להחליט בין לב למוח... לאינפיניטי אין מערכות בטיחות (שמו מובילאי להתראות) אבל מרגישים כמו בלונה פארק (נראה לי - לא עשיתי נסיעת מבחן עוד אבל הבנתי רכב ברוטלי) לקסוס IS300H מושלמת מכל הבחינות אבל קצת עגלה היום נוסע על מזדה 6 2016 (192 כ"ס). רגוע אבל משעמם. לא מתגעגע לוולוו שהייתה לי S60 (2012ׁ שגרמה לי להוצאות כבדות חלפים בגלל זה מתמקד על יפניות... גם ניסאן מקסימה חדשה נשקלת אבל הכי לא רוצה להוציא כסף בלי לטפל בנושא של ההרגשה
הודעה אחרונה מאת doron50, -
מעוניין לרכוש פיזו 3008 hdi 2017/8 פרימיום. להבנתי מדובר בדגם מוצלח עם אמינות מוכחת יחסית, עם עלויות אחזקה נמוכות (ביטוח וטיפולים). 1.האם יש מחלות ידועות ברכב, ומה לבדוק מעבר לשילדה / גיר/מנוע? 2.האם הרכב מבוקש בשוק והאם הוא נמכר במחירון או מעל או מתחת ? כמו כן אשמח לחוות דעת לגבי השירות/אחריות של לובינסקי טרייד . ועוד שאלה לגבי מימון: קיבלתי מהבנק שלי הצעת מימון של פריים +0.5 / 0.75 / 1 ההתאם לחודשי ההלוואה 60/48/36 , עם עמלת פירעון מוקדם של 60 שח , ללא שייבוד הרכב וללא עמלת הקמה (זו בעצם הלוואה לכל מטרה ) . האם לדעתכם מדובר בהצעה טובה או שיש טעם לעשות שופינג בבנקים אחרים?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
יונדאי i10 2020 1 2
מאת boris65-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום חברים! צריך את עזרתכם מתלבט בין קיה פיקנטו ויונדאי אני שומע תגובות נגד הגיר רובוטי מה החסרונות שלו מבחינת נוחות ועמינות לעומת גיר רציף לי אין בעיה לנסוע גם בגיר רגיל אך אישתי יכולה רק על אוטומט בבקשה תעזרו להחליט
הודעה אחרונה מאת yoav1114065, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 898 צפיות
שלום לכולם יש לי רכב שאני מתעניין בו מסוג מיצובישי גרנדיס מתודלק בגז, מודל 2010, המוכר נמצא ברחובות, אני מחפש המלצה על מכון/מוסך באיזור כמו כן אם יש לכם המלצות/הארות/אזהרות לגבי בדיקה בדגם הנ''ל ובעיות ידועות, אשמח לקבל את המידע אגב הרכב עומד על 190k ק''מ (קצת גבוה אבל נראה לי שביחס לשנתון זה סביר, לא?)
הודעה אחרונה מאת דניאל., -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום! מחפשת רכב עם ישיבה גבוהה, תקציב עד 30,000. יש רעיונות ?
הודעה אחרונה מאת yogev20, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איך צריכת הדלק האמיתית של הניסן אקס טרייל בגרסת הדיזל במנוע 1.3? זה מנוע כל כך קטן לרכב כזה גדול. בעיקר שהוא יהיה מלא זה יעבוד בכלל?
הודעה אחרונה מאת CAPOBOSS, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 530 צפיות
קורולה או אוונסיס!? כמה קילומטרים מחזיק גיר cvt!? האם גיר cvt קורולה זהה לאוונסיס? רוצה לקנות לחייל שלי שמשתחרר טויוטה אוונסיס והרכב 235 אלף קילומטר יש ממה לחשוש? האם כדאי!? תודה לעונים
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 506 צפיות
פיאט פונטו כרכב ראשון?
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 451 צפיות
היי, אנחנו מחפשים רכב עד 20-25 אלף , אוטומט ,שיהיה אמין ובטיחותי ( אם יש אפשרות לקצב ספורטיבי - אבל רק אם יש) , חסכוני גם חשוב אבל אנחנו לא נסע בו הרבה , כנראה רק לסופשים ולקניות. לא מאמין שנעבור את ה 10Kק"מ בשנה. חשוב שיהיה מקום כי אני בחור גודל , למשל באיביזה אם אני מרחיק את הכסא עד הסוף עדין לא נוח לי לשבת ומרגיש לי צפוף (ברמה שההגה נתקע לי בברכיים והברכיים נתקעות בפלסטיקים שבצדדים). תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת VromVrom, -
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 901 צפיות
שלום רב, אשמח לקבל ייעוץ מה יותר נכון לקנות לשימושי הפרטי, רכב היברידי והכיוון הוא על טוסון החדשות 2021. אופי הנסיעות שלי הן כ 70 ק"מ ליום והנסיעה היא בין עירונית באזור הררי/מישורי. אודה למשיבים.
הודעה אחרונה מאת f31, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 803 צפיות
אני רוצה לרכוש סקודה אוקטביה ואין לאף אחד במלאי? מה עושים
-
- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
תקציב סביבות 130k דרישות אמינות מרווח למשפחה עם 2 ילדים חסכוני בדלק מערכות בטיחות מתקדמות לא צ'מפיונס, לא פיזו סיטרואן. תודה
הודעה אחרונה מאת noamosh, -
רכב עד 30K
מאת NEWCAR2021-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 575 צפיות
היי, צריך בבקשה עזרה ברכישת רכב עד 30K, ישמש אותי בעיקר לנסיעה לעבודה 3-4 פעמים בשבוע - בהמשך 5-6 (תלוי בסגר). המרחק בין הבית לעבודה כ-25 ק"מ. מה שחשוב לי זה אמינות הרכב וצריכת דלק כמובן. לא מעניין אותי נראות, צבע וכו'. חשוב לציין שאני לא מבין כלום ברכבים, לכן ההעדפה שלי היא רכישה ממגרש מורשה כמו טרייד מוביל, אילו עוד חברות יש בסגנון הזה? תודה מראש לעונים. עריכה: גיר אוטומטי בלבד
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי, אשמח לחוות דעתכם על הונדה סיוויק האצ׳בק הצורה החדשה 2017-2018 בנפח מנוע 1.0. אשמח לחוות דעת מבחינת נהיגה ברכב, צריכת דלק, רעש המנוע, תקלות וכו׳
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 447 צפיות
אפשר גם קצת לעלות בתקציב ל-12K. ממה שראיתי שבא בחשבון זה מאזדה 3, 2008-2009, לעבור לדגם החדש מ-2010 מצריך כמעט להכפיל את התקציב אז בעיה. טויוטה קורולה 2008, קצת יותר כסף אבל אולי שווה הונדה סיביק, יותר יקרה מכולם. לא בטוח שעדיפה. אני נוסע בערך 25K בשנה, עם שני ילדים, עושה טיפולים לבד ויודע לבדוק רכבים. מה שחשוב לי זה אמינות וצריכת דלק, כמעט על כל השאר אפשר להתגמש.
- 11 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, בהמשך מהודעתי אתמול בקשר להמלצה על משפחתית ב130K בערך (רכישה במזומן) הוחלט ללכת על קורולה היברידית חדשה. באתר המחירון הוא 146K. מכיוון שמעולם לא רכשתי רכב חדש (תמיד יד2 או ליסינג) - אשמח למעט הכוונה איך קונים את הרכב הזה? למיטב הבנתי המחירון הרשמי די גמיש - איך אני ניגש ומשיג מחיר הוגן? האם יש מועדוני לקוחות (הוט\הייטק זון) שייתנו הנחות? האם אפשר פשוט לבקש הנחה בסוכנות? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת SeazeR, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 8 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אני אמור לבחור רכב מהעבודה מה עדיף סקודה קאמיק 1.5 או אוקביה 1.0 (או להוסיף 250 לאוקטביה 1.5) אני בחור גבוה (1.93) ויש לי 3 ילדים אני צריך לבחור השבוע, מה לדעתכם עדיף? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 493 צפיות
אני מחפשת רכב כמו פיאט פונטו רנו קליאו במחירים כאלה ובעיצוב הזה בין 6 ל9 אלף
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 844 צפיות
חברים, מה המצב? מכרתי את הרכב שלי לפני מספר ימים ואני רוצה את הספורטאז' החדשה. גיליתי שבתור עצמאי, אני יכול לדווח על ליסינג פרטי כהוצאה מוכרת (45%). יש פה מישהו שעושה את זה? מעניין אותי לוודא שאכן כך הדבר לאורך זמן. הרואה חשבון שלי טוען שכן (וגם חברת הליסינג איתה דיברתי), אבל לא מזיק לשאול פה אם כן, מאיזה חברה לקחתם והאם מרוצים? יש היום מספר עסקאות לא רעות בשוק. בטח יותר טובות מהפעם הקודמת שבדקתי על ליסינג פרטי לפני 5 שנים.
הודעה אחרונה מאת שחורבז,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 838 אורחים (הצג רשימה מלאה)