Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בהמשך מהודעתי אתמול בקשר להמלצה על משפחתית ב130K בערך (רכישה במזומן) 

הוחלט ללכת על קורולה היברידית חדשה. באתר המחירון הוא 146K. 

מכיוון שמעולם לא רכשתי רכב חדש (תמיד יד2 או ליסינג) - אשמח למעט הכוונה איך קונים את הרכב הזה?

למיטב הבנתי המחירון הרשמי די גמיש - איך אני ניגש ומשיג מחיר הוגן? האם יש מועדוני לקוחות (הוט\הייטק זון) שייתנו הנחות? האם אפשר פשוט לבקש הנחה בסוכנות?

תודה לעוזרים.

פורסם

למה למען השם לשלם על קורולה 146 אלף שקל כאשר בסכום הזה ניתן לרכוש מכוניות טובות משמעותית מהרכב הבינוני הזה ?

את הקורולה ניתן לקנות גם ביבוא מקביל, היבואן הרשמי אינו גמיש כלל בנושא הנחות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ergo

קח בחשבון שטויוטה לא ממש גמישים במחירים. כלומר, שיש קונים נאמנים לאורך שנים, למה להוריד מחירים.

אבל אפשר לנסות. חוץ מזה במקומך הייתי רוכש רכב יד שנייה שספג את ירידת ערך. (שנה שנתיים על הכביש)

אפשר למצוא רכבים כמו חדשים בשנים האלה. (במיוחד מאנשים שקופצים מעל הפופיק, ואחרי שנה הם נחנקים, במיוחד בתקופה הזו)

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 שעות, CX25GTI כתב:

למה למען השם לשלם על קורולה 146 אלף שקל כאשר בסכום הזה ניתן לרכוש מכוניות טובות משמעותית מהרכב הבינוני הזה ?

את הקורולה ניתן לקנות גם ביבוא מקביל, היבואן הרשמי אינו גמיש כלל בנושא הנחות.

כמו לכל רכב, לקורולה יתרונות וחסרונות.

היתרונות שאני יכול לחשוב עליהם מיידית יחסית למשפחתיות חדשות אחרות הם חיסכון בדלק ושמירה על הערך.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 21 דקות, motior כתב:

כמו לכל רכב, לקורולה יתרונות וחסרונות.

היתרונות שאני יכול לחשוב עליהם מיידית יחסית למשפחתיות חדשות אחרות הם חיסכון בדלק ושמירה על הערך.

ב 146 אלף שקל אין לקורולה הרבה יתרונות מול המתחרות בסדר גודל של המחירים הללו , אגדת שומרת על המחיר כבר מזמן חלף זמנה , ההיצע ענק והמחיר נפגע כתוצאה ישירה.

חיסכון בדלק ניתן לקבל גם במתחרות מקוריאה במחירים נמוכים משמעותית במיוחד במסלול היד 2 , 0ק"מ.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני במקום פותח השרשור קונה יונדאי איוניק מליסינג 0 קילומטרים. יעלה כ 125 אלף₪ על הכביש.
לדוגמה:

https://www.carcost.co.il/deals/deal/2379/%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-%D7%90%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7-Premium-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%D7%94%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%93%D7%99-1600-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%99-5-%D7%93%D7%9C%D7%AA%D7%95%D7%AA-2021

בקשר לשמירת ערך - 20 אלף ₪ הפרש מקורולה היברידית חדשה נותן פור גדול לשנים הבאות.
ולקורולה בגדול אין יתרונות מהותיים על איוניק ( יונדאי גם מרגיש יותר נמרץ).

ואם לפותח השרשור יש אפשרות להתקין בחניה צמודה לבית עמדת טעינה לרכב חשמלי , אז בכלל אין מה להתלבט - בשביל זה יש קיה נירו פלאג אין, שגם היא יותר זולה מקורולה ברכישה מליסינג 0 קילומטרים, ומצמצמת הוצאות דלק עוד יותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מעריך שפותח השירשור די נעול על הטויוטה קורולה ההיברידית. זכותו. 

במקום להציע לו חלופות של דגמים אחרים אציע לו עיצות בהתאם למה ששאל. 

בגדול יש 3 ערוצי קנייה לדגם שרצית. אפרט יתרונות וחסרונות לכל חלופה. 

1. יבואן רשמי (סוכנויות מורשות של יוניון מוטורס). 

יתרונות - יבואן רשמי. סחירות עתידית גבוהה. רשת מרכזי שירות מורשית יבואן משמעה אחריות אינטגרלית עם סבירות טובה לאחריות של רצון טוב במידת הצורך. (בהתניות מסוימות). 

חסרונות - מחיר גבוה. אין כמעט אופציה להנחה. ניתן במו'מ עיקש לקבל צ'ופרים מסוימים כגון אבזור חינם או מוזל. 

יש לדעת כי אולמות התצוגה הינם של סוכנויות זכייניות ולכן יתכנו הבדלים קלים מה תצליח לקבל באולמות שונים. 

2. יבוא מקביל. 

למשל, חברת אוטומקס מרבה  ביבוא של דגמי טויוטה בכלל וקורולה בפרט. 

יתרונות - מחיר יותר זול מחלופה מס. 1. יכול להגיע ל 5-10 אלף פחות. 

הערת אזהרה - מדובר בדגם מעט שונה. למשל - קורולה שנקראת 'style' ולא sun או sense. 

חובה להשוות היטב מפרטים ואיבזורים. יש הבדלים לא מעטים. לא בהכרח המחיר הזול ביבוא המקביל משמעו אבזור נחות. 

זו בחירה אישית אם הבדלי הדגמים ואיבזורם למול ההבדל במחיר שווים לך. 

חסרונות - האחריות ניתנת ע'י היבואן הרשמי, מוסכי אופציה 1. סביר שלא תקבל יחס מועדף ובטח לא אחריות של רצון טוב. 

סחירות מעט נמוכה למול חלופה הראשונה. 

3. ערוצי 0 ק'מ. חברות מתמחות או חברות ליסינג ידועות. 

יתרון - מחיר  הכי זול למול החלופות הקודמות. 

חסרונות - הקונה יד שניה. 

סחירות כנראה נמוכה יחסית. 

אחריות - תלוי ממי נקנה במקור. 

ייתכן כמו החסרון בחלופה מס. 2. 

דגם ואבזור - מחייב בחינה מדוקדקת. סבירות לדגם דל איבזור. 

שווה לוודא שלא מופיע ברישיון מקוריות - החכרה ו/או השכרה. 

פורסם

ההנחות לקורולה בליסינג 0 קילומטרים מסתכמות באלפים בודדים ולא שווה אפילו לחשוב בכיוון הזה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

את זה שווה לבדוק, וגם מה מסתתר מאחורי הפרסום של יד 00 מיבואן.

פורסם
לפני 7 שעות, נהג מירוצים ותיק כתב:

אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב לתקופה ארוכה (5-6 שנים) תנסה לבדוק 0 ק"מ יד ראשונה זול במחיר משמעותי 

ביד שניה 0 ק"מ לרוב יהיו רמות הגימור הנמוכות.

אם הוא רוצה רמת גימור גבוהה, יצטרך לרכוש ישירות מהיבואן או מיבואן מקביל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם אני התעניינתי בקורולה היברידית וגם באיוניק היברידית.

0 ק"מ זו אופציה ששקלתי, אך מאחר שמדובר בדגם הפחות מאובזר, בצירוף העובדה שאני אהיה יד שניה מה שיפגע לי בסחירות ואולי גם באחריות לרכב בגלל שלא נרכש דרך היבואן עלולים לעשות דווקא בתום תקופת האחריות.

אני להבדיל זקוק למימון מאחר שהמזומן שלי מושקע במקומות אחרים ואופציה של 0 ק"מ הופכת את זה ללא כדאית מול רכישה מיבואן שנהנית מריבית כמעט אפסית. 

הקורולה ההיברידית יפה, אך נמוכה.

יש לה יתרון שלאיוניק אין בדגם המאובזר : סאן רוף וכמובן העובדה שניתן לחבר וו גרירה לרכב, מה שלא ניתן באיוניק או בקונה היבריד, שגם אותה אני שוקל

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

נהגתי בקונה ההיברידית, לדעתי היא יותר אנמית מהקורולה ההיברידית שלדעתי סוחבת טוב יותר. לפחות זה הרושם שלי מנסיעת מבחן על שתיהן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הערה - תבדוק טוב טוב את נושא הארכת האחריות על הסוללה כל שנה, בייבוא מקביל אני לא בטוח שזה ניתן כמו אצל היבואן.

סה"כ זה רכב מצוין, חסכוני סחיר ושומר על ערכו. אני מבין את החשיבה שלך

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...